Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Lierac ın çatlak kremini aldım canım ben karnım öne doğru çok büyüdü bide çok kaşınıyor

Aynen canım 18 hafta çoğul gebelikte 30. Haftadan sonra izne çıkabiliyoruz doğum ücretide dediğin gibi son 3 ayın bürütüne göre hesaplanıyor. Kamu ve özelde sonrasında alabileceğimiz ücretsiz izin değişiyor sadece biz 6 ay kullanabiliyoruz.

Ozelde ucretsiz izin 12 ay degil mi canim? Bizim patron oyle demisti bana. Bide sormak istedigim birsey mesela 30.hafta izinden once hasta rapor kullansam o donem dogum izin donemden haric olarak islenebilir mi acaba? Yani demek istedigim 27.haftadan itibaren 3 haftalik hasta rapor alcam ondan sonra dogum izine devam edecek gibi?

Eşime masaj yaptırıyorum iyi geliyor. Sırt üstü yatıp biraz dinlendiriyorum.Aile hekimi çok ağrı olursa sadece avuç içi kadar alana ağrı kesici krem sürebilirsiniz demişti ama surmuyorum.kendi doktoruma da kürek kemiğimdeki ağrıyı söyleyince kalsiyum verdi.eger plesanta yeriyle alakaliysa benimde önde belki ondandır.

Bu sorunun cevabını ben de cok merak edıyorum benım tek gebelık 32 de cıkma hakkım var ama31 de fln 5 gunluk normal ıstırahat raporu alabılırmıyımki

Artık idare edecez bir süre herşey bebeklerimiz için.. Bebeğin eşi için hiç bir şey demedi dokturum, ama dediğin gibi öndeyse ağrı ondan kaynaklı da olabilir. Ben magnezyum başladım inşallah faydası olur

Ücretsiz 6 ay diye hatırlıyorum yanlış biliyo olabilirim ama doktorun verirse alabilirsin tabiki canım

Bende doktoruma söyledim parol alabilirsin ama krem önermiyoruz gebelikte dedi. Sıcak duş masaj iyi gelıyor bana da

İyi akşamlar kızlar nasılsınız Size bir sorum olacak. 20.haftada ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık. Doktorumuz bir sonraki görüşmemiz 24. Haftada demişti. Şuan 23+1 haftalığız. 24.hafta kontrolünde ne yapılıyor, yine ayrıntılı mı bakılıyor yoksa rutin kontrol mü? Bir de herhalde şeker yüklemesi yapıyorlar diye okudum internette. Tecrübeli arkadaşlarımın bilgisinden faydalanmak isterim Hepinize iyi geceler

normal usg ve şeker yüklemesi bakıyolar diye biliyorum

Rutin kontrol oldu canım. Şeker yüklemesini bir sonraki kontrole bıraktı yani 13 Nisan da yaptıracağım.

Rutin kontrol oldu canım. Şeker yüklemesini bir sonraki kontrole bıraktı yani 13 Nisan da yaptıracağım.
Aslında acaba gitmesem mi kontrole biraz geciktirsem mi diye düşünmeye başladım. Şeker yüklemesi eğer illa 24. haftada değilse ben zaten 27. hafta kan uyuşmazlığı iğnesi için mecbur gideceğim acaba ikisini bir arada çıkarabilir miyim diye bir düşüncr geldi aklıma bu corona yüzünden

24-28 arasında canım. Benim ayrıntılı için iki defa gittim malum kız göstermedi diye kendi doktorum da orda temiz çıkarsa iki hafta sonrada bana gel demişti. 13 Mart ta gittim tam 23 haftalıktılar. 1 ay sonra gel şekere de bakalım dedi 27 haftalık olacaklar. İkisini birleştir canım daha mantıklı olur. Doktorunu arayıp söyle bence o da tamam der.

Evet en iyisi doktoru arayıp konuşayım çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…