- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.621
Normalde evet dediğin gibi kanın ne kadar gideceği belirsiz işte sezeryan da böyleyse ben nasıl doğuracağım o zaman diye düşünüyorumCanim ben dogustan talasemi tasiyiciligim varmis yani kansizlik hastasi digilde tasiyiciymisim ve bunu evlendigimde bilmistim, esimin boyle bi rahatsizligi olmadigi icin cok sukur bebeklerde bi sorun olmuycak olduko esimde tasiyici olsaydi %50 bebeklerde hastalik ola bilirmis, suan benim degerim 9,9 gibi doktor normal diyo cunki ben zaten evlendigimden beri surekli kan ilaci iciyorum ilac dozunu artirdik o kadar yaji ne yaparsam yapauim bende asla 13lerw kadar cikmiycak, yasadigim sehirde kan merkezi var hamile kalr kalmaz orayi bilgilendirmem gerektigini biliyordum gitdim ve oraya kayd oldum,benim bildigim kadariyla kansizlik ve ya kan azligi gibi sorunu olup hastaligo olan kisiler normal dogum yapamaz,bi arkadasim sehir disindaydi hattda onu sehirde bi merkezde sezaryan olmasini onerdiler devletde digil,olasi bi sorunda kan merkezi hemen kan veriyomus,yani bence de mantikli sonucta normal dogumda ne kadar kan kaybi olacagini ve ya bi sorun olup olmuycagini bilemezsiniz sezaryansa bi takim doktorlarin gozetimi altinda oluyo, bu konuda doktorum daha bisi demedi,sezaryanmo normalmi ve ya ikizmi diye sezaryan ya kansizlikla ilgilimi ama ben Bu konuyu sorup buraya bildrcem ve kendimce hep sezaryan dusunuorun cunki riske atamam, evlenir evlenmez tedavi ve sorunsuz tek gebelik olsaydi ve kansizlik durumu sorun olmasaydi kesinlikle normal dogum yapardim yapa bilecegimede cok emindim ama kistem iste yeterki saglikli olsunlar gerisi bos
normalde kan testlerini falan nerede yaptırıyorsun bende özel muayenehaneye gidiyorum ama doktorumun hemşiresi var tüm testleri orada yapıyorlarseker yuklemesi testi yaptiran varmi daha var aslinda benim yaptırmama ama nerde yapiliyor? ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama hastanede mi yapmak gerekiyor acaba?
Ben kontrol için özele gidiyorum ama bütün tahlilleri devletin acilinden gidip yaptırıyorum. . Şeker yüklemesini yaptıracağım ama ona tam emin değilim özelde yaptırabilirim onu. Yazın devlette yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.seker yuklemesi testi yaptiran varmi daha var aslinda benim yaptırmama ama nerde yapiliyor? ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama hastanede mi yapmak gerekiyor acaba?
Bende cok asırı cıkolata seker tüketiyorum. Canım istiyo sanki sekerım dusuyo gibi oluyor. Bende onun için yaptırmak istiyorum. Ailede de seker hastası olunca ekstra yaptırmak gerekıyor.Ben sekerde cok kararsiz kalmstim ama snra yaptrmaya karar verdim canim bide bir ayda 4 kilo alica belki seker vrdr deim icim raht etsin
6 senelik hemşireyim canım 1 senede kadın doğumda calıstım hıc öyle bişey duymadımKızlar diğer topikte arkadaşın biri kan değeri 11 in altında olunca sezeryan olmuyormuş yazmıştı. Ben buna şaşırdım çokta doğru bir bilgi gibi gelmedi nette baktım bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? haftaya doktoruma soracağım. Benim yüzde 90 sezeryan olacak oldu da düştü nasıl olmuyor ben anlamadımçok fazla bilgi kirliliği oluyor bu belden uyuşturup yapılan mı olmuyor acaba
Sayısal değer için bakmadığım yazı kalmadı 11 öyle düşük bir değerde değil yani6 senelik hemşireyim canım 1 senede kadın doğumda calıstım hıc öyle bişey duymadım
Canim doktorunla telefon iketisimin varda ara konus icin rahatlasin ama bence bosuna stress yapmissin,insanlar da bilip bilmeden baskalarini strese sokuyo vallahSayısal değer için bakmadığım yazı kalmadı 11 öyle düşük bir değerde değil yani
Değil canım değil stres yapılcak bi durum degıl korkma. Cok düştüyse sezaryen da kan takviyesi yapılır çözümü var her şeyinSayısal değer için bakmadığım yazı kalmadı 11 öyle düşük bir değerde değil yani
Evet kişiye özel oluyor mesela ya da onun kanın yanında başka bir şey daha vardır ayrıntı vermeden pat böyle oluyor denilince genelleme ortaya çıkıyor. Haftaya gideceğim canım bunu soracağım. Bu topikte hepimiz tedavi ile gebe kalsakta normal yolla kalanlardan daha sakin ve mantıklı düşünüyoruz.Canim doktorunla telefon iketisimin varda ara konus icin rahatlasin ama bence bosuna stress yapmissin,insanlar da bilip bilmeden baskalarini strese sokuyo vallah
Değil canım değil stres yapılcak bi durum degıl korkma. Cok düştüyse sezaryen da kan takviyesi yapılır çözümü var her şeyin
Kesinliklee canimOnlar sağlıklı kilo alsın, doğumda bize zorluk olmasın kilo verilir gider inşallah
Yok canim yapilir gerekirse islem sirasinfa kan da takilirKızlar diğer topikte arkadaşın biri kan değeri 11 in altında olunca sezeryan olmuyormuş yazmıştı. Ben buna şaşırdım çokta doğru bir bilgi gibi gelmedi nette baktım bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? haftaya doktoruma soracağım. Benim yüzde 90 sezeryan olacak oldu da düştü nasıl olmuyor ben anlamadımçok fazla bilgi kirliliği oluyor bu belden uyuşturup yapılan mı olmuyor acaba
Ben calistigim hastanede yptrcam canim normalde ozele gdyorumseker yuklemesi testi yaptiran varmi daha var aslinda benim yaptırmama ama nerde yapiliyor? ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama hastanede mi yapmak gerekiyor acaba?
Bende ayni canim cok cikolata istiyorBende cok asırı cıkolata seker tüketiyorum. Canım istiyo sanki sekerım dusuyo gibi oluyor. Bende onun için yaptırmak istiyorum. Ailede de seker hastası olunca ekstra yaptırmak gerekıyor.
Benim demir 11 doktor bebeklerin duruşuna göre sezaryanla alırız bebekleri dedi.öyle birşey olsa söylerdi büyük ihtimal decavit içiyorum sadece vitamin olarak ondaki demir yeter dedi.herkes kafasına göre birşeyler yazıyor büyük ihtimalle onda başka bir rahatsızlık vardırKızlar diğer topikte arkadaşın biri kan değeri 11 in altında olunca sezeryan olmuyormuş yazmıştı. Ben buna şaşırdım çokta doğru bir bilgi gibi gelmedi nette baktım bir şey bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? haftaya doktoruma soracağım. Benim yüzde 90 sezeryan olacak oldu da düştü nasıl olmuyor ben anlamadımçok fazla bilgi kirliliği oluyor bu belden uyuşturup yapılan mı olmuyor acaba
11 değil ciddi bi kan düşüklüğü ihtimalinde kan takviyesi yapılıyor kimi doktor doğumdan önce kimisi sonra. Ama bu oran 11 dgl ve ayrıca normal ya da sezeryan fark etmez ikisinde de yapılabiliyor.bi arkadasmn vajina varisi vardı.kan oranı düşük olduğu için normal doğumda kan takviyesi yapılmıştı varis mesela tehlikeli .Evet kişiye özel oluyor mesela ya da onun kanın yanında başka bir şey daha vardır ayrıntı vermeden pat böyle oluyor denilince genelleme ortaya çıkıyor. Haftaya gideceğim canım bunu soracağım. Bu topikte hepimiz tedavi ile gebe kalsakta normal yolla kalanlardan daha sakin ve mantıklı düşünüyoruz.
ben de kan tahlillerini devlet hast. dahiliyeden randevu alarak yaptirdim hep. seker yuklemesi devlette zor olur diye dusunuyorum ben de ozelde yaptiririm hrlde.Ben kontrol için özele gidiyorum ama bütün tahlilleri devletin acilinden gidip yaptırıyorum. . Şeker yüklemesini yaptıracağım ama ona tam emin değilim özelde yaptırabilirim onu. Yazın devlette yaptırmıştım bir şey çıkmamıştı.
Doktorum aile hekimine yönlendirdi önce ordan açlık tokluk şekeri ölçümü ve 3 ay geri dönük şeker ölçüm testini yaptirmami istedi.sonuca göre yukleme yapılıp yapılmayacağını kararlastiracakseker yuklemesi testi yaptiran varmi daha var aslinda benim yaptırmama ama nerde yapiliyor? ben ozel muayenehaneye gidiyorum ama hastanede mi yapmak gerekiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?