Evet canım bencede bir şey yok artması lazımdı illa sonuçta yarın olmam lazımSürekli gölge çıkması tuhaf canım damlatır damlatmaz çıksa mesela ya da bir tık koyu olsa. Benim de geçen ay iki test gölge çıktı 2 gün sonra bile koyulaşmamıştı. Ama kızımda her gün koyulaşmıştı. 5 gün kala öğrenmiştim onda.
Canım halsızlıgın ne durumda benm arkadasımda 2 oglusuyla gelıyo kalmaya yarn. Ay ben suan ble yerden kazıncak haldeyim neypcam bakalım oturcak kadar halım olur umarm. Ayıla bayıla hazrlk yaptm bde bugunEvet canım bencede bir şey yok artması lazımdı illa sonuçta yarın olmam lazım
Güzel haberler bekliyoruz sendenSbaah 36.7 suanda Boyle. Normal ısım yumurtlama oncesı gunıcı dılaltı maks 36.4 yılllardırınsallah dusmez resmen nirvana halolita duskapani Candy7777 sdaak annelik yolunda aalesya Pamlok Reed Flowers Crpe
İnşallah bitanem senden de ınsallah herkestenGüzel haberler bekliyoruz senden
Bat’a ne kadar kaldı? Erken gebelik testi yapsan da keşke güzel sonuçlar görsekSbaah 36.7 suanda Boyle. Normal ısım yumurtlama oncesı gunıcı dılaltı maks 36.4 yılllardırınsallah dusmez resmen nirvana halolita duskapani Candy7777 sdaak annelik yolunda aalesya Pamlok Reed Flowers Crpe
Arkadaşım da kalmaya gelecek ısrarla yarın alalım da persembe sabahı yap diyor benim cok yakın baska bir arkadasm da suanda hamıle 15 haftalık erken testte çıkmadı lazere gtmek ıcın yaptı 1gun gecıknce cıktı testte. Bana da öyle olursa dıye korkuyorum burdakı eczanelerde prodoctor ve bebetıme artımed var o da prodoctor yapmstı. İcımde bsy hem yap hem yapma dıyorBat’a ne kadar kaldı? Erken gebelik testi yapsan da keşke güzel sonuçlar görsek
Bugun bitince 5 kalacak canımBat’a ne kadar kaldı? Erken gebelik testi yapsan da keşke güzel sonuçlar görsek
İyiyim canım ben ya öyle ağrım da yok daha fazla olmasına rağmen ağrım geçti gibi bişey normal düzeydeCanım halsızlıgın ne durumda benm arkadasımda 2 oglusuyla gelıyo kalmaya yarn. Ay ben suan ble yerden kazıncak haldeyim neypcam bakalım oturcak kadar halım olur umarm. Ayıla bayıla hazrlk yaptm bde bugun
İnşallah hepimiz güzel haberler alalım verelim birbirimizr. Bende pcos olduğu için sanırım birde eczacı arkadasım gonalf ın yanına bunu vermesi daha iyi olmuş dedi gerçi doktorum da elinde inositol bittikten sonra bunlara başlayabilirsin takviye varsa elindekini bitir dedi ama eşime laf anlatmak mümkün değil doktor onu verdiyse o alınacak o yapılacak zaten son 3 adet kalmıstı neyseki bakalım cumartesi neler olacakHer şey yolunda gidecek inşallah, alacaksın o güzel haberitahlil sonuçların çıkınca da ona göre takviyelerini düzenler belki doktor. Ben de inofolic yanında ocean’ın omega 3’ünü ve magnezyumunu alıyorum. Bir de çörekotu yağı hapı alıyorum bunun bir sebebi yok, her şeye şifalı diye eşim de ben de alıyoruz.
Inoloficten polysitol’e geçirmesinin bir sebebi var mı?
Kizz yarin sabah bi test yap surekli aklimdasin valla. Bugunde benim regl gunumdu olmadii. Goguslerim 10 gündür tas gibi ger gecen gun dahada cok agriyo. 2 gun once yaptigim test negatifti. Rahim kontrolu yaptim bugun yine adet olacagim zamnki gibi. Yarinda gelmese erken gebelik testi yapicamSbaah 36.7 suanda Boyle. Normal ısım yumurtlama oncesı gunıcı dılaltı maks 36.4 yılllardırınsallah dusmez resmen nirvana halolita duskapani Candy7777 sdaak annelik yolunda aalesya Pamlok Reed Flowers Crpe
Sabah uyanır uyanmaz da olçün sabah sıcaklığı daha önemliSbaah 36.7 suanda Boyle. Normal ısım yumurtlama oncesı gunıcı dılaltı maks 36.4 yılllardırınsallah dusmez resmen nirvana halolita duskapani Candy7777 sdaak annelik yolunda aalesya Pamlok Reed Flowers Crpe
Hadi hayırlısı kuzucumSbaah 36.7 suanda Boyle. Normal ısım yumurtlama oncesı gunıcı dılaltı maks 36.4 yılllardırınsallah dusmez resmen nirvana halolita duskapani Candy7777 sdaak annelik yolunda aalesya Pamlok Reed Flowers Crpe
Ölcuyorum cok guzel gıdıyor bir önceki aya göre 3 fazlık ınıs cııkıs var suan o benı umutlandırıyor. 36.2ye düşmezse 4une dek ınsallah umutlancam daha daSabah uyanır uyanmaz da olçün sabah sıcaklığı daha önemli
Kızlar sabah yaptığım test böyle olmuş
Kizz yarin sabah bi test yap surekli aklimdasin valla. Bugunde benim regl gunumdu olmadii. Goguslerim 10 gündür tas gibi ger gecen gun dahada cok agriyo. 2 gun once yaptigim test negatifti. Rahim kontrolu yaptim bugun yine adet olacagim zamnki gibi. Yarinda gelmese erken gebelik testi yapicam
Yurtdışındaydın sanırım bulursan first response pembe olandan al o net çıkarıyor canım.Bu testlerde hata var desem daha önce böyle çıkmamıştı kafam karıştı ama ben artık hamile olduğumu düşünmüyorum ya yoksa çıkardı. Bu ara da misafirim var takip edemiyorum sizi kızlar kusura bakmayın böyle dan diye giriyorum konulmayan