- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.201
Canım benim yaptığım o hassas testlerde kesin idrarda kalan hcg yi yansıtıyordu, iğneden sonra 9-10. günlerde yapmıştım hatırlarsan ve ben 3 tane çatlatma iğnesi yaptığım için etkisi uzun sürdü demek. Dün gece hiç çıkmadı idrarda ve bugünde doktorum kanda bile çıkmayacağını 10.günü beklememi söyledi.
neyse geç olsun güç olmasin zaten cok erken yapilan testlere karisyim ben insanin moralini bozuyor bu süreçte en önemli sey moral
Delidir... ne yapsa yeridirrrrrr..
hadi bakalim.. kapican burdan hamis dualarini insallah dimiiii.. seni uyanik seni
Az kalmis ya... 15 gün ne kiiii.. bi kan testi verme gibi müddet
Bugün biraz sancilandim adet agrisi gibi..
iyimi kötümü bilmem gayri
Delidir... ne yapsa yeridirrrrrr..
hadi bakalim.. kapican burdan hamis dualarini insallah dimiiii.. seni uyanik seni
Az kalmis ya... 15 gün ne kiiii.. bi kan testi verme gibi müddet
Bugün biraz sancilandim adet agrisi gibi..
iyimi kötümü bilmem gayri
canim progesteron iceren ilaclar aliyoruz ya onlar da yapiyor ama insallah test günü yaklastikca bu belirtiler bebisten olacakKızlar. .. transfer olan arkadaslar. . . Kendinizde hissettiğiniz degisiklik var mı. 3. Günüm transfer olalı. Bole suratım yorgun. Uykusuzluk. Ani ayağa kalkinca göz kararmasi. ???
İlaçlardan ve strestendir bence bu kadar erken belirti olmazKızlar. .. transfer olan arkadaslar. . . Kendinizde hissettiğiniz degisiklik var mı. 3. Günüm transfer olalı. Bole suratım yorgun. Uykusuzluk. Ani ayağa kalkinca göz kararmasi. ???
Hmmmm 6-7 gün .. yani ben sali yapmaliyim idrar testini.. e carsamba zaten kan testi ., bosuna gitmesin 55 tlne diyon? Yapim mi
Yarin?
Ayyy super kuzum ya rabbim insallah ikiz verir sana valla icimden oyle dua etmek gecti canim benim cok sevindim hadi kan ver kanEki Görüntüle 2010872
Buda benim sonucummmmmm tabi hcg yaniltmasi olabilir
2-3 hafta önce döllenme olmussss yani 4 haftalik hamilelik sayiliomus bu sonuc..
Ben en az 2 kilo aldım bi kaç günde yanaklarım ve gıdım çıktı.Bi de afedersiniz aşırı gaz.Sadece bunlar var belirti için.canim progesteron iceren ilaclar aliyoruz ya onlar da yapiyor ama insallah test günü yaklastikca bu belirtiler bebisten olacak
Bisey diyecem 15 gunluk hamile olman gerekmiyormu nasil 4 haftalik oluyor bende ne cahilim yahuuuEki Görüntüle 2010872
Buda benim sonucummmmmm tabi hcg yaniltmasi olabilir
2-3 hafta önce döllenme olmussss yani 4 haftalik hamilelik sayiliomus bu sonuc..
Canim 5 6 tane gün kuruşu suya koy. Sabah aç karnına akşam da ye üstüne şu iç. En az 2 litre su iç. Ananas ye. Bi de kepekli ekmek.bende de kabızlık hat safadabütün gün kayisi, salatalik, erik vs yiyorum zerre faydasi yok anca dublahec surupla azcik rahatliyorum.
ananas yiyorum kayisi da yiyorum ama dedigin sekilde gün kurusunu da bi deniyeyim canim sağolCanim 5 6 tane gün kuruşu suya koy. Sabah aç karnına akşam da ye üstüne şu iç. En az 2 litre su iç. Ananas ye. Bi de kepekli ekmek.
Bisey diyecem 15 gunluk hamile olman gerekmiyormu nasil 4 haftalik oluyor bende ne cahilim yahuuu
Bol su iciyormusun canim?bende de kabızlık hat safadabütün gün kayisi, salatalik, erik vs yiyorum zerre faydasi yok anca dublahec surupla azcik rahatliyorum.
Cnm sonucunu aldin mi ?
Canım sonucu aldın mı ne yaptın ?
Hayırlı olsun canım
Allahin izniyle sen hamilesin canikom ne demistin test gunune kadar hamileyiz.baska bi yerde kan veremiyormusun hic bisekilde nec sacmaAy bosver sen bu testimi canikom..
hcg ignesi oldugum icin yaniltici olabilir..
bu yüzden kan testini beklicem oda carsamba nasipse..
bide burda ben maalesef öyle istedigim zaman kan veremiyorum .. türkiyedeki sistem gibi degil burasi.. merkezin verdigi günü bekleyip merkezde kan vermeliyim..
Merhaba canlar acil de gebelik testi yapmıyorlarmış muhtemelen başlarından savdılar eşim başhekime şikâyet edecek onları sağlık ocağına gittim o da sonucu öğleden sonra 4 te verecek beklemedeyim yani canlar isyerinde oldugumdan ancak yazabildim
PembeHelvam inşallah sonucun ilaçtan dolayı değildir canım.inşallah gebesindir sende hadi bakalım çoğalsın pozitifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?