- 9 Mart 2019
- 1.600
- 1.667
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.921
Sağolasın kuzum Allah razı olsun inşallah bu günleri atlatalim en kosa zamanda inşallahİyi fikirmiş. Güle güle giydir inşallah.
İnşallah kuzum en kısa zamanda geçer de alışveriş dogumumuzu en güzel şekilde atlatırızGule gule kullan canim iyi yapmışsın biz hic bisey almadik ınsallah su zor günleri hayrlisiyla atlatalimda alisverisimizi yapariz
Ben bebek arabasını doğumdan sonraya bırakmıştım zaten onu hiç saymıyorumBende herseyimi aldim sadece araba ve uyku seti kaldi
Bizde mobilyaları aldık ama güya boya falan yaptırcaktık eve bu gidişle yalan oldu sanırımKızlar ben bebek hazirliklarimin çoğunu halletmistim virüsten dolayı eve tıkılınca kıyafet ve battaniye çarşaf ne aldıysam yıkayıp utuledim iyi ki erkenden alışverişi bitirmisim diyorumbir tek bez ve beşik kaldı. Beşiği zaten netten sipariş edecektim
Bende çok uzun süre oturunca mesela misafirliğe gittiğimizde ayaklarımı uzatıp oturmayınca karnım geriliyor şişiyor nefesim daralıyor.ben bu gün biraz evi temizledim karnım taş gibi oldu 20. haftadayım sizdede aynı şekilde oluyor mu?
Evet kuzum yine iyi yapmışsın kıyafet almaklaBizde mobilyaları aldık ama güya boya falan yaptırcaktık eve bu gidişle yalan oldu sanırımhaziran gibi getirtiriz inşallah kıyafet te çok az aldık internetten alırız artık kalanı zorda kalırsak zaten mağazalar hep kapalı
Amin canım inşallahhEvet kuzum yine iyi yapmışsın kıyafet almaklainşallah canım Haziran'da halledersin boya işini. En kısa zamanda ülkemiz bu durumdan kurtulur
İl dışı Bize yasak mı tamamen bilginiz var mıcovid 19 nedeniyle hamilelikten kaynaklı idari izin kullanan arkadaşlar yeni genelge yayınlanmış. ikinci bir genelgeye kadar idari izinler devam edecekmiş.
yasak diye bilmiyorumİl dışı Bize yasak mı tamamen bilginiz var mı
Benim yatışla geçiyor canım. Sadece yemek yapıyorum, makineye çamaşır atıyorum, bulaşık yerleştiriyorum aktivitelerim bunlarKizlar evde hamilelik naail gidiyor? Evin icinde yurus yapmaya calisyorum ama yine de cok hareketsiz kaliyorumbide ufak bir ucuk cikti dudagimda krem surdum sorun olur mu acaba?
Kizlar evde hamilelik naail gidiyor? Evin icinde yurus yapmaya calisyorum ama yine de cok hareketsiz kaliyorumbide ufak bir ucuk cikti dudagimda krem surdum sorun olur mu acaba?
Valla canim biraz da stresten olmus olabilir evde sikintim kaldim diye can sikintisi da var. Bende ayni yemek camasir derken bitiyorBenim yatışla geçiyor canım. Sadece yemek yapıyorum, makineye çamaşır atıyorum, bulaşık yerleştiriyorum aktivitelerim bunlaren son cuma günü de tetenoz aşısı için dışarı çıktım. Stres mi yaptın uçuk ondan mı oldu. İçindeki maddelere baksaydın küçük bir noktadan bir şey olmaz bence canım.
Senin gunun daha eglencili canim oglunla oyun oyunamaktanBenim de evde geçiyor, oğlumla zamanı nasıl geçireceğimizi şaşırdık. Bi yandan oğlumdan kalan bazı bebek giysileri ayıklayıp yıkadım ütüledimbebek için alışveriş listesi hazırladım.
Havalarda güzelleşti fazla ağırlașmadan biraz gezebilsek iyidi
Onlar olmasa daha çok sıkılırızValla canim biraz da stresten olmus olabilir evde sikintim kaldim diye can sikintisi da var. Bende ayni yemek camasir derken bitiyorYarin tetenoz asi icin saglik ocagina gidecem bakalim. Kizlar aksam uzere tekmeler atiyorlar o zaman biraz egleniyorum
Yanii yarin gitmeyim mi zaten biraz tidirgindim de napcam bilemedim peki bu asinin yapilmasi gereken zamani vardir elbettePazartesi doktoruma tetenoz aşısını sordum kesinlikle yaptırma bu ara sağlık ocağına falan sakın gitme dedi. Yurt dışından gelenler önce aile sağlığına gidiyor çünkü. Oralar daha karışık. Dikkat edin kendinize.
Erken doğum olursa bebek kendi kendine nefes alabilsin diye yapıldığını biliyorum canım. Genellikle erken sancısı başlayanlara yapılıyor diye biliyorum. Okuldan arkadaşımın 31. Haftada sancısı oldu iki iğne yaptılar bir sancıların önüne geçmek için birde olası erken doğum için ciğerleri geliştirici iğne.Kızlar herkese slm bu zor günlerde Allah yardımcımız olsun selamete erdirsin inşallah dün kontrole gittik bizde maskeler eldivenler eşliğindebenimki de akşamları kuduruyo yaramaz mı olacak acep
Bi de kızlar akciğer geliştirici iğne ile ilgili bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?