• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Merhaba kızlar nasılsınız☺️ Taşınma işlerimi hallettim hatta yerleştim sayılır. Bütün işleri tek başıma yapmak biraz zor ve yorucu oldu ama babamız gelene kadar böyle olacağı için duruma alışmak zorundayız ☺️ Bugün 20+0 olduk ve yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır. Bebeğimin hareketlerini son 2 haftadır çok net hissediyorum çok güzel bir duygu. 62kg ile transfer olmuştum şuan 63.5kg olduk. Yavaş yavaş büyüyoruz bakalım yarın doktorumuz ne diyecek 🐣💙

Merhaba kızlar nasılsınız☺ Taşınma işlerimi hallettim hatta yerleştim sayılır. Bütün işleri tek başıma yapmak biraz zor ve yorucu oldu ama babamız gelene kadar böyle olacağı için duruma alışmak zorundayız ☺ Bugün 20+0 olduk ve yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır. Bebeğimin hareketlerini son 2 haftadır çok net hissediyorum çok güzel bir duygu. 62kg ile transfer olmuştum şuan 63.5kg olduk. Yavaş yavaş büyüyoruz bakalım yarın doktorumuz ne diyecek 🐣💙
Maşallah canım iyi kilo almamışsın 6.5 kilo aldım bende 22 haftada yine iyi diyorum. Bir bucuk kilosu şişlik gibi 😂 yarın hayırlı haberlerle gel canım 🙏 😘 😘 rabbim korktuklarımızla sınamasın 🙏

Maşallah canım iyi kilo almamışsın 6.5 kilo aldım bende 22 haftada yine iyi diyorum. Bir bucuk kilosu şişlik gibi 😂 yarın hayırlı haberlerle gel canım 🙏 😘 😘 rabbim korktuklarımızla sınamasın 🙏
Ben 15. Haftaya kadar kustum çok fazla bulantım olmuştu kilo almamıştım ama artık yavaş yavaş alıyoruz ☺️ Aslında kilo almaya çok müsait bir yapım var. Evlenmeden önce 52-53kiloydum hem pcos hem insülin direnci derken biara 67ye kadar çıkmıştım sonra insülin direnci için ilaç kullandım ve diyetle 59-60lara inmiştim. Tedavi sırasında hep diyordum eğer hamile kalırsam kesin çok kilo alırım diye ama hiç öyle olmadı. Gerçi alsam da hiç sorun değil yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya kilo alınır da verilir de ☺️

Ben 15. Haftaya kadar kustum çok fazla bulantım olmuştu kilo almamıştım ama artık yavaş yavaş alıyoruz ☺ Aslında kilo almaya çok müsait bir yapım var. Evlenmeden önce 52-53kiloydum hem pcos hem insülin direnci derken biara 67ye kadar çıkmıştım sonra insülin direnci için ilaç kullandım ve diyetle 59-60lara inmiştim. Tedavi sırasında hep diyordum eğer hamile kalırsam kesin çok kilo alırım diye ama hiç öyle olmadı. Gerçi alsam da hiç sorun değil yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya kilo alınır da verilir de ☺
Bende beklediğim den az aldım 😂 hareket kısıtlamasın da ben tombiş hamile kaldım 😂 hayırla 38 leri 40 ları görelim 🙏🙏

kizlar, bisey sorsam? e bebekde gezinirken gogus pompalarina takildim. sezeryan olma durumunda sut hemen gelmeyebiliyormus bu yuzden gogus pompasi almak gerekiyor sanirim. elektriklilerin fiyatlari yuksek manueller daha uygun ama hastanede lazim olursa falan nasil almak lazim acaba? hic dusundunuzmu pompa konusunu?

Yaa doktorun ne diyor peki bende 20 haftalık oldum 6 kilo aldım tetenoz için sağlıkocağına gittim ordaki ebe bana tüm hamilelik boyunca 8 kilo alman gerekiyor 6 sını daha şimdiden alıp gelmişin dedi.ekmek hiç yemiyorum sadece kahvaltıda ama yinede aldım.kendi doktorum çok iyi gidiyorsun dedi ama yinede insan stres yapıyor.

kizlar, bisey sorsam? e bebekde gezinirken gogus pompalarina takildim. sezeryan olma durumunda sut hemen gelmeyebiliyormus bu yuzden gogus pompasi almak gerekiyor sanirim. elektriklilerin fiyatlari yuksek manueller daha uygun ama hastanede lazim olursa falan nasil almak lazim acaba? hic dusundunuzmu pompa konusunu?
Manuel olanlar çok zor kullanılıyormuş zaten gelen süt çok az olduğu için elektrikli alman gerekiyormuş

manuel olandan alanda sonra elektrikli alıyor çünkü kullanımı çok zor bende eğer nasip olursa lansinohun 2lisini alıcam elektrikli çünkü sonrasında ben işe de dönücem.

Hastanelerde var acil durumda ordan kullanabilrsn. Ama manüel çok zor kullanımı. Elektrikli daha rahat.

tesekkur ederim cevaplar icin herkes elektrikli demis. onlara bakayim o zaman bende. daha zaman var ama simdiden bakmak lazim diye düşündüm.

Minnaklarimm Minnaklarimm diğer grupta bi arkadaşın detaylısı sıkıntılı gebeliği sonlanabilir demiştin ne oldu onun sonucu haberin var mı
En son hastanede suni sancı ile bebeği doğurmaya çalışıyordu 😢 üç prof de ortak rapora imza atmışlar. Bebeğin boyundan aşağısı felçli 😢😢 nabzıda az atıyormuş gebelik devam etsede doğumda bebeğin ölme ihtimali çok yüksekmiş. Anne için en iyisi sonlandırmak diye onay vermişler. Bir haftaya önce yazmıştı en son hastanede açılması yoktu onu bekliyordu. Hepimiz için dua ediyorum rabbim bebişlerimize sağlık versin korktuğumuz ile sınamasın 🙏

Yaa doktorun ne diyor peki bende 20 haftalık oldum 6 kilo aldım tetenoz için sağlıkocağına gittim ordaki ebe bana tüm hamilelik boyunca 8 kilo alman gerekiyor 6 sını daha şimdiden alıp gelmişin dedi.ekmek hiç yemiyorum sadece kahvaltıda ama yinede aldım.kendi doktorum çok iyi gidiyorsun dedi ama yinede insan stres yapıyor.
Canım benim doktor en son 2 ay önce gördü bizi. 15 Ocak ta sonra iki defa perinatolog a gittim bu cuma kendi doktorumla randevum olacak. 15 Ocak ta 15 haftalıktılar 2 kilo almıştım bir şey demedi. Ben kilolu gebe kaldım 83.4 kiloydum. 15. Haftadan bu haftaya kadar 4.5 5 kilo almış oldum. Annem yüzünden oldu 3 haftada 2 kilo aldım. O gitti 5 haftada 3 kilo da ben aldım ama bunun 2 kilosu şişlik birden üzerine geldi. Şu an 89 90 ım yapacak bir şey yok vallahi hiç strese sokamam kendimi.

Ben ikisini de kullandım Tabiki elektrikli olanlar çok daha rahat. Ama eğer emzirmeyi düşünüyorsan hiç birini almana gerek yok. Göğüs pompasi oluyor hastanelerde doğum yapar yapmaz göğsünden süt gelmiyorsa hemşirelerden iste.

Back