Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim bence boşa evham yapip sıkma canini bende 20 hafta içindeyim daha yeni bu hafta biseyler hissettim oyle vurma falanda degil böyle cok küçük balon kabarcığı gibi anlik oluyo bazen gunduz hic olmuyo bazende geceleri duzenli tekmeleyecekleri gunlere daha var sabirli olmak lazim bu arada bende henuz ayrintiliya girmedim bende onumuzdeki haftaya randevu almaya calisicam

Kizlar ya bende kansizlik cikmsti kan ilacina basldm bir ay oldu bir ayda 4 kiloo almisim cok degilmi ya mralim bozuldu
Canım benim doktor kan ilacını önlem amaçlı haftada üç defa almamı istemişti. Değerim 13.6 dı ki en başından beri düşme hiç yaşamamıştım. Değeri koruyalım diye tetenoz aşısını vurulurken kan verdim. 11.8 e düşmüş kendi kendime doktorluk yaparsam böyle olur tabi sonra gün aşırı içmeye başladım son bir haftadır da hergün içiyorum. Bende de kilo yaptı şişlik yaptı bence kilo değil. Benim vücut ilaca alıştımı yan etkilerini çabuk atlatıyor şişim iki gündür indi. Tartıya bir çıktım 1 1.5 kilo arası koymuş birde kabız etti o hergün içmeye başladığım üç gün sonra o da geçti. Kilo değildir seninde ilaç şişlik yapmıştır. Doğum masasında bırakılacak inşallah şişlikler

Ben onu icemedim yaa doktorum kotu yaparsa birak demişti gecen ay bi daha yazmis esimde almis evde iki kutu kan ilaci bosa bekliyo benim degerimde 12.5

Ben onu icemedim yaa doktorum kotu yaparsa birak demişti gecen ay bi daha yazmis esimde almis evde iki kutu kan ilaci bosa bekliyo benim degerimde 12.5
Tahlil yap canım. Değerin düşer gibi olursa içersin. Ben düşmez diyordum 30 yıldır böyle düşmemiş diyordum birde 15. Haftaya kadar düşmeyince tamam daha düşmez diye düşünüyordum. İki değer birden düşünce nerdeyse ikişer ikişer içecektim

Canım ben diyecektim senin previa olsa mutlaka dokturun dikkat et derdi, kanama olmasa bile baskı çok oluyordu arkadaşımda sende hiçbir şikayet yok dediğin kadarıyla maşallah. O biraz daha özel dikkat gerektiriyor ki onunda yarım kapatanı var tamamen kapatanı var. Fıstık kız

Tesekurler kizlar bu arada benum oldugum yerde tetenoz asissi falan yapilmiyomus seker yuklemesini daha sormadim bile
Canım bende Hollandada yaşıyorum burda da tetanoz aşısı yapılmıyor.Sadece boğmaca aşısı yaptılar.Şeker yüklemesi yapıldı geçen hafta malesef bende şeker çıktı

Onu kullanamadigim icin bi vitamin verdi onda hepsi var dedi bakalim kontrole giderken yaptricam tekrar umarim düşmez değerim

Ay sağolasın Kuzum Allah razı olsun uzerimden büyük yük kalktı. Bu dönem stres yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Doktorlar da psikolog gibiler baya baya bana açıkladı sağolsun. Evet şükürler olsun şikayetim olmadı ben de şaşırıyordum kuzum

O üç vermişti ben haftada 1 defa içtim haftaya randevum var öncesi tekrar vereceğim.
Bende yleyim cannim bir aydr hergun icyorum kanamam oldu plasentadan dolayi ondan dusmus bakalim pazartesi tahlil vercem ne alemde bencede sislik aman bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim da kilo gider

Cok sevindim canim olsa derdi cunku onemli bi durum

Bende yleyim cannim bir aydr hergun icyorum kanamam oldu plasentadan dolayi ondan dusmus bakalim pazartesi tahlil vercem ne alemde bencede sislik aman bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim da kilo gider
Onlar sağlıklı kilo alsın, doğumda bize zorluk olmasın kilo verilir gider inşallah

Kızlar diğer topikte arkadaşın biri kan değeri 11 in altında olunca sezeryan olmuyormuş yazmıştı. Ben buna şaşırdım çokta doğru bir bilgi gibi gelmedi nette baktım bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? haftaya doktoruma soracağım. Benim yüzde 90 sezeryan olacak oldu da düştü nasıl olmuyor ben anlamadım çok fazla bilgi kirliliği oluyor bu belden uyuşturup yapılan mı olmuyor acaba

Canim ben dogustan talasemi tasiyiciligim varmis yani kansizlik hastasi digilde tasiyiciymisim ve bunu evlendigimde bilmistim, esimin boyle bi rahatsizligi olmadigi icin cok sukur bebeklerde bi sorun olmuycak olduko esimde tasiyici olsaydi %50 bebeklerde hastalik ola bilirmis, suan benim degerim 9,9 gibi doktor normal diyo cunki ben zaten evlendigimden beri surekli kan ilaci iciyorum ilac dozunu artirdik o kadar yaji ne yaparsam yapauim bende asla 13lerw kadar cikmiycak, yasadigim sehirde kan merkezi var hamile kalr kalmaz orayi bilgilendirmem gerektigini biliyordum gitdim ve oraya kayd oldum,benim bildigim kadariyla kansizlik ve ya kan azligi gibi sorunu olup hastaligo olan kisiler normal dogum yapamaz,bi arkadasim sehir disindaydi hattda onu sehirde bi merkezde sezaryan olmasini onerdiler devletde digil,olasi bi sorunda kan merkezi hemen kan veriyomus,yani bence de mantikli sonucta normal dogumda ne kadar kan kaybi olacagini ve ya bi sorun olup olmuycagini bilemezsiniz sezaryansa bi takim doktorlarin gozetimi altinda oluyo, bu konuda doktorum daha bisi demedi,sezaryanmo normalmi ve ya ikizmi diye sezaryan ya kansizlikla ilgilimi ama ben Bu konuyu sorup buraya bildrcem ve kendimce hep sezaryan dusunuorun cunki riske atamam, evlenir evlenmez tedavi ve sorunsuz tek gebelik olsaydi ve kansizlik durumu sorun olmasaydi kesinlikle normal dogum yapardim yapa bilecegimede cok emindim ama kistem iste yeterki saglikli olsunlar gerisi bos

Bu arada kansizlik olmasina ragmen iki kez amelyatima belden uyusturulup yapildi bence yanlis anlamis arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…