Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ah o plesanta bizde en son renkli 15. Haftada aldık neye benziyorlar nasıllar bilmiyorum sağlıklı olsunlar da doğumuda bekleriz napalım. 12 Nisan da kontrol var. Doktor teyzeleri o gün ne edip edip vereceğim dedi İnşallah gidebiliriz tabi kontrole

Gözün aydın canım

Benimde 2. detaylım pazartesi özel poliklinik olduğu için doktorum randevu aralarına zaman koyup hasta çakıştırmamaya çalıştıklarını ve aldıkları önlemleri bizimde dikkat etmemiz gerekenleri paylaşmış. O yüzden gitmek konusunda rahatım

Kendi doktorumda bakti sonucuma bir ay sonra bidahaki kontrolümüz dedi tabi eger salgin kotuye giderse duruma gore ertelenedebilir dedi

2. Detaylim derken iki kere mi giriliyo detayli ultrasona

Yok benim ikiz olduğu içn 18. Haftadan itibaren 2 yada 3 kere organ taraması yapıyor doktorum 2 haftada bir önceki yarım saat sürdü sanırım buda yarım saat sürecek
Hmm anladim canim benim sukur sorunsuz çıktık ama uzun sürdü biraz minigim yüzünü plesantaya yapıştırmış sol elinide boynunun altina koymuştu onlari gorene kadar cok zorlandi karnimi falan bayaa salladi yan yattim falan zor gecti yani ama sukur bi kerede sorunsuz çıktık

Ay cimcime çok fenalar bizimde alttaki ufaklık eliyle yüzünü kapatmış poz vermemişti çok şükür tüm organlarını gördü doktor gelişimlerine bakıcak sanırım tekrar. İnşallah yine güzel haberler alırız hepimiz

Yerim onlari yaa ınsallah canim Allah kimseye kötü sonuclar duyurmasın

kizlar merhaba. daha oncede konusu gecmisti galiba hatta o zamanlar cok endiselenmemistim ama biz 20 haftalik olduk. 2 haftadir falan bebegin hareketlerini hissediyorum yani aslinda yumruk gibi oluyo yani. gun icinde hep hissediyordum ama bugun bi kac kez hissettim onceki gunlere gore baya azdi. boyle olan varmi? endiseleniyorum biraazcik

Merhaba. Sakin kalıp endişelenme. Yarın öbür gün daha da hareketlenecek inşallah. Bebeğin eşi, pozisyonu önemli. İçini ferah tut.

Merhaba kızlar. Son kez içim. Rahat olsun diye doktora göründüm çok şükür bebegim iyidi suyumuz da güzel elhamdülillah. Su sıkıntısı olanlara bol su, armut ve havuc tavsiye ediyorum. Sınırda olan suyum 2 hafta içinde normale döndü
Daha da inşallah ortalık normale dönene kadar gitmem.

Canım 20. Haftalarda çok oluyor o sessizlik bebek bazen hiç hareket etmiyor, bana da o haftalarda olmuştu içten içe korkmuştum

Kızlar ben bebek hazirliklarimin çoğunu halletmistim virüsten dolayı eve tıkılınca kıyafet ve battaniye çarşaf ne aldıysam yıkayıp utuledim iyi ki erkenden alışverişi bitirmisim diyorum bir tek bez ve beşik kaldı. Beşiği zaten netten sipariş edecektim

İyi fikirmiş. Güle güle giydir inşallah.

Gule gule kullan canim iyi yapmışsın biz hic bisey almadik ınsallah su zor günleri hayrlisiyla atlatalimda alisverisimizi yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…