- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.641
Ay bende yaa sırtım cok ağrıyo bide benim az bisey yürüyeyim kesiliyo ağrıdan kasilmamdan dolayi cok fazla yürümüyorum da tikanip kalicamBen şeker yüklemesine kadar bekleyemeyeceğim kızlar diyete başlıyorum. Çok almamam lazım. Görüştüm diyetisyenle de. Şimdiden 10 kilo almışım. Hele Şu son on günde şiştim çıktım. Böyle giderse çok alıcam ve normal doğum yapamam diye korkuyorum açıkçası. Şimdiden çok sıkışıyorum nefes alamaz oldum yürürken
Canım öncelikle inşallah sende mutlu sona ulaşırsınMerhaba güzel anneler,ben aranıza yeni katıldım her biriniz sağlıkla alın kucaklariniza yavrularınızi,analık bambaşka bir duygu bende bir tane var 4 yaşında bir tane daha olsun diye isterken yolum buraya düştü amh 0,250 ve fsh 13 iken,sizler hangi değerler ile mutlu sona ulaştiniz nolursunuz bana umut ışığı olun
Evet kuzum öyle ben de şaşırmıştım zatenCok sevindim canim olsa derdi cunku onemli bi durum
Ya ben bu haftada bile nefes nefese kalıyorum kilodan mı bilmiyorumBen şeker yüklemesine kadar bekleyemeyeceğim kızlar diyete başlıyorum. Çok almamam lazım. Görüştüm diyetisyenle de. Şimdiden 10 kilo almışım. Hele Şu son on günde şiştim çıktım. Böyle giderse çok alıcam ve normal doğum yapamam diye korkuyorum açıkçası. Şimdiden çok sıkışıyorum nefes alamaz oldum yürürken
Bende henüz yaptırmadım canım randevum 14 Mart'ta. dün aile hekiminde açlık tokluk ve geriye dönük şeker ölçümlerini yaptırdım henuz hepsi sonuçlanmadı.doktorum test sonuçlarına göre yukeleme yapıp yapmayacagina karar verecek.Jhulia kuzum şeker yüklemesini yaptın mı sen ben hala yapmadım
Ya ne güzel senin doktorun hemen şeker yüklemesini yap dememiş. Ben de minoylr yapsam karar veremedimBende henüz yaptırmadım canım randevum 14 Mart'ta. dün aile hekiminde açlık tokluk ve geriye dönük şeker ölçümlerini yaptırdım henuz hepsi sonuçlanmadı.doktorum test sonuçlarına göre yukeleme yapıp yapmayacagina karar verecek.
Onu bilmiyorum da ben bu kadar hızlı kiloyla bundan 3 ay sonra ne hale gelceğimi düşününce söyledim canm. Doğumdan sonra evet veriliyo olabilir ama sağlıkla doğum yapsak iyi olcakYa ben bu haftada bile nefes nefese kalıyorum kilodan mı bilmiyorum
Inşallah canım bende yaklaşık 5 6 kilo almışımOnu bilmiyorum da ben bu kadar hızlı kiloyla bundan 3 ay sonra ne hale gelceğimi düşününce söyledim canm. Doğumdan sonra evet veriliyo olabilir ama sağlıkla doğum yapsak iyi olcak
Ya ne güzel senin doktorun hemen şeker yüklemesini yap dememiş. Ben de minoylr yapsam karar veremedim.
Aile hekiminle bir görüş istersen canım belki sonuçlarla gidersen doktoruna ona göre yol izler.
Biz cumartesi günü ilk detaylı ultasonumuza girdikÇok şükür hiç bir sorun yoktu cimcimelerin ikisinde de altlı üstü yatıyorlar. Birinin plesentası arkada birinin yanda hareketleri baya hissediliyor artık Alttakinin tam fotoğrafını alamadık hem yüzünü kapatmış hemde üsttekinin gölgesi geliyordu biri 180 biri 200 gram bu güne çok şükür inşallah sağlıkla devam eder
Benimkiler gibi altlı üstlü MinnaklarimızBiz cumartesi günü ilk detaylı ultasonumuza girdikÇok şükür hiç bir sorun yoktu cimcimelerin ikisinde de altlı üstü yatıyorlar. Birinin plesentası arkada birinin yanda hareketleri baya hissediliyor artık Alttakinin tam fotoğrafını alamadık hem yüzünü kapatmış hemde üsttekinin gölgesi geliyordu biri 180 biri 200 gram bu güne çok şükür inşallah sağlıkla devam eder
sağol canımGözün aydın canım.
aminn inşallah tombik tombik sağlıklı olsunlarBenimkiler gibi altlı üstlü Minnaklarimızsağlıkla gelsinler zamanında
Gözün aydın canım.Bugun seker yuklemesini yaptirdim cok sukur bisey cikmadi kizlar
Haydi geçmiş olsun nasıl bişey o sıvıBugun seker yuklemesini yaptirdim cok sukur bisey cikmadi kizlar
Ay ne güzel canım ben ondan korkuyorum bir şey çıkacak diye. Ben de Perşembe yaptıracağım baya gecikti işimBugun seker yuklemesini yaptirdim cok sukur bisey cikmadi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?