Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Sağlık çalışanları ve diğer anne adayları umarm gerekli izin sizlere de verilir. Verilmezse kendi önleminizi alın dikkat edin. Tabi ki sağlık çalışanları daha bilinçli. Farklı bi tavsiyeleri olursa onu da dinleriz bizler de.

haklisin canim. bende doktorumla bi konusayim tekrar ama yaptirmak istiyorum. aile hekimligi yapilacak mutlaka dedi. yaptıracagim bende insallah bu haftaici

Canım sende ıkız annesısın bebek hareketlerı dısarıdan ne zaman bellı oluyor ben hareketle kasılmayı ayırt edemıyorum yardımcı olur musun

Nasıl ayırt adıyosun cnm bnde ıcerde boyle sert bseyker hossedıyorum kıpırtı gnı ama yumruk gbı ona kasılma dıyorlar kasılmaymıs oylemı bide ne gıbı ılaclar kullanıyorsun kasılma oluyormu
Ben ilk başta kasılma değilde arada giren sancı gibi şeylerle karıştırıyordum şimdi bildiğin hareket hissediyorum hatta geçen gün bi kere eşim bile hissetti ben oksapar iğne demir tiroit hapı progestan fitil ve multivitamin kullanıyorum. Tam hissetmen için 17 biraz erken bi kaç haftaya daha netleşir

Canım kasılma deıldır dimi kasılmadan korkuyorum bı erken dogumum var tek bebek 22haftalık smdıde ıkızlerıme hamıleyım onları kaybetmekten cok korkuyorum yatak ıstrahatı yapıyo musun cnm

Canım kasılma deıldır dimi kasılmadan korkuyorum bı erken dogumum var tek bebek 22haftalık smdıde ıkızlerıme hamıleyım onları kaybetmekten cok korkuyorum yatak ıstrahatı yapıyo musun cnm
Kasılma tam nasıl oluyor bilmiyorum kramp gibi mi giriyor kasıklarına doktoruna sor istersen canım bilemedim ben çok aktif hareket etmiyorum ama sürekli yatmıyorum da yemekleri falan yapıyorum

Kasılma tam nasıl oluyor bilmiyorum kramp gibi mi giriyor kasıklarına doktoruna sor istersen canım bilemedim ben çok aktif hareket etmiyorum ama sürekli yatmıyorum da yemekleri falan yapıyorum
Ben serklajlıyım canım ordakı arkadaslar karnımın ıcınde bebeklerı yumruk gbı hıssedıyorum dedım ıcerde mesela top gbı bsey hssedıyorum dedım onlar ona kasılma dedıler bende bılmıyordum kasılma oldgunu bde karnın yamuluyormus o yüzden cok korkuyrm

Hiç bilmiyorum canım ama hareket öyle olmuyo baya pıt pıt hissediyosun

Bunu nasıl onleyecez cnm korkuyorm bı erken dogumum var zten yne erken dgumdan korkuyorum magnezyum kullanıyorum ama ıse yaramıyrmu acaba dısardan bellı deıl ama ıcerde yumruk gbı bsey hssdıyorum
Canim benimde 15. Haftamda lekelenmem oldu doktorum kasilman var dedi son kontrolumde azalmis ama gecmemis dedi ben anlamadim kasilma olduğunu ama karnimbazen cok sertlesiyodu hala arada oluyo bebek hareketlerini iki haftadir hissediyorum daha farkli hareket ettiginde icimde hafif bi baloncuk sisiyo gibi oluyo ve anlik kasilman varsa dikkatli ol mumkun oldukça uzan dinlen ayakta cok kalinca benim karnim sertlesiyodu bana bol bol dinlen dedi doktrum is yapma bi yere uzanma falan dedi

Hıc ıs yapmıyorum cnm bı erken dgumum oldgu ıcın serklajlıyım yatıyorum yemek namaz wc dısında kalkmıyorum kasılmam nasıl gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…