Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar haftaya çarsamba ayrintili ultrasonum var devlet has. Virusden dolayi gitmesem mi diyorik sizce napiyim fikir verin
Yaşadığın şehre bağlı canım. Ben güneydoğudayım dün gittim özel hastane çok sakindi. Sokaklarda sakin burda şu an o kadar tedirgin olmuyorum. Hastanelerde henüz vaka hastası yok. Onun için çıktım dün ben. Diğer kontrol 12 Nisan da, şeker yüklemem de o zaman. İnşallah biran önce biter

Istanbulda yasiyorum canim.gidecegim hastanede sakinlesmis ama korkuyorum iste devlet hastanesi 22 hafta oluyor dha sonra ya randevu almak zor olur

Istanbulda yasiyorum canim.gidecegim hastanede sakinlesmis ama korkuyorum iste devlet hastanesi 22 hafta oluyor dha sonra ya randevu almak zor olur
Kolonya bulundur yanında İstanbul olunca bir şey diyemiyorum. Şu an tamamen bir tırmanma yokken gitsen sonrası bir ay sonraya inşallah bitmiş olur

Kızlar Dr Kağan Kocatepe İnstagram hesabından gebeler için özel bir risk yok diyor. Şu ana kadarki verilere bakılırsa korkulacak bir durum yok. Çin de 9 gebede gözlenmiş bunlar sağlıklı bebek doğurmuş kendileri de yaşıyorlar. İzleyin çok iyi geldi bana.

İkinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım. Onunda sayfasına baktım altını çizerek şunu diyor şu anki dünyadaki vaka, ölümlerde gebeler için risk yok.

İkinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım. Onunda sayfasına baktım altını çizerek şunu diyor şu anki dünyadaki vaka, ölümlerde gebeler için risk yok.
tek olayımızı bu süreçte bağışıklığımız düşüyor hastalığa direncimiz azalabilir ve ilaçta kullanamıyoruz

Bende grip oldum boğazım şiş, halsizlik var başım ağrıyor
Yarın kontrolum de doktoruma söyleyeceğim

182 aradim randevum hala gozukuyor oyle bisey yok
Benim de cuma günü randevum vardı gitmicem ama

Kızlar bende cuma günü ayrıntılı ultrasona gidicem.
Ozel olduğu için kalabalık değil. Şu sıralar ıstanbulda devlet hastaneleri çok yoğun ve kalabalık, ki Covid19 yokkende zaten tıklım tıklım dolu oluyordu. Maddi durumunuz el veriyorsa 300 tl aşağı yukarı özel kliniklerde randevu alabilirsiniz...

Ben de takip ediyorum hatta bugün bu konunun bildirimi geldi kuzum izledim bende

Benim ki de özel hastaneydi ama bulunduğum yerde bir özel bir de devlet hastaneleri var ikisi de çok yoğun herzaman
Ben ayrıntılıya girmiştim bu normal kontrol olacaktı erteleyecem.
Insallah. Cuma. Günü güzel haberler alırsın

Selam kızlar bizde bugün ayrintli ultrasona girdik cok sukur sorunsuz ciktik hersey normal haftasiylada tam uyumlu oğlusum tek sıkıntı goruntu alamadik yüzünü plesantaya yapistirmisti burnunu damagini gorene kadar ne hal cekti doktor o kadar salladiki karnimi yan yattım en sonunda elinin birinide boynunun altına koymus kuzum cok zorlandi ama şükür sorunsuz çıktık ya cok korkmuştum giderken hastanede bombosdu kizlar ben kontrollerimi olduğum hastanede girdim ayrintiliya özel ama iyi oldu bu sıkıntılı zamanda kalabalığa girmemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…