Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

hayirlisiyla sonucun gelsin insallah. bende yaptirmayi dusunuyorum artik. doktoruma güvenmek istiyorum bu konuda.
Amiiinn ben ilk 11 haftada verdim 10 gün snr aradılar, yeterli örnek bulunamamış, belki erkendir anne kanina karışmamıştır dediler, 15 haftada tekrar verdim şimdi inşallah hayırlısıyla çıkar, bana dr. Söylemeden kendim verdim 2, 3, 4 hiç birini yatırmıyorum, ense burun olcturdum normal çıktı, nasipse bide detaylıca baktiririz, ben özel biruni laboratuvar da 2.450 yaptirdim

Canim bende 16. Haftamin icindeyim ayni durumdayim bulanti icin bi ilac verdi kabiz yapti simsi baska bisey verdi oda bi gun ise yaradi bugun yine ayniydim bebeğinin gelisimini takma ben pazartesi kontroldeydim gayet iyi dedi ağırlığı boyu falan bende faydali olan hic bir seyi yiyemiyorum et balik tavuk ceviz badem falan yazarken bile midem bulaniyo insallah en kisa sürede hafifler bulantilarimiz canm cok zor bi durum seni en iyi ben anlarim

Cok sağol canım inan yazmandan bile anladım aynı durumda olduğumuzu ah o yazdiklarin beni mahvediyor inşallah biran önce bu bulantılar tiksinmeler geçer, sağlıkla yavrularımızı kucağımiza alırız ❤

Bu onlu hastane çıkışları bile önce 100 liraydı şimdi sanki 150 tl de indirimle 99a inmiş gibi görünüyo saçmalık ya
İndiremde olan ürünler de iyi değil. Annem iki gün önce civili alt üst etmiş yok diyo. İndirimdekiler güzel değil dedi. Haftasonu çıkacağız bizde bi bakalım.

Kızlar trendyolda bi takım begenmıstım 67 tlydi. Tam sipariş verdim “ürün bebegen tarafından gönderilecektir” yazıyordu. Bizde Bebegen e baktık aynı takım 38 tlydı. Siparişi iptal ettik trendyoldan. Bebegenden sipariş verdim bugun elime ulastı baya uygun malı iyi değildir dedim ama cok hosuma gitti hemde %100 pamuk. Fiyat olarak da cok uygun bi arastırın isterseniz.

Yurtdiisi oluyormu peki

Bunu okuyunca dayanamadım ilk takımlarını aldım bebegen'den :))) Şimdiden giysilerini sevmeye başlayım diye

Ben öpüyorum çok özledim rekora koşuyorum 23 gün oldu zaten rekor 24 haftaya cuma günü gideceğiz inşallah
Kesinlikle rekor kirmissin canim ya ben en fazla 2 hafta beklemisimdir :))))) Baksana su cicileri ilk alis verisleri dursun kenarda

Eklentiler

• 9581555646514.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu ay durmak zorundayım artık kadın gülüyor :) ayrıntılı ultrason da inşallah bir terslik çıkmazsa kendi doktoruma ultrasondan on beş gün sonra gideceğim. Napıyor senin yakışıklı.
Duramadım valla ya gögüsler aklımı karıstırdı ustune 2 gun kıpırtısını da hissetmedim Gittik artık iyiydi cok sukur herşey yolundaymıs kuruntu işte Ayrıntılı ultrason için perinataloga git dedi normalde kendı bakacaktı ama baktı bu kız cok pimpirikli erzuruma git dedi 21. Hafta da nasipse gidicez bizde kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…