- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.041
Insallah benimde ole olur canimYok canım çok şükür hiçbir şey olmadı. Hatta aynı gün ayağı kalktı. En uç noktayı dokturun söylemiş. Sen bunları düşünme inşallah sıkıntısız tamamlayacaksın.
İnşallah canımInsallah benimde ole olur canim
Kaçıncı haftandasın? Çok kalmadı ağrısı ya da eskisi gibi değil diyeyim artık ama hep gergin sadece benimkikizlar göğüs ağrısı yasiyomusunuz? bazen inanilmaz sizliyo bazen hafifliyo ama hep hassas.
15 haftalik oldum. bu aralar agriyor benimde belki ilerleyen zamanlarda azalirKaçıncı haftandasın? Çok kalmadı ağrısı ya da eskisi gibi değil diyeyim artık ama hep gergin sadece benimki
Yağ bezesi gibi bişey mi?Kizlar gogsumun kahverengi yerinde boyle sivilce gibi bi sertlik olusmus sismis hic boyle olan varmi doktoruma dedim gel gogus usg si isteyelim dedi
Evet canim ama cilt ustundeYağ bezesi gibi bişey mi?
Gebelik takip programlarında okumustum canım bebegin memeyi iyi kavramasını sağlıyor diye kalmıs aklımda bulursam atarım sana daEvet canim ama cilt ustunde
Tamm canimGebelik takip programlarında okumustum canım bebegin memeyi iyi kavramasını sağlıyor diye kalmıs aklımda bulursam atarım sana da
Benimde ağrıyo canim az biraz ayakta dursam bi şeyle uğraşsam hemen ağrıyoKızlar benim sırtım cok agrıyor ,sırt agrısı ceken var mı ben gibi
Yani benim.gogsumun kahverengi bölgesinde birden çok pütür pütür küçük şişlikler çıktı. İnternette tesadüfen süt için hazırlık oluyormuş ondan çıkıyor yazıyorduKizlar gogsumun kahverengi yerinde boyle sivilce gibi bi sertlik olusmus sismis hic boyle olan varmi doktoruma dedim gel gogus usg si isteyelim dedi
Ondan bende de oldu da arkadaşınki farklı bişey heralde anlamadımYani benim.gogsumun kahverengi bölgesinde birden çok pütür pütür küçük şişlikler çıktı. İnternette tesadüfen süt için hazırlık oluyormuş ondan çıkıyor yazıyordu
Evet canim benimki sivilce gibi dryo sivilce cikarmiki ordaOndan bende de oldu da arkadaşınki farklı bişey heralde anlamadım
Biz de merak ettik Ne zaman gitceksin ultrason içinEvet canim benimki sivilce gibi dryo sivilce cikarmiki orda
Olabilir canımOndan bende de oldu da arkadaşınki farklı bişey heralde anlamadım
Benim şuan o kadar değişik yerlerde sivilce çıkıyor ki.Evet canim benimki sivilce gibi dryo sivilce cikarmiki orda
Bugun 2 de randevum canimBiz de merak ettik Ne zaman gitceksin ultrason için
Hadi yaaBenim şuan o kadar değişik yerlerde sivilce çıkıyor ki.Orada da çıkabilir kuzum kafana takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?