Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Normalde evet dediğin gibi kanın ne kadar gideceği belirsiz işte sezeryan da böyleyse ben nasıl doğuracağım o zaman diye düşünüyorum oran bulamıyorum nette iki şekilde de kan oranına bakılır diyorsa bir sayısal değer bulamadım. Bende normal doğum yapmak isterdim aslında benimde doktor daha bunla ilgili bir şey demedi ama 36. Haftayı hedef koyunca herhalde o tarihte alacak diye ona odaklandım ikiz olduğu için. Bende net bir bilgi alırsam yazacağım.

seker yuklemesi testi yaptiran varmi daha var aslinda benim yaptırmama ama nerde yapiliyor? ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama hastanede mi yapmak gerekiyor acaba?

seker yuklemesi testi yaptiran varmi daha var aslinda benim yaptırmama ama nerde yapiliyor? ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama hastanede mi yapmak gerekiyor acaba?
normalde kan testlerini falan nerede yaptırıyorsun bende özel muayenehaneye gidiyorum ama doktorumun hemşiresi var tüm testleri orada yapıyorlar

Ben kontrol için özele gidiyorum ama bütün tahlilleri devletin acilinden gidip yaptırıyorum. . Şeker yüklemesini yaptıracağım ama ona tam emin değilim özelde yaptırabilirim onu. Yazın devlette yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.

Ben sekerde cok kararsiz kalmstim ama snra yaptrmaya karar verdim canim bide bir ayda 4 kilo alica belki seker vrdr deim icim raht etsin
Bende cok asırı cıkolata seker tüketiyorum. Canım istiyo sanki sekerım dusuyo gibi oluyor. Bende onun için yaptırmak istiyorum. Ailede de seker hastası olunca ekstra yaptırmak gerekıyor.

6 senelik hemşireyim canım 1 senede kadın doğumda calıstım hıc öyle bişey duymadım

Sayısal değer için bakmadığım yazı kalmadı 11 öyle düşük bir değerde değil yani
Canim doktorunla telefon iketisimin varda ara konus icin rahatlasin ama bence bosuna stress yapmissin,insanlar da bilip bilmeden baskalarini strese sokuyo vallah

Canim doktorunla telefon iketisimin varda ara konus icin rahatlasin ama bence bosuna stress yapmissin,insanlar da bilip bilmeden baskalarini strese sokuyo vallah
Evet kişiye özel oluyor mesela ya da onun kanın yanında başka bir şey daha vardır ayrıntı vermeden pat böyle oluyor denilince genelleme ortaya çıkıyor. Haftaya gideceğim canım bunu soracağım. Bu topikte hepimiz tedavi ile gebe kalsakta normal yolla kalanlardan daha sakin ve mantıklı düşünüyoruz.

Yok canim yapilir gerekirse islem sirasinfa kan da takilir

Benim demir 11 doktor bebeklerin duruşuna göre sezaryanla alırız bebekleri dedi.öyle birşey olsa söylerdi büyük ihtimal decavit içiyorum sadece vitamin olarak ondaki demir yeter dedi.herkes kafasına göre birşeyler yazıyor büyük ihtimalle onda başka bir rahatsızlık vardır

11 değil ciddi bi kan düşüklüğü ihtimalinde kan takviyesi yapılıyor kimi doktor doğumdan önce kimisi sonra. Ama bu oran 11 dgl ve ayrıca normal ya da sezeryan fark etmez ikisinde de yapılabiliyor.bi arkadasmn vajina varisi vardı.kan oranı düşük olduğu için normal doğumda kan takviyesi yapılmıştı varis mesela tehlikeli .

ben de kan tahlillerini devlet hast. dahiliyeden randevu alarak yaptirdim hep. seker yuklemesi devlette zor olur diye dusunuyorum ben de ozelde yaptiririm hrlde.

Doktorum aile hekimine yönlendirdi önce ordan açlık tokluk şekeri ölçümü ve 3 ay geri dönük şeker ölçüm testini yaptirmami istedi.sonuca göre yukleme yapılıp yapılmayacağını kararlastiracak

Ben şeker yüklemesine kadar bekleyemeyeceğim kızlar diyete başlıyorum. Çok almamam lazım. Görüştüm diyetisyenle de. Şimdiden 10 kilo almışım. Hele Şu son on günde şiştim çıktım. Böyle giderse çok alıcam ve normal doğum yapamam diye korkuyorum açıkçası. Şimdiden çok sıkışıyorum nefes alamaz oldum yürürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…