- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.021
Aslında sağlık ocağına gidecektim ama küçük daha kalp atısı duyulmaz diye gitmedim. Dönüşte gittim nasıl olsa iyi oldugunu biliyorum diye orda baktı orda da duyuldu kalp atısı şükürBu ay durmak zorundayım artık kadın gülüyor :) ayrıntılı ultrason da inşallah bir terslik çıkmazsa kendi doktoruma ultrasondan on beş gün sonra gideceğim. Napıyor senin yakışıklı.
Güle güle kullansın inşallahBacılaar Ben de aldım o siteden bi iki parça bişey. Daha cinsiyeti tam bilmediğim için sarı falan aldım artık❤❤
Gözün aydın öncelikle canım iyiymiş kuzuKizlar biz dun ayrintiliya girdik cok sukur herseyimiz iyi cikti.. sadece plasentam hala rahim agzinda bide kanama olusturmus duzelmezse emar cekelim dedi doktorum
Sagol kuzumGözün aydın öncelikle canım iyiymiş kuzuemarı ne için cekecek acaba
Hmm ne zaman gideceksin pekiSagol kuzumplasenta yapismismi dye bakicak canim
Hayırlı olsunHayırlı sabahlar hanımlar. Doktordan geliyorum çok şükür 17 haftalık olduk. Cinsiyeti kesinleşti bir Oğlum daha oluyor nasipseAllah şükür bu günlere.. Allah herkesin gönlüne göre versin
Memleketime selam söyleDuramadım valla ya gögüsler aklımı karıstırdı ustune 2 gun kıpırtısını da hissetmedimGittik artık iyiydi cok sukur herşey yolundaymıs kuruntu işte Ayrıntılı ultrason için perinataloga git dedi normalde kendı bakacaktı ama baktı bu kız cok pimpirikli erzuruma git dedi 21. Hafta da nasipse gidicez bizde kuzm
Çok dikkat et kendine canım. Arkadaşımın aşağıdaydı 38. Haftada doğum yaptı. Bebişin etkilenmesin önemli olan onun iyi olması.Kizlar biz dun ayrintiliya girdik cok sukur herseyimiz iyi cikti.. sadece plasentam hala rahim agzinda bide kanama olusturmus duzelmezse emar cekelim dedi doktorum
İyi yapmışsın bende normalde pazartesi gitmem lazımdı gitmedim dandik bir alet ile duyamayız gelde kafayı tırlar. Ayrıntılı ultrasondan çıkıp tetenoz aşısını vurulmak için gideceğim. Durduk yere strese gerek yokAslında sağlık ocağına gidecektim ama küçük daha kalp atısı duyulmaz diye gitmedim. Dönüşte gittim nasıl olsa iyi oldugunu biliyorum diye orda baktı orda da duyuldu kalp atısı şükür
Evet doktordan cıkıp gidince duyulmasa da stres olmaz insanİyi yapmışsın bende normalde pazartesi gitmem lazımdı gitmedim dandik bir alet ile duyamayız gelde kafayı tırlar. Ayrıntılı ultrasondan çıkıp tetenoz aşısını vurulmak için gideceğim. Durduk yere strese gerek yok
4 hafta snra canimHmm ne zaman gideceksin peki
Ay banada doktor duzelmezse 38 de alcam dedi peki canim sezaryende bi sikinti oldumu bazen plasenta yapisinca rahmi de alabiliyolrmis cok korkuyorumÇok dikkat et kendine canım. Arkadaşımın aşağıdaydı 38. Haftada doğum yaptı. Bebişin etkilenmesin önemli olan onun iyi olması.
İyi haberlerle inşallah canım4 hafta snra canim
Yok canım çok şükür hiçbir şey olmadı. Hatta aynı gün ayağı kalktı. En uç noktayı dokturun söylemiş. Sen bunları düşünme inşallah sıkıntısız tamamlayacaksın.Ay banada doktor duzelmezse 38 de alcam dedi peki canim sezaryende bi sikinti oldumu bazen plasenta yapisinca rahmi de alabiliyolrmis cok korkuyorum
Insallah canimİyi haberlerle inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?