- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.881
Yaşadığın şehre bağlı canım. Ben güneydoğudayım dün gittim özel hastane çok sakindi. Sokaklarda sakin burda şu an o kadar tedirgin olmuyorum. Hastanelerde henüz vaka hastası yok. Onun için çıktım dün ben. Diğer kontrol 12 Nisan da, şeker yüklemem de o zaman. İnşallah biran önce biterKizlar haftaya çarsamba ayrintili ultrasonum var devlet has. Virusden dolayi gitmesem mi diyorik sizce napiyim fikir verin
182 aradim randevum hala gozukuyor oyle bisey yokPoliklinik randevularının hepsi iptal edildi diye biliyorum
Istanbulda yasiyorum canim.gidecegim hastanede sakinlesmis ama korkuyorum iste devlet hastanesi 22 hafta oluyor dha sonra ya randevu almak zor olurYaşadığın şehre bağlı canım. Ben güneydoğudayım dün gittim özel hastane çok sakindi. Sokaklarda sakin burda şu an o kadar tedirgin olmuyorum. Hastanelerde henüz vaka hastası yok. Onun için çıktım dün ben. Diğer kontrol 12 Nisan da, şeker yüklemem de o zaman. İnşallah biran önce biter
Oldu ki dogum sirasinda pasli bir alete maruz kalabilirsinizMesela neden önemli?
Kolonya bulundur yanında İstanbul olunca bir şey diyemiyorum. Şu an tamamen bir tırmanma yokken gitsen sonrası bir ay sonraya inşallah bitmiş olurIstanbulda yasiyorum canim.gidecegim hastanede sakinlesmis ama korkuyorum iste devlet hastanesi 22 hafta oluyor dha sonra ya randevu almak zor olur
Kizlar haftaya çarsamba ayrintili ultrasonum var devlet has. Virusden dolayi gitmesem mi diyorik sizce napiyim fikir verin
Geldi mi haber bize anında söylediler yarından itibaren evdeyim çok şükür.İdari izin hakkında haber cıktı ama henüz bana bildirilen bir şey yok sizde durumlar nasıl kızlar kurumdan haber geldı mı
bizim üni. hastanesi bu gün daha komisyon toplanacakta karar çıkacakta 2 günümüzü yediler zaten.Geldi mi haber bize anında söylediler yarından itibaren evdeyim çok şükür.
Sabah 9 da söylediler bende öğlene kadar kalayım dedimGeldi mi haber bize anında söylediler yarından itibaren evdeyim çok şükür.
tek olayımızı bu süreçte bağışıklığımız düşüyor hastalığa direncimiz azalabilir ve ilaçta kullanamıyoruzİkinci tedavimi Mehmet Çolakoğlu na yaptırmıştım. Onunda sayfasına baktım altını çizerek şunu diyor şu anki dünyadaki vaka, ölümlerde gebeler için risk yok.
182 aradim randevum hala gozukuyor oyle bisey yok
Benim de cuma günü randevum vardı gitmicem ama
Ben de takip ediyorum hatta bugün bu konunun bildirimi geldi kuzum izledim bendeKızlar Dr Kağan Kocatepe İnstagram hesabından gebeler için özel bir risk yok diyor. Şu ana kadarki verilere bakılırsa korkulacak bir durum yok. Çin de 9 gebede gözlenmiş bunlar sağlıklı bebek doğurmuş kendileri de yaşıyorlar. İzleyin çok iyi geldi bana.
Banada geldi herkese gitmişBen de takip ediyorum hatta bugün bu konunun bildirimi geldi kuzum izledim bende
Kızlar bende cuma günü ayrıntılı ultrasona gidicem.
Ozel olduğu için kalabalık değil. Şu sıralar ıstanbulda devlet hastaneleri çok yoğun ve kalabalık, ki Covid19 yokkende zaten tıklım tıklım dolu oluyordu. Maddi durumunuz el veriyorsa 300 tl aşağı yukarı özel kliniklerde randevu alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?