Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Merhaba kızlar, nasılsınız? Size bir şey danışmak istiyorum. Benim çok hassas bir cildim var ve lekeye çok müsait. Geçen yaz solante pigmenta kullandım ama yine de güneş lekesi oldu. Şimdi hamilelikte daha da dikkat etmek gerekiyormuş çünkü gebelikten dolayı da lekelenme olabiliyormuş. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz, hangi güneş koruyucu kullanıyorsunuz?

solante dermatologların önerdiği bir krem. bence şapka kullan , güneşin yoğun olduğu saatlerde gölgede dur,bi nebze daha lekelerini azaltır. o kremden daha iyi krem bilmiyorum doğrusu.

Kesinlikle canim sanki biz can tasimiyoruz
Diğer kamu kurumlarındaki hamileler daha değerli onlar daha hamile bizimki hamilelik değilya hastane bu hastane asıl virüslü insanların geleceği yere bizi resmen hapsediyorlar ola ki virüs bize geçti acaba bize hamile halimizle hangi ilaçları hangi tedavileri verebilecekler normal zamanda bile hamilelerin kullandığı ilaçlar bu kadar kısıtlıyken gerçekten mantığıma sığmıyor göz göre göre ateşe atılmak bu Allahım sağlık bakanına da bu fikri ortaya atana da bunu kabul edene de akıl fikir versin yada daha büyük beddua edeceğim ama resmen tutuyorum kendimipsikolojimi bozdular

solante dermatologların önerdiği bir krem. bence şapka kullan , güneşin yoğun olduğu saatlerde gölgede dur,bi nebze daha lekelerini azaltır. o kremden daha iyi krem bilmiyorum doğrusu.
Teşekkür ederim cevabın için, ben de açıkcası daha iyi ve daha etkili bir krem arayışındayım. Solanteyi bana geçen sene cilt doktorum önermişti ama çok verim aldığımı söyleyemeyeceğim. Kendimi mümkün olduğunca güneşten korumaya çalışıyorum inşallah yeni lekeler olmadan tamamlarım hamileliğimi. Biodermayı mı denesem acaba bu sefer de diye düşünmeye başladım, önerilere açığım

Bende daha iyisini bilmiyorum solenta alıcam

Ne desen cok haklisin canim dunden beri cok moralim bozuk

Ne desen cok haklisin canim dunden beri cok moralim bozuk
Benim de resmen dünden beri başıma ağrılar girdi zaten tedirgindim şimdi hepten kafayı yiyecek hale geldim hamilelere şu durumu yaşatmaları bile büyük suç hastaneler o kadar vahim durumda ki gebe çalışanlardan medet umar hale geldiler demek ki bu iş daha da büyüyecek

Biz ozelde calisanlara da hic birsey yok sanki bizde can tasimiyor muyuz? Haftaya is duruma bakacam eger daha kotuye giderse evden calismayi isteyecegim bakalim patron kabul edecek mi

Stres yapma canim bebislerimize yazikk onlarda cok etkileniyor Allaha havale ettim ben

Stres yapma canim bebislerimize yazikk onlarda cok etkileniyor Allaha havale ettim ben
Stres yapmamak elde mi ? Çalıştığım yerde üstümdeki üç katta virüs için karantina odaları yapıldı. Ne kadar yapmayacağım stres

tetanoz aşısinin erken dogumu tetikler riski mi var gercekten? ben de haftaya yaptirmayi düşünüyordum tedirgin oldum
Canım ben yaptırdım ve ilk defa duydum bende kızlardan. Doktorum bir şey demedi. Ben halen tüp bebek merkezim ile tlf ile bağlantıdayım. Arıyorlar sağ olsunlar soruyorlar. Tarama testlerini falan hep kendileri arayıp sordular öyle bir durumu da mutlaka derlerdi diye düşünüyorum hatta biraz önce iyiki yaptırdım dedim. Ülkenin haline baksana italya gibi olacağız üç ay önce dünya böyle olacak deseler kim inanırdı üç ay sonrasının da garantisi yok. Birçok arkadaşım köyde mi doğuracaksın ev de mi niye yaptırıyorsun demişti. Allahın işi üç ay sonrasının da garantisi yok doktorun, arkadaşların doktorları gibi bir uyarı yapmadıysa vurulur. Herkesin rehberi kendi doktoru olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…