- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.861
Masallah cnm ne guzsl bnım bı erken dgum var cok korkuyorum tekrar olmadından bebeklerımı kaybetmekten22 haftaya girdim bu benim ilk gebeliğim cnm
Risk altındayız meslek ayırmadan bizden hayır gelmez anlamaları lazım. Psikolojik olarak zaten 1- 0 geriden geliyoruzKesinlikle çözüm getirilmeli. Ben kalabalık yerde değilim ama kalabalıkta çalısan bir sürü gebe var Allah yardımcıları olsun
Cok sukur bugun patron kendisi cagirdi ve seni postalyoruz dedi :) yarin itibaren evden calisabilirsin risk almak istemiyoruz dedi cok sukur cok mutlu oldum yarindan itibaren evdeyim :)Bizimkiler kabul etti canım inşallah kabul ederler seninde
Valla benim de gobek deligin bir taraflarda (icerden) arada bir agri oluyordu pek onemsemedim ve gecti yine de doktorina sor canimKızçeler bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. Dünden beri göbek deliğimin sağ taraf hizasında avuç içi kadar bir yer ağrıyor, içten yanıyo gibi sankineden ola ki? Sağlık ocagına gittim kalp atısı iyiydi kendi doktorunla görüş dediler. Yazdım henüz cevap gelmedi var mı bilgisi olan?
Bizim çarşambadan itibaren tüm şirket evden çalışcakmış bir hafta sonrası belli değil ben zaten gitmedim bugündeCok sukur bugun patron kendisi cagirdi ve seni postalyoruz dedi :) yarin itibaren evden calisabilirsin risk almak istemiyoruz dedi cok sukur cok mutlu oldum yarindan itibaren evdeyim :)
insallah tum hamile arkadaslara anlayisli patronlari bu olan ustu durumda anlayis gosterecektir
Cok iyi yapmislar bizim sirketde sadece beni gonderdi hamile diye yoksa herkes calisyor yani uretim flan var herkes evden calisamiyor. Haftaya duruma gore konusuruz dedi bide bir bayan arkadasa ucretsiz izin verdi kresler tatil cocuguna bakacak kimse yokmus bakalim ileriki haftalar ne gosterecekBizim çarşambadan itibaren tüm şirket evden çalışcakmış bir hafta sonrası belli değil ben zaten gitmedim bugünde
4. Denemem de tuttu ama öncekiler hep negatifti şükür bugünü göstereneMasallah cnm ne guzsl bnım bı erken dgum var cok korkuyorum tekrar olmadından bebeklerımı kaybetmekten
İlk defa olunca telas yaptım gecer inş canım saolValla benim de gobek deligin bir taraflarda (icerden) arada bir agri oluyordu pek onemsemedim ve gecti yine de doktorina sor canim
tetanoz aşısinin erken dogumu tetikler riski mi var gercekten? ben de haftaya yaptirmayi düşünüyordum tedirgin oldum
Gözünüz aydın kamuda sağlık çalışanı olan arkadaşlar hamilelere 12 gün idari izin yazısı tekrar yayınlandı.
Mesela neden önemli?Bende erken dogum riski oldugu halde yptrdim cunku onemli bi asi iki doz yptrdim
Tedirgin olma canım dün gittim ben erken saatte kimse yoktu. Üstelik ben hastaneye gittim. Kolonya ile git sürekli dök. Yarım saate kalmadan çıktım senin on dakika sürmez.Ben bugün 2.doz tetanoz aşısı olmaya gidicem
Poliklinik randevularının hepsi iptal edildi diye biliyorumKizlar haftaya çarsamba ayrintili ultrasonum var devlet has. Virusden dolayi gitmesem mi diyorik sizce napiyim fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?