- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Transfer 11 Kasım idı.Ay ben karıştırdım galiba sizionu daha keseyi görmemiş sandim senin transfer ne zmndi
Yaa korkular hiç bitmiyor benim de sağ tarafıma 2 3 saniyelik ağrı girdi değerimde tam 2 kat artmayinca daha da endişeliyimAynenkizlar kafa gitdi bi agri girdi karnima o sira kaynvalidemle konusuyodum kadin korkmasn diye bisey soylemedim iki. Uc saniye bi agri girdi anlatamam
Canim biz qaliba surekli bir birimize stress yapma uzulme dusunme diycez yaYaa korkular hiç bitmiyor benim de sağ tarafıma 2 3 saniyelik ağrı girdi değerimde tam 2 kat artmayinca daha da endişeliyim
GalibaCanim biz qaliba surekli bir birimize stress yapma uzulme dusunme diycez ya
Duyarsınız inşallah hepinizGalibabiz de kese ve kalp atışlarını duysaydik iyidir
Şu an herkes herkesi karıştırmış durumda
Amin. Allah razı olsun. Öyle her anımız heyecanlı bekleyiş olsun Rabbim bu günleri gösterdi ya tatli telaşa razıyım. Sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah.Duyarsınız inşallah hepinizben 2 kere duydum dün doktordan geldım ama hep bişey mi oldu iyi mi diye kendimi yiyorum Demem o ki bitmiyor endişe hiç canım
Vallahi diyecektim işin ucu listeye gidecek anacım kimse ne zaman ne yaptığını demiyor ki ben napimAh ah yapmadin bize bir liste
Vallahi diyecektim işin ucu listeye gidecek anacım kimse ne zaman ne yaptığını demiyor ki ben napim
Sat 24 Ekim transfer 11 Kasım sonuç 19 kasımda öğrendik. 1 Aralık kese görmeye gideceğim kısmetse.Kızlar karışıklığı gidermek için sat tarihinizi, transfer tarihinizi, transfer sonuç tarihinizi yazınız. Ben Minnaklar olarak başlıyorumSat: 5 Ekim, Transfer tarihim 23 Ekim, transfer sonuç tarihim 3 Kasım (11. Gün), 12 Kasım kese gördüğüm tarih, 22 Kasım kalp atışı duyduğumuz tarih, ikiz bebek bekliyorum, muhtemel en erken doğum tarihimi doktorum 15 Haziran olarak verdi. Beni etiketleyerek yazın sizde. Kağıda yazıp fotosunu atacağım topiğe tablo işi sıkıntı
Sat:26 Ekim Transfer:13 kasım Sonuç Öğrenme :20 kasım ,Tahmini Doğum aralığı 20-28 Temmuz , 5 Aralıkta inşallah kese görmeKızlar karışıklığı gidermek için sat tarihinizi, transfer tarihinizi, transfer sonuç tarihinizi yazınız. Ben Minnaklar olarak başlıyorumSat: 5 Ekim, Transfer tarihim 23 Ekim, transfer sonuç tarihim 3 Kasım (11. Gün), 12 Kasım kese gördüğüm tarih, 22 Kasım kalp atışı duyduğumuz tarih, ikiz bebek bekliyorum, muhtemel en erken doğum tarihimi doktorum 15 Haziran olarak verdi. Beni etiketleyerek yazın sizde. Kağıda yazıp fotosunu atacağım topiğe tablo işi sıkıntı
Kızlar karışıklığı gidermek için sat tarihinizi, transfer tarihinizi, transfer sonuç tarihinizi yazınız. Ben Minnaklar olarak başlıyorumSat: 5 Ekim, Transfer tarihim 23 Ekim, transfer sonuç tarihim 3 Kasım (11. Gün), 12 Kasım kese gördüğüm tarih, 22 Kasım kalp atışı duyduğumuz tarih, ikiz bebek bekliyorum, muhtemel en erken doğum tarihimi doktorum 15 Haziran olarak verdi. Beni etiketleyerek yazın sizde. Kağıda yazıp fotosunu atacağım topiğe tablo işi sıkıntı
Sat:16 eylul transfer:4 ekim transfer sonuc:15 ekim 9+5 iz suanKızlar karışıklığı gidermek için sat tarihinizi, transfer tarihinizi, transfer sonuç tarihinizi yazınız. Ben Minnaklar olarak başlıyorumSat: 5 Ekim, Transfer tarihim 23 Ekim, transfer sonuç tarihim 3 Kasım (11. Gün), 12 Kasım kese gördüğüm tarih, 22 Kasım kalp atışı duyduğumuz tarih, ikiz bebek bekliyorum, muhtemel en erken doğum tarihimi doktorum 15 Haziran olarak verdi. Beni etiketleyerek yazın sizde. Kağıda yazıp fotosunu atacağım topiğe tablo işi sıkıntı
Kuzum benim evimde kaloriferli ve baya sıcak oluyor. Bence bir şey olmaz evinin içi hamam gibi olmaz gibi geliyor. Hamam çok buharlı ve bunalticidir. Kafana takma kuzum. Tabi ki dikkat etmen normal çok sıcak olmaması iyidir.gunaydin kizlar sabah sabah esimle kavga etdik adam anlamiyorko sicak olmaz bana zararli surekli ben kombiyi azaltiyorum o hasta olmamak icin artiriyo zaten kucucuk oda bide kapiyi kapatiyo oyle bisekilde uyaniyorumko durup kapiyi aciyorum kombiyi kapatip uyuyorum bi bakiyorum yine ayni baya terledim yaaa adama soz anlatmak ne mumkun hastalanacaksn diyo iyide sicaklik iyi bisiy olsa doktorlar gidin hamama ordan cikmayin der yani baya bildiginiz yatak odamiz hamam kadar sicak oluyor ya sabahda karnim agridi adama sabah sabaha demedigm laf kalmadi sizce bisiy olurmu ya sicak odadan?
Kuzum o değişiyor ilk zamanlar üç kat olur sonra iki kat olur o değişiyor. Sen iki kat artmış mi ona bak sakın kafana takmaSelam kizlar benim normalde bi daha kan istemedi merkez ama kasik agrilarim vardi bu sabah da ara ara bel ağrısıyla kaltim bende dayanamadim yaptrdim en son çarşamba vermisdim 502 di ama 3 kat ilerliyodu bugun verdigim 2021 çıktı sanki 3 katlasa 3 bin cikmasi gerekiyodu bi sorun olurmu acaba yaa
Sat 24 ekim, transfer 8 kasim , ilk kan tahlili 18 kasim (509) ikinci kan tahlil 20 kasim (1950) ilk kontrol 30 kasima cagrildimKızlar karışıklığı gidermek için sat tarihinizi, transfer tarihinizi, transfer sonuç tarihinizi yazınız. Ben Minnaklar olarak başlıyorumSat: 5 Ekim, Transfer tarihim 23 Ekim, transfer sonuç tarihim 3 Kasım (11. Gün), 12 Kasım kese gördüğüm tarih, 22 Kasım kalp atışı duyduğumuz tarih, ikiz bebek bekliyorum, muhtemel en erken doğum tarihimi doktorum 15 Haziran olarak verdi. Beni etiketleyerek yazın sizde. Kağıda yazıp fotosunu atacağım topiğe tablo işi sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?