- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.801
haklisin canim. bende doktorumla bi konusayim tekrar ama yaptirmak istiyorum. aile hekimligi yapilacak mutlaka dedi. yaptıracagim bende insallah bu haftaiciCanım ben yaptırdım ve ilk defa duydum bende kızlardan. Doktorum bir şey demedi. Ben halen tüp bebek merkezim ile tlf ile bağlantıdayım. Arıyorlar sağ olsunlar soruyorlar. Tarama testlerini falan hep kendileri arayıp sordular öyle bir durumu da mutlaka derlerdi diye düşünüyorum hatta biraz önce iyiki yaptırdım dedim. Ülkenin haline baksana italya gibi olacağız üç ay önce dünya böyle olacak deseler kim inanırdı üç ay sonrasının da garantisi yok. Birçok arkadaşım köyde mi doğuracaksın ev de mi niye yaptırıyorsun demişti. Allahın işi üç ay sonrasının da garantisi yokdoktorun, arkadaşların doktorları gibi bir uyarı yapmadıysa vurulur. Herkesin rehberi kendi doktoru olmalı.
Yazdik canim ama hic sanmiyorumArkadaşlar hamile sağlık çalışanlarının iptal olan idari izinleri için cimer e yazı yazdım. bence sağlık çalışanı olan arkadaşlar sizde yazın. belki dikkate alırlar
Canım sende ıkız annesısın bebek hareketlerı dısarıdan ne zaman bellı oluyor ben hareketle kasılmayı ayırt edemıyorum yardımcı olur musunBenim geçen hafta kanama olunca bu hafta yine çağırdı yarın gideceğim. Kanama olmasaydı da 1 ay bekleseydim. Yaşanması gerekiyormuş. Rabbim ne verirse baş üstünekızım olmasını çok istiyorum. İki erkek diyen çok oluyor. İnşallah bir kız bir erkek olur ikisini de istiyoruz eşimde bende ben yarın öğrenmezsem eğer diğer randevum 3 hafta sonra en erken olur sen önce öğrenirsin hayırlısıyla
18 19. Haftada daha net anlaşılıyor bugün benimkiler tepişti resmenCanım sende ıkız annesısın bebek hareketlerı dısarıdan ne zaman bellı oluyor ben hareketle kasılmayı ayırt edemıyorum yardımcı olur musun
Nasıl ayırt adıyosun cnm bnde ıcerde boyle sert bseyker hossedıyorum kıpırtı gnı ama yumruk gbı ona kasılma dıyorlar kasılmaymıs oylemı bide ne gıbı ılaclar kullanıyorsun kasılma oluyormu18 19. Haftada daha net anlaşılıyor bugün benimkiler tepişti resmen
Ben ilk başta kasılma değilde arada giren sancı gibi şeylerle karıştırıyordum şimdi bildiğin hareket hissediyorum hatta geçen gün bi kere eşim bile hissettiNasıl ayırt adıyosun cnm bnde ıcerde boyle sert bseyker hossedıyorum kıpırtı gnı ama yumruk gbı ona kasılma dıyorlar kasılmaymıs oylemı bide ne gıbı ılaclar kullanıyorsun kasılma oluyormu
Canım kasılma deıldır dimi kasılmadan korkuyorum bı erken dogumum var tek bebek 22haftalık smdıde ıkızlerıme hamıleyım onları kaybetmekten cok korkuyorum yatak ıstrahatı yapıyo musun cnmBen ilk başta kasılma değilde arada giren sancı gibi şeylerle karıştırıyordum şimdi bildiğin hareket hissediyorum hatta geçen gün bi kere eşim bile hissettiben oksapar iğne demir tiroit hapı progestan fitil ve multivitamin kullanıyorum. Tam hissetmen için 17 biraz erken bi kaç haftaya daha netleşir
Kasılma tam nasıl oluyor bilmiyorum kramp gibi mi giriyor kasıklarına doktoruna sor istersen canım bilemedim ben çok aktif hareket etmiyorum ama sürekli yatmıyorum da yemekleri falan yapıyorumCanım kasılma deıldır dimi kasılmadan korkuyorum bı erken dogumum var tek bebek 22haftalık smdıde ıkızlerıme hamıleyım onları kaybetmekten cok korkuyorum yatak ıstrahatı yapıyo musun cnm
Ben serklajlıyım canım ordakı arkadaslar karnımın ıcınde bebeklerı yumruk gbı hıssedıyorum dedım ıcerde mesela top gbı bsey hssedıyorum dedım onlar ona kasılma dedıler bende bılmıyordum kasılma oldgunu bde karnın yamuluyormus o yüzden cok korkuyrmKasılma tam nasıl oluyor bilmiyorum kramp gibi mi giriyor kasıklarına doktoruna sor istersen canım bilemedim ben çok aktif hareket etmiyorum ama sürekli yatmıyorum da yemekleri falan yapıyorum
Anlasılıyormus cnm bende anlamıyorumda smdı ben bebeklerı tekme gıbı deılde ıcerde yumruk top gbı hıssettıgımı soyledım ılk zmanlar hep boyle hıssettım o kasılmaymıs oyle dedılerbu kasılma nasıl bişey ben de merak ediyorum biz anlayabiliyo muyuz ki olduğunda
Hiç bilmiyorum canım ama hareket öyle olmuyo baya pıt pıt hissediyosunBen serklajlıyım canım ordakı arkadaslar karnımın ıcınde bebeklerı yumruk gbı hıssedıyorum dedım ıcerde mesela top gbı bsey hssedıyorum dedım onlar ona kasılma dedıler bende bılmıyordum kasılma oldgunu bde karnın yamuluyormus o yüzden cok korkuyrm
Anladım cnm tekme seklınde dmi demekki bnımki kasılma ıcerde bişey donuyo oynuyo gıbımı bde bazen sankı karnımda kalp atısı oluyoHiç bilmiyorum canım ama hareket öyle olmuyo baya pıt pıt hissediyosun
Onu bende hissediyorum ama bazen dönüyo gibi de oluyoAnladım cnm tekme seklınde dmi demekki bnımki kasılma ıcerde bişey donuyo oynuyo gıbımı bde bazen sankı karnımda kalp atısı oluyo
Evt donuyo gbı oluyo bde yumruk gbı sert bsey bıyerde toplanmıs gbı oluyomu sendedeOnu bende hissediyorum ama bazen dönüyo gibi de oluyobence içerde birbirleriyle yer kavgası yapıyolar
Bunu nasıl onleyecez cnm korkuyorm bı erken dogumum var zten yne erken dgumdan korkuyorum magnezyum kullanıyorum ama ıse yaramıyrmu acaba dısardan bellı deıl ama ıcerde yumruk gbı bsey hssdıyorumKasılma arkadaşın dediği gibi yumruk gibi bi toplanıyor bebek karnın sertleşmesi.
Canim benimde 15. Haftamda lekelenmem oldu doktorum kasilman var dedi son kontrolumde azalmis ama gecmemis dedi ben anlamadim kasilma olduğunu ama karnimbazen cok sertlesiyodu hala arada oluyo bebek hareketlerini iki haftadir hissediyorum daha farkli hareket ettiginde icimde hafif bi baloncuk sisiyo gibi oluyo ve anlik kasilman varsa dikkatli ol mumkun oldukça uzan dinlen ayakta cok kalinca benim karnim sertlesiyodu bana bol bol dinlen dedi doktrum is yapma bi yere uzanma falan dediBunu nasıl onleyecez cnm korkuyorm bı erken dogumum var zten yne erken dgumdan korkuyorum magnezyum kullanıyorum ama ıse yaramıyrmu acaba dısardan bellı deıl ama ıcerde yumruk gbı bsey hssdıyorum
Hıc ıs yapmıyorum cnm bı erken dgumum oldgu ıcın serklajlıyım yatıyorum yemek namaz wc dısında kalkmıyorum kasılmam nasıl gececekCanim benimde 15. Haftamda lekelenmem oldu doktorum kasilman var dedi son kontrolumde azalmis ama gecmemis dedi ben anlamadim kasilma olduğunu ama karnimbazen cok sertlesiyodu hala arada oluyo bebek hareketlerini iki haftadir hissediyorum daha farkli hareket ettiginde icimde hafif bi baloncuk sisiyo gibi oluyo ve anlik kasilman varsa dikkatli ol mumkun oldukça uzan dinlen ayakta cok kalinca benim karnim sertlesiyodu bana bol bol dinlen dedi doktrum is yapma bi yere uzanma falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?