Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ay bende yaa sırtım cok ağrıyo bide benim az bisey yürüyeyim kesiliyo ağrıdan kasilmamdan dolayi cok fazla yürümüyorum da tikanip kalicam

Merhaba güzel anneler,ben aranıza yeni katıldım her biriniz sağlıkla alın kucaklariniza yavrularınızi,analık bambaşka bir duygu bende bir tane var 4 yaşında bir tane daha olsun diye isterken yolum buraya düştü amh 0,250 ve fsh 13 iken,sizler hangi değerler ile mutlu sona ulaştiniz nolursunuz bana umut ışığı olun

Canım öncelikle inşallah sende mutlu sona ulaşırsın eş sebepli tedavi oldum. Benim değerlerim normal olduğu için hiçbir bilgim yok inşallah topikte vardır sana yardımcı olabilecek arkadaş

Ya ben bu haftada bile nefes nefese kalıyorum kilodan mı bilmiyorum

Jhulia kuzum şeker yüklemesini yaptın mı sen ben hala yapmadım
Bende henüz yaptırmadım canım randevum 14 Mart'ta. dün aile hekiminde açlık tokluk ve geriye dönük şeker ölçümlerini yaptırdım henuz hepsi sonuçlanmadı.doktorum test sonuçlarına göre yukeleme yapıp yapmayacagina karar verecek.

Ya ne güzel senin doktorun hemen şeker yüklemesini yap dememiş. Ben de minoylr yapsam karar veremedim

Onu bilmiyorum da ben bu kadar hızlı kiloyla bundan 3 ay sonra ne hale gelceğimi düşününce söyledim canm. Doğumdan sonra evet veriliyo olabilir ama sağlıkla doğum yapsak iyi olcak
Inşallah canım bende yaklaşık 5 6 kilo almışım sağlıkla doğururuz inşallah

Biz cumartesi günü ilk detaylı ultasonumuza girdik Çok şükür hiç bir sorun yoktu cimcimelerin ikisinde de altlı üstü yatıyorlar. Birinin plesentası arkada birinin yanda hareketleri baya hissediliyor artık Alttakinin tam fotoğrafını alamadık hem yüzünü kapatmış hemde üsttekinin gölgesi geliyordu biri 180 biri 200 gram bu güne çok şükür inşallah sağlıkla devam eder

Gözün aydın canım.

Benimkiler gibi altlı üstlü Minnaklarimız sağlıkla gelsinler zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…