- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.901
Ah o plesanta bizde en son renkli 15. Haftada aldık neye benziyorlar nasıllar bilmiyorumSelam kızlar bizde bugün ayrintli ultrasona girdik cok sukur sorunsuz ciktik hersey normal haftasiylada tam uyumlu oğlusum tek sıkıntı goruntu alamadik yüzünü plesantaya yapistirmisti burnunu damagini gorene kadar ne hal cekti doktor o kadar salladiki karnimi yan yattım en sonunda elinin birinide boynunun altına koymus kuzum cok zorlandi ama şükür sorunsuz çıktık ya cok korkmuştum giderken hastanede bombosdu kizlar ben kontrollerimi olduğum hastanede girdim ayrintiliya özel ama iyi oldu bu sıkıntılı zamanda kalabalığa girmemem
Selam kızlar bizde bugün ayrintli ultrasona girdik cok sukur sorunsuz ciktik hersey normal haftasiylada tam uyumlu oğlusum tek sıkıntı goruntu alamadik yüzünü plesantaya yapistirmisti burnunu damagini gorene kadar ne hal cekti doktor o kadar salladiki karnimi yan yattım en sonunda elinin birinide boynunun altına koymus kuzum cok zorlandi ama şükür sorunsuz çıktık ya cok korkmuştum giderken hastanede bombosdu kizlar ben kontrollerimi olduğum hastanede girdim ayrintiliya özel ama iyi oldu bu sıkıntılı zamanda kalabalığa girmemem
Kendi doktorumda bakti sonucuma bir ay sonra bidahaki kontrolümüz dedi tabi eger salgin kotuye giderse duruma gore ertelenedebilir dediAh o plesanta bizde en son renkli 15. Haftada aldık neye benziyorlar nasıllar bilmiyorumsağlıklı olsunlar da doğumuda bekleriz napalım. 12 Nisan da kontrol var. Doktor teyzeleri o gün ne edip edip vereceğim dedi İnşallah gidebiliriz tabi kontrole
Sagol canmGözün aydın canım
2. Detaylim derken iki kere mi giriliyo detayli ultrasonaBenimde 2. detaylım pazartesi özel poliklinik olduğu için doktorum randevu aralarına zaman koyup hasta çakıştırmamaya çalıştıklarını ve aldıkları önlemleri bizimde dikkat etmemiz gerekenleri paylaşmış. O yüzden gitmek konusunda rahatım
Yok benim ikiz olduğu içn 18. Haftadan itibaren 2 yada 3 kere organ taraması yapıyor doktorum 2 haftada bir önceki yarım saat sürdü sanırım buda yarım saat sürecek2. Detaylim derken iki kere mi giriliyo detayli ultrasona
Hmm anladim canim benim sukur sorunsuz çıktık ama uzun sürdü biraz minigim yüzünü plesantaya yapıştırmış sol elinide boynunun altina koymuştu onlari gorene kadar cok zorlandi karnimi falan bayaa salladi yan yattim falan zor gecti yani ama sukur bi kerede sorunsuz çıktıkYok benim ikiz olduğu içn 18. Haftadan itibaren 2 yada 3 kere organ taraması yapıyor doktorum 2 haftada bir önceki yarım saat sürdü sanırım buda yarım saat sürecek
Ay cimcime çok fenalar bizimde alttaki ufaklık eliyle yüzünü kapatmış poz vermemişti çok şükür tüm organlarını gördü doktor gelişimlerine bakıcak sanırım tekrar. İnşallah yine güzel haberler alırız hepimizHmm anladim canim benim sukur sorunsuz çıktık ama uzun sürdü biraz minigim yüzünü plesantaya yapıştırmış sol elinide boynunun altina koymuştu onlari gorene kadar cok zorlandi karnimi falan bayaa salladi yan yattim falan zor gecti yani ama sukur bi kerede sorunsuz çıktık
Yerim onlari yaaAy cimcime çok fenalar bizimde alttaki ufaklık eliyle yüzünü kapatmış poz vermemişti çok şükür tüm organlarını gördü doktor gelişimlerine bakıcak sanırım tekrar. İnşallah yine güzel haberler alırız hepimiz
kizlar merhaba. daha oncede konusu gecmisti galiba hatta o zamanlar cok endiselenmemistim ama biz 20 haftalik olduk. 2 haftadir falan bebegin hareketlerini hissediyorum yani aslinda yumruk gibi oluyo yani. gun icinde hep hissediyordum ama bugun bi kac kez hissettim onceki gunlere gore baya azdi. boyle olan varmi? endiseleniyorum biraazcik
Canım 20. Haftalarda çok oluyor o sessizlik bebek bazen hiç hareket etmiyor, bana da o haftalarda olmuştu içten içe korkmuştumkizlar merhaba. daha oncede konusu gecmisti galiba hatta o zamanlar cok endiselenmemistim ama biz 20 haftalik olduk. 2 haftadir falan bebegin hareketlerini hissediyorum yani aslinda yumruk gibi oluyo yani. gun icinde hep hissediyordum ama bugun bi kac kez hissettim onceki gunlere gore baya azdi. boyle olan varmi? endiseleniyorum biraazcik
Ben de yemek yapıp ayakta fazla durdugumda öyle oluyor canımben bu gün biraz evi temizledim karnım taş gibi oldu 20. haftadayım sizdede aynı şekilde oluyor mu?
Kızlar ben bebek hazirliklarimin çoğunu halletmistim virüsten dolayı eve tıkılınca kıyafet ve battaniye çarşaf ne aldıysam yıkayıp utuledim iyi ki erkenden alışverişi bitirmisim diyorumbir tek bez ve beşik kaldı. Beşiği zaten netten sipariş edecektim
Gule gule kullan canim iyi yapmışsın biz hic bisey almadik ınsallah su zor günleri hayrlisiyla atlatalimda alisverisimizi yaparizKızlar ben bebek hazirliklarimin çoğunu halletmistim virüsten dolayı eve tıkılınca kıyafet ve battaniye çarşaf ne aldıysam yıkayıp utuledim iyi ki erkenden alışverişi bitirmisim diyorumbir tek bez ve beşik kaldı. Beşiği zaten netten sipariş edecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?