Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

bende en önce park yatağa karar vermiştim ama park yatağın fiyatlarıda beşikle aynı gibi hatta kraft falan daha pahalı çok kararsızım

bebek arabası baktınızmı canım sanırım bizde doğumdan sonraya bırakıcaz onu

Canim park yatak derken nasil bisiy diyosun

Aynen canim ya şu an bebek arabası civil de bulduk kraft ın. Kaldı puset onu da bulursak büyük parçaları tamam gibi. Ciciler almaya başladı nineleri yavaş yavaş olacak inşallah
Canim bebek arabasi ikizlercin olanimi ayri ayrimi tercih ediceksiniz modelleri bana direkten atarmisin

bunlar park yatak canım bunlarda 900 lira falan birde içine yatak almak gerekiyor
Eki Görüntüle 2588461
Buna benzer modeli esimle kaynimin kizina oyun alani diye almstik paket seklinde geri verdi artik cocuk buyudu diye bunu misafir odasinda kullana bilirim o zaman icine bi yatak alip ikisinide orda uyuta bilirim diye dusunuyorum, ben 3 ay falan annemlerde kaicam yazlikta ablamdan kalma mobilyalar orda hepsi yeni gibi, kendi evime gelince oda yapmayi dusunuyorum bakicam

ilk aylarda yan yana yatıyolar canım sonra birbirlerini çekiştirmeye başlıyolar zaten yaramazlar

Baska bi yerde bi arkadas odayi paylasti, kucuk ve kullanisli oldugu icin ikizlercin alina bilir diye dusunuyorum tabii 2,3 yasina ksdar kullana bilcez zaten sonrasinda farkli bi yere gidersek odaya uygun doseriz diye dusunuyorum

Eklentiler

• 18A0CB0B-97E9-49C4-8B56-7BF7E032DB91.png
    313,3 KB · Görüntüleme: 35
Hamile kıyafet alan var mı kızlar? Oğlumdan kalanlar hep kışlık yaza nasipse karnım kocaman olunca ne alsam diye düşünüyorum, buralar da çok sıcak oluyor, tesettürlü olunca da rahat olsun istiyorum tek parça ince elbise en iyisi galiba

Ben sadece pantolon aldim canim tuniklerim oluyor

şimdilik 2 pantolon aldım hızlı büyüyorum sanırım bol tuniklerim oluyor bana sonrasına bakmadım daha

bende en önce park yatağa karar vermiştim ama park yatağın fiyatlarıda beşikle aynı gibi hatta kraft falan daha pahalı çok kararsızım
Yatağı alıp kullanmayup üzerine gidip park yatak alan çok olmuş canım. Üç dört yaşına kadar yatılır kraft ta. 4 yaşına kadar yatsalar benim için çok iyi. Ben en çok ya aynı odada uyumazlarsa biri diğerini uyandırırda ayırmak zorunda kalırsam mobilya yı nereye taşıyacağm.

ilk aylarda yan yana yatıyolar canım sonra birbirlerini çekiştirmeye başlıyolar zaten yaramazlar
Arkadaşınkiler 2 ay yatmış diyorum ya bu biraz bebeklerin huyuna kalmış bir şey bizde her şey çok belirsiz onun için arkadaşım sıkı sıkı tembih etti sakın pahalı şeyler alma diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…