- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #4.061
Haber edersin bizi. Bende sürekli gözlem halindeyim vücutta ne olup bitiyor diye.Hadi yaa![]()
ay insallah oledir kuzum insanin aklina en kotusu geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber edersin bizi. Bende sürekli gözlem halindeyim vücutta ne olup bitiyor diye.Hadi yaa![]()
Ederim canim bende surekli gogus muayenesi yaparim o gun ole olunca korktum bakalim ne cikicak temizdr insallahHaber edersin bizi. Bende sürekli gözlem halindeyim vücutta ne olup bitiyor diye.
Gelmesin kuzumHadi yaa![]()
Bende cuma ya da cumartesi ayrıntılı ultrasona girip gideceğim. Aşı için gideceğim.19. Haftama yeni girdim kızlar. Sağlık ocağından çağırdılar kalp atışını dinleyip aşıyı oldum İlk dozunu
Kızlar ben yatakta son kararı verdim. İkiz bebeği olan arkadaşıma sordum, formları okuduk bayağı. İki tane park yatak alacağım bir tanede dolap. Mobilya annemde dahil şu an değil ev kendi evin değil iki tane bebekle rezil olursun diye ikna ettiler. Kaliteli park yatağı iki üç yıl kullanıp sonra inşallah o ara evimizi de alırsak evime göre mobilya da alırım. Bebek arabası şu an beklemede çok acil değil. Puset e yoğunlaşacağız oto koltuklu hayırlısı ile inşallah kullanmayı da nasip etsin![]()
![]()
![]()
Kafam çok rahatladı en çok yatak kısmına takılmıştım :) sağ ol canım. İsim halen belirlemedikKararın hayırlı olsun cnmpeki isim için neler düşünüyorsun uyumlu mu olsun mesela?
Ben oğluma 2 isim verecektim son anda vazgeçtik şimdi diyorum bunlardan biri olsun mu, içime sinmedi daha pek benim
Oğlumun adı Yusuf, yanına Asaf, Mirza Veya Emir düşünmüştük ozaman.
Varmı Yusufun yanına uyumlu bir isim bilen
Karar vermene sevındım canım insanın kafasında netlesınce daha rahat ediyorKızlar ben yatakta son kararı verdim. İkiz bebeği olan arkadaşıma sordum, formları okuduk bayağı. İki tane park yatak alacağım bir tanede dolap. Mobilya annemde dahil şu an değil ev kendi evin değil iki tane bebekle rezil olursun diye ikna ettiler. Kaliteli park yatağı iki üç yıl kullanıp sonra inşallah o ara evimizi de alırsak evime göre mobilya da alırım. Bebek arabası şu an beklemede çok acil değil. Puset e yoğunlaşacağız oto koltuklu hayırlısı ile inşallah kullanmayı da nasip etsin![]()
![]()
![]()
Ben de katlanabilir taşınabilir bişey almak istiyorum. Sürekli yaz kış yer değiştiriyoruz biz ara ara onun için. Ama eşim o iyi olmaz dandik oluyo bi tane sağlam kalıcı mobilya evde olsun hep bi tane de onun gibi alırız gerektiğinde dedi ama boşuna gibi geliyo bana iki tane de yani daha kriz bitmediKızlar ben yatakta son kararı verdim. İkiz bebeği olan arkadaşıma sordum, formları okuduk bayağı. İki tane park yatak alacağım bir tanede dolap. Mobilya annemde dahil şu an değil ev kendi evin değil iki tane bebekle rezil olursun diye ikna ettiler. Kaliteli park yatağı iki üç yıl kullanıp sonra inşallah o ara evimizi de alırsak evime göre mobilya da alırım. Bebek arabası şu an beklemede çok acil değil. Puset e yoğunlaşacağız oto koltuklu hayırlısı ile inşallah kullanmayı da nasip etsin![]()
![]()
![]()
Bizde siz gibi ailelerin yanında tatil geçiyor. 6 aylık olunca ilk şehir dışı gezmeleri olacak birde benim iki tane olunca nereye sığdıracağım. Birazda onun için mobilya dan şu an için tamamen vazgeçtik. Kraft ın park yatağını alacağız. Tek olsaydı belki farklı olurdu da iki bebişle en mantıklı olanı bulmaya çalışıyoruz.Ben de katlanabilir taşınabilir bişey almak istiyorum. Sürekli yaz kış yer değiştiriyoruz biz ara ara onun için. Ama eşim o iyi olmaz dandik oluyo bi tane sağlam kalıcı mobilya evde olsun hep bi tane de onun gibi alırız gerektiğinde dedi ama boşuna gibi geliyo bana iki tane de yani daha kriz bitmedi
Aynen canim ya şu an bebek arabası civil de bulduk kraft ın. Kaldı puset onu da bulursak büyük parçaları tamam gibi. Ciciler almaya başladı nineleriKarar vermene sevındım canım insanın kafasında netlesınce daha rahat ediyor
Merhaba bizde eşimle hayaller kurup park beşikte karar kıldık bugün sizin yazınızı okuyunca gülümsedim birdenKızlar ben yatakta son kararı verdim. İkiz bebeği olan arkadaşıma sordum, formları okuduk bayağı. İki tane park yatak alacağım bir tanede dolap. Mobilya annemde dahil şu an değil ev kendi evin değil iki tane bebekle rezil olursun diye ikna ettiler. Kaliteli park yatağı iki üç yıl kullanıp sonra inşallah o ara evimizi de alırsak evime göre mobilya da alırım. Bebek arabası şu an beklemede çok acil değil. Puset e yoğunlaşacağız oto koltuklu hayırlısı ile inşallah kullanmayı da nasip etsin![]()
![]()
![]()
Başta mobilyanın dediğin gibi olacağını düşündüm ama sonra araştırma yapınca karar değiştik. İki defa beşik almama adına öyle diyordum ama bunu birazda bebekler belirliyorMerhaba bizde eşimle hayaller kurup park beşikte karar kıldık bugün sizin yazınızı okuyunca gülümsedim birdenikiz olunca insan herşeyin en kullanışlısını ve uzun vadeli olanını istiyor sanırım. Henüz bizim için çok erken ama insan hayal etmeden yapamıyor birde cinsiyetlerini öğrenince sanırım herşey biraz daha şekillenecek kafamızda bizim
Zamanında Sağlıklı doğumlar dilerim bebeklerinizle
![]()
Duygusal dönemdeyiz canim bende herşeye ağlıyorum bebisim icin aldigim kıyafetler gardrobunda asili duruyo ona bile bakip ağlıyorum cok şükür bu günlereAnnemin komşusu bir teyzem var 65 yaşında bunları yapmış bebişlere. Bakıp bakıp ağlıyorumo kadar uzak geliyorduki geçen beşik için iki saat araştırma yaptık ara ara eşimle tartışıyoruz o mu olsun bu mu olsun diye eşim nerden nereye ne için tartışıyoruz bunları konuşuyoruz Allaha şükür olsun bi yarım saatte ona ağladım
çok şükür
![]()
Cidden yaaGelmesin kuzumhep en kötüsünü düşünüyoruz ne olacak bizim.bu halimiz
![]()
Ben de ali asaf koyucam insallahKafam çok rahatladı en çok yatak kısmına takılmıştım :) sağ ol canım. İsim halen belirlemedikben uyumlu olsun istiyorum Defne olacak gibi de demir iptal oldu gibi
Yusuf çok güzel bir isim Yusuf yanına emir güzel olurmuş ama kardeşiyle uyumlu olan Asaf ve Yusuf, Asaf ta güzel isim.
bende doruk defne yada damla istiyorum ikna edebilirsem babayıKafam çok rahatladı en çok yatak kısmına takılmıştım :) sağ ol canım. İsim halen belirlemedikben uyumlu olsun istiyorum Defne olacak gibi de demir iptal oldu gibi
Yusuf çok güzel bir isim Yusuf yanına emir güzel olurmuş ama kardeşiyle uyumlu olan Asaf ve Yusuf, Asaf ta güzel isim.
Asaf ismini çok seviyorum ama tek kullanılmıyo gibi geliyo banaKararın hayırlı olsun cnmpeki isim için neler düşünüyorsun uyumlu mu olsun mesela?
Ben oğluma 2 isim verecektim son anda vazgeçtik şimdi diyorum bunlardan biri olsun mu, içime sinmedi daha pek benim
Oğlumun adı Yusuf, yanına Asaf, Mirza Veya Emir düşünmüştük ozaman.
Varmı Yusufun yanına uyumlu bir isim bilen