Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım sende ıkız annesısın bebek hareketlerı dısarıdan ne zaman bellı oluyor ben hareketle kasılmayı ayırt edemıyorum yardımcı olur musun
Canım, benim plesantam rahmin ön duvarında en geç ben hissettim hareketlerini diyebilirim. 22. Haftada ilk kez dokunuş olarak evet bu bebeğim dedim. Kasılmayı bilmiyorum ilk gebeliğim. Kasılma ve sancı usg de görünüyor. Doktorum cuma günü baktı bir durum yoktu olsa orda çıkardı. Benimki dokunuyor alttaki bebeğim yani oğlum çok daha net vuruyor kızımı da yeni iki gündür hafiften derinden hissediyorum çünkü onun önündeymiş iki gün önce doktor göbek üzerinden plesantalar nerede gösterdi. Korkma canım sen elinden geleni zaten yapıyorsun. Ben cuma gününe kadar sadece tedavi ilaçlarımı kullandım birde gün aşırı demir ilacı cuma günü artık verelim dedi demir ilacı, vitamin birde enfeksiyon var onun için antibiyotik alıyorum. İğne ile 5 tane ilaç ediyor günlük.

Ben tst ye gırmıyorum daha canım uktrasonda bı sorun gormedı ama karnımda bbeklerı boyle yumruk gbı top gbı hıssedıyorup kulüptekı bazı kızlara kasılma dedıler bende ayırt edemıyorum tedırgınım o yuzden ıkız annelerıne sorayım dedım rahatlarım bırazda olsa

Canım sende ıkız annesısın bebek hareketlerı dısarıdan ne zaman bellı oluyor ben hareketle kasılmayı ayırt edemıyorum yardımcı olur musun
Demir iki defa yazmışım. Oksapar iğne, coaspirin, haftalık proluton deport iğne,demir ilacı, magnezyum, vitamin, enfeksiyon için antibiyotik.

İteliyor gibi benimki böyle elimi koyunca bir şey bana karşı koyuyor o da sanki ordan elini kolunu koyuyor gibi oluyorum. O pıtırcıklar senin haftanda bende de oluyordu, kalp atışı da damarlarmış sormuştum onu ben.

Bende canım proluton haftalık progestan fıtıl decavıt demır hapı d vtamıcı magnezyum oksapar kullanıyorum
İkizler için proluton çok iyi diyor risk olmadığı halde merkezim kullanacaksın dedi ikiz olduğu için bunu vuruluyorsun demişti. Normal kadın doğum doktoruma kalsa gerek yok diyo ama riske atamam 32 ye kadar devam coaspirin ile proluton o hafta kesilecek. Oksapar doğuma kadar. Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Pıtırcık dedıgın yumruk gıbı olmaları dimi canım

Benımde tüp bebek doktorum aynısını dedı ıkız oldgu ıcın canım bnde doguma kdar kullanacam ıns bır daha erken dogumla bebeklerımı kaybetmem cok korkuyorum 7ayı bır atlatsam inş bıra rahatlarımda 22haftalık bı erken dogum benı korkutuyo bu haftalar

Pıtırcık dedıgın yumruk gıbı olmaları dimi canım
Yok canım bende yumruk gibi sertleşme olmadı. Çok oturduğum zaman uzun süre ayakta kaldım mı karnım şişiyor ama öyle bir yerde toplanma hiç olmadı. Temmuz, haziran anneleri topiğin de bunu yaşayan birçok arkadaş oldu. Kasılma çıkmadı hiçbirinde. Hatta bir ara neden bende yumruk gibi sertlik olmuyor demiştim. İyi düşün doktoruna mesaj at.

Güzel düşün canım aklına getirme bir defa oldu yine olacak diye şartlama. Rabbim korusun

Nekı o hıs acaba ya

Bunu nasıl onleyecez cnm korkuyorm bı erken dogumum var zten yne erken dgumdan korkuyorum magnezyum kullanıyorum ama ıse yaramıyrmu acaba dısardan bellı deıl ama ıcerde yumruk gbı bsey hssdıyorum
Bazen bebekte toplanıyor her toplanmayi kasıyor diye yorup endişe etme. Bol bol dinlenmen lazm galiba.gerekli ilaçlar verilmiş tedbirler alınmış. Endişe etme inş her şey yolunda gider

Nst ye ne zaman giriliyo artık peki biliyo musunuz?
Ben nst ye girmedim. Normal kontrol için baktıkları alette de belli oluyormuş. Doktora sormuştum kasılmayı ayırt edemezsem ya diye kontrol sırasında biz bakıyoruz olsa çıkar demişti. Nst için daha erken rabbim hayırlısıyla 38 i görmeye nasip etsin gözüm 40 değil

Ben bile 37 olarak düşünüyorum tek bebekle. 37den sonra her an her şey olabilir malum. Allahım ya sağ Salim kucağımıza alsaydık hayırlısıyla. Bi yandan hemen vakit geçsin de doğsun istiyorum bi yandan korkuyorum çok değişik duygular yaşıyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…