Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Dua ederken çok dikkat ediyorum canım. Eşim de gelsenizde sevsek diyor. Uyarıyorum zamanında gelsinler de diye. Göreceğiz inşallah o haftaları bende gece korona dan dünyada 18 kişinin sağ olduğunu gördüm psikoloji berbat

Evet insan yaklaştıkça bir yandan zaman geçsin de doğsun bir yandan da aslında en güzel günlerimiz hamile günlerimiz niye tadını çıkar miyoruz diye düşünüyorum

Cok şükğr enfeksiyon yok cnm
Canim benim enfeksiyon var mesela tek gecelik suya katilan ilactan ictim kac kere gecmedi en son antibiyotik kullandim oda haffletti ama gecmedi tam olarak kasilmama da büyük ihtimal o sebep oldu korkma içini rahat tut insallah sağ salim alırız bebislerimizi kucağımiza biz tedbirimizi alalim takdir Allahın bende senin gibiyim namaz vc yemek harici ayakta durmuyorum genelde uzanip dinleniyorum

Ins gcer cnm enfeksyonun sen kac haftalıksın varmı erken dogumun senınde bnım serklajım var suan ıns yavrularımıza saga salim kavusuruz

Kızçeler bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. Dünden beri göbek deliğimin sağ taraf hizasında avuç içi kadar bir yer ağrıyor, içten yanıyo gibi sanki neden ola ki? Sağlık ocagına gittim kalp atısı iyiydi kendi doktorunla görüş dediler. Yazdım henüz cevap gelmedi var mı bilgisi olan?

Canım yazdığını gördüm benim de zaman zaman sızı gibi oluyor içerde yırtılma oluyor diye düşünüyorum. Dokturum da bu tarz ağrılar olabilir demişti karın genişliyor. Ama ağrı farklı geliyorsa doktoruna mutlaka ulaş. Yanlış yönlendirme yapmış olmayayım.

Bazen benimde sağ taraf özellikle çok ağrıyordu. Doktora sordum dikkatlice baktı rahim su an sagadoğru kaymış bebeğin ağırlığı o tarafta ondan ağrıyor ddi.

Benimde oldu bir iki kere sağda bugunde solda var oyle hafif bi aqri elimi karnima koydugumda hissediyorum bende bebeğe yoruyorum canim korkulcak bisey değildir ınsallah

Evet sızı gibi canım ya belli bir bölgede hem de gecmeyınce korktum yazdım bakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…