Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sdaak sat 29 NisanMerhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @senosderler 25 Nisan 22 Mayıs A amyjegga 28 Nisan 24 Mayıs @Pamlok 30 Nisan 25 Mayıs @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @gardenya21 24 Nisan 26 Mayıs @nazemaydin 30 Nisan 26 Mayıs @Crpe 26 Nisan 26 Mayıs @bzcxa 27 Nisan 26 Mayıs @burrrr1331 27 Nisan 27 Mayıs Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @kendihalince 29 Nisan 27 Mayıs cookiep 2 Mayıs 28 Mayıs @halolita 28 Nisan 28 Mayıs @bef45 30 Nisan 28 Mayıs @aalesya 3 Mayıs 28 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs duskapani 5 Mayıs 31 Mayıs @annelik yolunda 7 Mayıs 1 Haziran @kanguruf 7 Mayıs 3 Haziran @prensesannesi32 9 Mayıs 3 Haziran @Childdevelopment 10 Mayıs 4 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @dripbade 9 Mayıs 4 Haziran @Evelynn 9 Mayıs 5 Haziran @sonsuzlugunyanks 4 Mayıs 5 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @Burcinouz 11 Mayıs 7 Haziran @eliflevent 7 Mayıs 7 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @nisan97 12 Mayıs 8 Haziran @semocann 15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran @sifa1986 15 Mayıs 11 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran ecutos 16 Mayıs 15 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @Candy7777 20 Mayıs 20 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @aceleciaycicegi 21 Mayıs 22 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran
Ben bi düşük yaptım. Onda adetten 4 gün önce 0.08’di değerim, gecikmenin üçüncü günü kaset testte net çıkmıştı.Kızlar ovitrelle iğneyi vurulduğum gün dahil 13. Günüm. Beta HCG kanda <2 çıktı negatif yani. Burdan döner mi sizce? Var mı bugunlerde negatif görüp sonradan pozitif olan? Bat 26 mayis daha 4 günüm var
Canım ben yıllardır kullandığım için uygulamanın algoritması beni tanıdı artık O yüzden hiç şaşmaz. 6 yıldır kullanıyorum Ben çok memnunum o yüzdenCanım flo bende dha yumurtlamaya 3 gün var yaptı derece gırınce. Kafadan sallıyor ya. Isım düştü çıktı malum belırtler de vardı. Ona pek itibar etmemk lazmmglb duskapani
Adet olmadıkça umut var tabi. Bende şu an kasıklarımda ağırlık gerginlik hissi var arada hafif sızılar giriyor. Belim bir ağrıyor bı geçiyorum.gogus uclarim çok hassas. Ben de bu belirtilere güvenerek gittim kan verdim bugün ama hayal kırıklığı olduBen bi düşük yaptım. Onda adetten 4 gün önce 0.08’di değerim, gecikmenin üçüncü günü kaset testte net çıkmıştı.
E senın 19.gün göstermiş demstin benm neden yanls cıkardı acabaCanım ben yıllardır kullandığım için uygulamanın algoritması beni tanıdı artık O yüzden hiç şaşmaz. 6 yıldır kullanıyorum Ben çok memnunum o yüzden
Çok net görünüyor, sağlıkla ilerlesin inşallah hemen bir kan verin benceEvet yüklenmemis şimdi yukledim
Ben adet zamnını gırmemısım ondan belkı de,Canım ben yıllardır kullandığım için uygulamanın algoritması beni tanıdı artık O yüzden hiç şaşmaz. 6 yıldır kullanıyorum Ben çok memnunum o yüzden
19.gün değil canım 19 Mayıs demek istedim. O da 15.gün oluyor ama vücut sıcaklığını girince her iki uygulama da 19 Mayıs’a çekti normalde 16 Mayıs gösteriyordu ikisi de. Ama ben 16’sında yumurtlama belirtisi yaşamadım hiç. 17-18 Mayıs’tan biri olabilir diye düşünüyorum çok emin olmamakla birlikte. İlk defa vücut sıcaklığı ölçtüm benim de kafam karıştı zatenE senın 19.gün göstermiş demstin benm neden yanls cıkardı acaba
Ben 19. Gün sanmısım pardon canım19.gün değil canım 19 Mayıs demek istedim. O da 15.gün oluyor ama vücut sıcaklığını girince her iki uygulama da 19 Mayıs’a çekti normalde 16 Mayıs gösteriyordu ikisi de. Ama ben 16’sında yumurtlama belirtisi yaşamadım hiç. 17-18 Mayıs’tan biri olabilir diye düşünüyorum çok emin olmamakla birlikte. İlk defa vücut sıcaklığı ölçtüm benim de kafam karıştı zaten
19.günüm yarın oluyor, öyle olsaydı bugün değerlendirirdim hemen Neyse kısmet bakalım ya ben yine de haftaya Salı test yapıcam kendimi o güne şartladımBen 19. Gün sanmısım pardon canım
Hadi bakalım canım ben de haftaya belki test yaparım erken test alırım da19.günüm yarın oluyor, öyle olsaydı bugün değerlendirirdim hemen Neyse kısmet bakalım ya ben yine de haftaya Salı test yapıcam kendimi o güne şartladım
Ben yaptırıylrum canım 3. Günü çağırıyor benim doktorumKızlar yumurta takibi yaptıran var mı, adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor?
Benim doktorum bir ay eş geçin dedi Korunun dedi yani ama bazı doktorlar 1 hafta yeter korunma için diyorlarmış ama rahim radyasyon alıyor ben demeseydi de korktugum için korunur duman zaten geçmiş olsunKızlar selam, hsg deneyimimi ve sonucumu paylaşayım sizinle;
3-4 dakika kadar sürdü. İçeriye sıvı veriliyor, tüplerime sıvı geldiğinde çok şiddetli regl ağrısı gibi bir ağrı girdi bi anda. Bitti bitecek derken içimden çıkarınca o sıvı verilen aleti hemen o ağrı geçti ama gerçekten zorlu bir 1 dakika oldu.
Rahmim normal görünümdeymiş, şekli şemali iyiymiş, sağa yatıkmış. Tüplerin açık dedi (ama bu kadar ağrı neden oldu tüplerim açıksa anlamadım) rahim girişim biraz darmış ve o aradaki yol normalden biraz daha uzunmuş. Hamileliğe engel değil dedi. Bu yorumları hsgyi çeken radyolog yaptı bu arada. Kendi doktoruma sonucu gönderdim gayet iyi bir sorun yok dedi. Haziran sonu randevum var, orada daha detaylı konuşurum.
Size bir soru; radyasyondan dolayı bu ay korunmalı mıyız? hsg çektiren arkadaşlarım sizi nasıl yönlendirdi doktorunuz? Yumurtlama önemine giricem haftasonu.