- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar reglime 4 gün var test yaptım belirtilerde yaşıyorum sizce varmı testi yeni yaptımMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @beyazmanolya66 22 Nisan 21 Mayıs @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs @amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs N nazemaydin 30 Nisan 26 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs @cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs @halolita 28 Nisan 28 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran @prensesannesi32 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran Reed Flowers 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran Cemile hatun 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran A aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran
Test yok kiKızlar reglime 4 gün var test yaptım belirtilerde yaşıyorum sizce varmı testi yeni yaptım
Evet yüklenmemis şimdi yukledimTest yok ki
Evet var canim rabbim saglikli bi gebelik nasip etsin. Kan verip 2 gunde bir takibini yaptirEvet yüklenmemis şimdi yukledim
İnşallah sizinde. Vardır aynen 6 gün erken aynenBende bugun adete 6 gun kala test yaptim negatif. Varsa Çıkmayacağını da biliyorumda kendime hakim olamadim
Şeffaf uzayan akıntı yumurtlama akıntısı canım beyaz krem gibi akıntı değilKızlar madem yumurtlama çatlama muhabbeti olmuş bi şey sormak istiyorum.
Benim 18inde şeffaf yapışkan akıntım oldu çatlamadır diye düşünüp değenlendirdik. Sonra dün beyaz krem gibi akıntım oldu. Hangisi çatlama oluyor? Dün o kadar yorgundum ki değerlendiremedik bi gün önce ilişki olmuştu ama dün olmadı.
Beyaz akıntı çatlamaysa kaçırdım mı yani?
Çok sağolunEvet var canim rabbim saglikli bi gebelik nasip etsin. Kan verip 2 gunde bir takibini yaptir
Var gibi görünüyor Sağlıkla ilerlesin inşallah kan verip sonucu da yazın bizeEvet yüklenmemis şimdi yukledim
Ben de geçen ay yapmıştım o hatayı Bu ay inşallah yapmam amin Kendime de güvenemiyorumBende bugun adete 6 gun kala test yaptim negatif. Varsa Çıkmayacağını da biliyorumda kendime hakim olamadim
Valla bu ay gittim internetten 10 lu test aldim. Dedim adete 1 hafta kalinca basliyacam her sabah 1 test yapacam. Bugunki sabah olmadi ama yinede yaptim. Ben malesef cok takintiliyom beynimi girdigi zaman duramiyorrum yapmam lazim.Ben de geçen ay yapmıştım o hatayı Bu ay inşallah yapmam amin Kendime de güvenemiyorum
Testte daha koyu telefon ışığı vuruyor tabiki yazarım hayirlisiVar gibi görünüyor Sağlıkla ilerlesin inşallah kan verip sonucu da yazın bize
Bende dun sadece 1 defa geldi bu yumurta beyazi gibi akinti sonrasi yok ovulasyon da boyleydi dün bu normal mi 1 kere gelmesiKizlar bence bu yumurtlama akintisi kisiden kisiye cok farklilik gosterebiliyo. Mesela ben eskiden yumurtlama akintimin en yogun gununden baslarak 14. Gun sonrasi adet olurdum. Sonra adet duzenim bozuldu ve artik akintim kesildikten 2 3 gun sonra yumurtam catliyo. O yuzden dr lar 2 gunde bir iliski oneriyo.
Hesabınız etikete red verdi tekrar yaptım şimdiBu arada etiket bildirimi geldi ama bakınca listede ismimi göremiyorum sdaak
Çok ince bir çizgi var sankiEvet yüklenmemis şimdi yukledim