- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #4.781
Allaha havale ettim kuzum adaletsizlik resmenYeni gördüm bende canım. Vardır bunun altında bişey riskli gruba bile izin vermediklerine göre tablo agırlasacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha havale ettim kuzum adaletsizlik resmenYeni gördüm bende canım. Vardır bunun altında bişey riskli gruba bile izin vermediklerine göre tablo agırlasacak
solante dermatologların önerdiği bir krem. bence şapka kullan , güneşin yoğun olduğu saatlerde gölgede dur,bi nebze daha lekelerini azaltır. o kremden daha iyi krem bilmiyorum doğrusu.Merhaba kızlar, nasılsınız? Size bir şey danışmak istiyorum. Benim çok hassas bir cildim var ve lekeye çok müsait. Geçen yaz solante pigmenta kullandım ama yine de güneş lekesi oldu. Şimdi hamilelikte daha da dikkat etmek gerekiyormuş çünkü gebelikten dolayı da lekelenme olabiliyormuş. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz, hangi güneş koruyucu kullanıyorsunuz?
Diğer kamu kurumlarındaki hamileler daha değerli onlar daha hamile bizimki hamilelik değilKesinlikle canim sanki biz can tasimiyoruz
Teşekkür ederim cevabın için, ben de açıkcası daha iyi ve daha etkili bir krem arayışındayım. Solanteyi bana geçen sene cilt doktorum önermişti ama çok verim aldığımı söyleyemeyeceğim. Kendimi mümkün olduğunca güneşten korumaya çalışıyorum inşallah yeni lekeler olmadan tamamlarım hamileliğimi. Biodermayı mı denesem acaba bu sefer de diye düşünmeye başladım, önerilere açığımsolante dermatologların önerdiği bir krem. bence şapka kullan , güneşin yoğun olduğu saatlerde gölgede dur,bi nebze daha lekelerini azaltır. o kremden daha iyi krem bilmiyorum doğrusu.
Bende daha iyisini bilmiyorum solenta alıcamMerhaba kızlar, nasılsınız? Size bir şey danışmak istiyorum. Benim çok hassas bir cildim var ve lekeye çok müsait. Geçen yaz solante pigmenta kullandım ama yine de güneş lekesi oldu. Şimdi hamilelikte daha da dikkat etmek gerekiyormuş çünkü gebelikten dolayı da lekelenme olabiliyormuş. Siz bu konuda ne yapıyorsunuz, hangi güneş koruyucu kullanıyorsunuz?
Ne desen cok haklisin canim dunden beri cok moralim bozukDiğer kamu kurumlarındaki hamileler daha değerli onlar daha hamile bizimki hamilelik değilya hastane bu hastane asıl virüslü insanların geleceği yere bizi resmen hapsediyorlar ola ki virüs bize geçti acaba bize hamile halimizle hangi ilaçları hangi tedavileri verebilecekler normal zamanda bile hamilelerin kullandığı ilaçlar bu kadar kısıtlıyken gerçekten mantığıma sığmıyor göz göre göre ateşe atılmak bu
Allahım sağlık bakanına da bu fikri ortaya atana da bunu kabul edene de akıl fikir versin yada daha büyük beddua edeceğim ama resmen tutuyorum kendimi
psikolojimi bozdular
![]()
Benim de resmen dünden beri başıma ağrılar girdi zaten tedirgindim şimdi hepten kafayı yiyecek hale geldimNe desen cok haklisin canim dunden beri cok moralim bozuk
Bizimkiler kabul etti canım inşallah kabul ederler senindeBiz ozelde calisanlara da hic birsey yok sanki bizde can tasimiyor muyuz? Haftaya is duruma bakacam eger daha kotuye giderse evden calismayi isteyecegim bakalim patron kabul edecek mi
Stres yapma canim bebislerimize yazikk onlarda cok etkileniyor Allaha havale ettim benBenim de resmen dünden beri başıma ağrılar girdi zaten tedirgindim şimdi hepten kafayı yiyecek hale geldimhamilelere şu durumu yaşatmaları bile büyük suç
hastaneler o kadar vahim durumda ki gebe çalışanlardan medet umar hale geldiler demek ki bu iş daha da büyüyecek
![]()
Stres yapmamak elde mi ? Çalıştığım yerde üstümdeki üç katta virüs için karantina odaları yapıldı. Ne kadar yapmayacağım stresStres yapma canim bebislerimize yazikk onlarda cok etkileniyor Allaha havale ettim ben
Cok zor valla canim rapor al bence riskli suan senin bulundugun yerStres yapmamak elde mi ? Çalıştığım yerde üstümdeki üç katta virüs için karantina odaları yapıldı. Ne kadar yapmayacağım stres![]()
Hiç bir şekilde izin alma hakkım yok canımCok zor valla canim rapor al bence riskli suan senin bulundugun yer
Canım ben yaptırdım ve ilk defa duydum bende kızlardan. Doktorum bir şey demedi. Ben halen tüp bebek merkezim ile tlf ile bağlantıdayım. Arıyorlar sağ olsunlar soruyorlar. Tarama testlerini falan hep kendileri arayıp sordular öyle bir durumu da mutlaka derlerdi diye düşünüyorum hatta biraz önce iyiki yaptırdım dedim. Ülkenin haline baksana italya gibi olacağız üç ay önce dünya böyle olacak deseler kim inanırdı üç ay sonrasının da garantisi yok. Birçok arkadaşım köyde mi doğuracaksın ev de mi niye yaptırıyorsun demişti. Allahın işi üç ay sonrasının da garantisi yoktetanoz aşısinin erken dogumu tetikler riski mi var gercekten? ben de haftaya yaptirmayi düşünüyordum tedirgin oldum![]()
Sen devlette deglmsn canim rapor hakki varHiç bir şekilde izin alma hakkım yok canım
büyük ihtimal raporlar bu dönemde daha fazla incelenecektir. hafta içi karar çıkarsa onu beklemek lazım. ingilterede hamile anneden bebeğine corona geçtiği haberi var. belki devlet bunları dikkate alır.Sen devlette deglmsn canim rapor hakki var
Bende yazdım canım Twitter da da yazıyoruzArkadaşlar hamile sağlık çalışanlarının iptal olan idari izinleri için cimer e yazı yazdım. bence sağlık çalışanı olan arkadaşlar sizde yazın. belki dikkate alırlar