- 17 Ocak 2018
- 10.290
- 9.807
Bıde flasla cekermsn bazen renksiz de olablyo HCG azsa bıldgım kadarylaÇıplak gözle de bi karaltı var ama emin olamadım
testi kurcalayacam sağa sola diye bozdum tan o kısmın üzerini aferin bana çekecek bir testim de kalmadıBıde flasla cekermsn bazen renksiz de olablyo HCG azsa bıldgım kadaryla
Sıkmıyorum ya, yarın hormon tahlili vereceğim bakalımSıkma canını dhaa yeni evlisiniz ve daha ilk elin gunahı olmaz derler
Ay ilginizeGüncel tarihler nedir tabloyu güncel tutalım
Bıde flasla cekermsn bazen renksiz de olablyo HCG azsa bıldgım kadaryla
Bence de baştan vermek çok mantıklı aslında. Ben aıle hekımıme söyledim bıkac ay deneyin oyle hormon bakılır dedı. Kızımdan once prolaktin hormonum yuksektı hala oyleyse diye bı suphe var hep ıcımdeSıkmıyorum ya, yarın hormon tahlili vereceğim bakalımçok sağol canım desteğin için
Yoo ben görüyorum. Bence burada herkes şahin gözüne sahip zatenBozmadan önce böyle ışıkla çekmeye çalışmıştım ama tam olmadı buda sanırım
Bir kaç gün sonra tekrarlayayım hemen kan verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorumYoo ben görüyorum. Bence burada herkes şahin gözüne sahip zaten
Bence sabah ılk ıdrarr ıle yaparsan dha belırgn ckablr canımBir kaç gün sonra tekrarlayayım hemen kan verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
36.5 çıktı canımHalolita canım vücut sıcaklığın nedir baksana ona
Canım var gibi ama yinede yarın tekrar yap derim hayal kırıklığına ugrama
Bende gördüm canımBozmadan önce böyle ışıkla çekmeye çalışmıştım ama tam olmadı buda sanırım
Bu testi yapalı ne kadar oldu canım bi değişme varmı çizgi belirmesi falantesti kurcalayacam sağa sola diye bozdum tan o kısmın üzerini aferin bana çekecek bir testim de kalmadı
Bence yüksek kol altı ıse hele bayaa36.5 çıktı canım
Neden böyle davranıyorlar anlamıyorum. Neyse ben bi hormon tahlili vereyim, inşallah güzel sonuçlar çıkarBence de baştan vermek çok mantıklı aslında. Ben aıle hekımıme söyledim bıkac ay deneyin oyle hormon bakılır dedı. Kızımdan once prolaktin hormonum yuksektı hala oyleyse diye bı suphe var hep ıcımde
Yok aslında aıle hekimi okdr iyi ki çok memnun kaldım guneydoğuya geldıgımzden beri en mantıklı Dr çok ilgili, iyi dinleyen. Herlde bır cocugum var dye Gerek yok dedi başta. Hatta bana bakıp başta boş bulunup sız cocuk yapmayı eşinizle bi deneyin olmazsa gelın yonlendıreyım dediNeden böyle davranıyorlar anlamıyorum. Neyse ben bi hormon tahlili vereyim, inşallah güzel sonuçlar çıkar
kimyasalda bu kadar yükselmiyor bildiğim kadarıyla ama ya1621 e yükselmişti 2 gün önce baktım 891 e düştü
Var gibi ama yarın ya da sonraki gün tekrarla ilk idrarla canım inşallah vardırBozmadan önce böyle ışıkla çekmeye çalışmıştım ama tam olmadı buda sanırım
merhaba. silik çizgi var olarak görüyorum hadi inş