- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.081
bende en önce park yatağa karar vermiştim ama park yatağın fiyatlarıda beşikle aynı gibiBaşta mobilyanın dediğin gibi olacağını düşündüm ama sonra araştırma yapınca karar değiştik. İki defa beşik almama adına öyle diyordum ama bunu birazda bebekler belirliyoraynı odada yatma sorunu da olabilir onun için birazda mobilyadan vazgeçtik. Sizinde hayırlı olsun inşallah hayırlısı ile hepimiz kucağımıza sağ salim alalım
bebek arabası baktınızmı canım sanırım bizde doğumdan sonraya bırakıcaz onuKızlar ben yatakta son kararı verdim. İkiz bebeği olan arkadaşıma sordum, formları okuduk bayağı. İki tane park yatak alacağım bir tanede dolap. Mobilya annemde dahil şu an değil ev kendi evin değil iki tane bebekle rezil olursun diye ikna ettiler. Kaliteli park yatağı iki üç yıl kullanıp sonra inşallah o ara evimizi de alırsak evime göre mobilya da alırım. Bebek arabası şu an beklemede çok acil değil. Puset e yoğunlaşacağız oto koltuklu hayırlısı ile inşallah kullanmayı da nasip etsin
Canim park yatak derken nasil bisiy diyosunBizde siz gibi ailelerin yanında tatil geçiyor. 6 aylık olunca ilk şehir dışı gezmeleri olacak birde benim iki tane olunca nereye sığdıracağım. Birazda onun için mobilya dan şu an için tamamen vazgeçtik. Kraft ın park yatağını alacağız. Tek olsaydı belki farklı olurdu da iki bebişle en mantıklı olanı bulmaya çalışıyoruz.
Canim park yatak derken nasil bisiy diyosun
Canim bebek arabasi ikizlercin olanimi ayri ayrimi tercih ediceksiniz modelleri bana direkten atarmisinAynen canim ya şu an bebek arabası civil de bulduk kraft ın. Kaldı puset onu da bulursak büyük parçaları tamam gibi. Ciciler almaya başladı nineleriyavaş yavaş olacak inşallah
Buna benzer modeli esimle kaynimin kizina oyun alani diye almstik paket seklinde geri verdi artik cocuk buyudu diye bunu misafir odasinda kullana bilirim o zaman icine bi yatak alip ikisinide orda uyuta bilirim diye dusunuyorum, ben 3 ay falan annemlerde kaicam yazlikta ablamdan kalma mobilyalar orda hepsi yeni gibi, kendi evime gelince oda yapmayi dusunuyorum bakicambunlar park yatak canım bunlarda 900 lira falan birde içine yatak almak gerekiyor
Eki Görüntüle 2588461
ilk aylarda yan yana yatıyolar canım sonra birbirlerini çekiştirmeye başlıyolar zaten yaramazlarBuna benzer modeli esimle kaynimin kizina oyun alani diye almstik paket seklinde geri verdi artik cocuk buyudu diye bunu misafir odasinda kullana bilirim o zaman icine bi yatak alip ikisinide orda uyuta bilirim diye dusunuyorum, ben 3 ay falan annemlerde kaicam yazlikta ablamdan kalma mobilyalar orda hepsi yeni gibi, kendi evime gelince oda yapmayi dusunuyorum bakicam
Asaf ismini çok seviyorum ama tek kullanılmıyo gibi geliyo bana
Ben de ali asaf koyucam insallah
Tesekkur ederim canim aliyar da guzel bence canimÇok güzel. Bu arada Ömer Asaf, Ali Asaf ve
Yusuf Asaf çok uyumlu.
Bizim de listede Aliyar var sizce nasıl kızlar?
Ben sadece pantolon aldim canim tuniklerim oluyorHamile kıyafet alan var mı kızlar? Oğlumdan kalanlar hep kışlık yaza nasipse karnım kocaman olunca ne alsam diye düşünüyorum, buralar da çok sıcak oluyor, tesettürlü olunca da rahat olsun istiyorumtek parça ince elbise en iyisi galiba
şimdilik 2 pantolon aldım hızlı büyüyorum sanırım bol tuniklerim oluyor bana sonrasına bakmadım dahaHamile kıyafet alan var mı kızlar? Oğlumdan kalanlar hep kışlık yaza nasipse karnım kocaman olunca ne alsam diye düşünüyorum, buralar da çok sıcak oluyor, tesettürlü olunca da rahat olsun istiyorumtek parça ince elbise en iyisi galiba
Bir iki haftaya bu büyük parçaları aradan çıkaracağız canım atarım burdan. İkizleri olan bir arkadaşım liste yaptı bana onu atayım bakın.bebek arabası baktınızmı canım sanırım bizde doğumdan sonraya bırakıcaz onu
olur canım çok iyi olurBir iki haftaya bu büyük parçaları aradan çıkaracağız canım atarım burdan. İkizleri olan bir arkadaşım liste yaptı bana onu atayım bakın.
İkiz olan canım çok gerekli olmayacak çünkü araç var bizde avm ye falan gidince lazım olacak.Canim bebek arabasi ikizlercin olanimi ayri ayrimi tercih ediceksiniz modelleri bana direkten atarmisin
Yatağı alıp kullanmayup üzerine gidip park yatak alan çok olmuş canım. Üç dört yaşına kadar yatılır kraft ta. 4 yaşına kadar yatsalar benim için çok iyi. Ben en çok ya aynı odada uyumazlarsa biri diğerini uyandırırda ayırmak zorunda kalırsam mobilya yı nereye taşıyacağm.bende en önce park yatağa karar vermiştim ama park yatağın fiyatlarıda beşikle aynı gibihatta kraft falan daha pahalı çok kararsızım
Defne Duha ya döndüm gibi bizde demir soyadımızda var o hoş olmuyor demir Demirhan eşim o ne diyobende doruk defne yada damla istiyorum ikna edebilirsem babayıgerçi hergün iğne yaparken acitasyon yapıyorum ama
Arkadaşınkiler 2 ay yatmışilk aylarda yan yana yatıyolar canım sonra birbirlerini çekiştirmeye başlıyolar zaten yaramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?