- 9 Mart 2016
- 100
- 239
- 53
- 37
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.161
Evet cnm yarın sabah yenilicem testi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hepiniz için dua ediyorumWuuuuuwwww tebrikleeerrrr hamissinnnnnnn Allah tamamina erdirsinnn .. yani kan testende belliydi.. yarin yine kan vericekmisinn
Kandaki artisa göre anlasilcak canisi...oooo ne güzel masallah :) ya bana da hch iğnesi yapilma ihtimali var ama hch ignesi etkisi en az 10 gün gecmiyor nasil anlicaz ki hamilemiyiz igne etkisi mi
Canm bende en erken 6. Günde çıkıyor diye okumuştum ama dayanamayıp 4. Gün başladım ama o çizgiyi benden başka gören olmadı Bide bana tek embriyo transfer edildi yani ikiz deilOo maşallah:)Bu kadar erken 4.günde idrarda çıkıyor mu ya?Senin ikiz bence !!!
Tek embriyo transfer edilse de o embriyonun bölünerek ikiz olma ihtimali varmış biliyo musun?Tek yumurta ikizi oluyo böylece:)Canm bende en erken 6. Günde çıkıyor diye okumuştum ama dayanamayıp 4. Gün başladım ama o çizgiyi benden başka gören olmadı Bide bana tek embriyo transfer edildi yani ikiz deil
Canım senin kaçıncı gün embriyosuyduCanım 1 ve 2 deki çizgileri benden başka gören olmadı hatta bende bi görüp bi kaybettim ama 3. Yü dün sizde görmüştünüz 4. Bu sabah yaptığım onda artık baya net. Buarada 1. Testim transferin 4. Gününe denk geliyor. Cnm sen kaçıncı günlerde yaptın testi
Neden bu bukadar olumsuz konuşmuşki doktorun benim amh 0,18 fsh 15,76 çıktı üstelik eşimin spermide %90 cansız %10 yerinde hareketli olmasına rağmen doktorum bukadar olumsuz konuşmadı vitamin ve ilaçlarla kaliteli yumurta toplayabiliyolar transferimin 7. Günü 2 yumurta toplandı sadece çok şükürde ikiside döllendi biri 8 hücreli biri 4 hücreli 3. Gün embriyolarım konuldu.. karsmsar olma lütfen iyi düşün iyi olsun . Yeterki rabbim ol desinGünaydın arkadaşlar benimde doktor görüşmem vardı
size bi kaç sorum olacak
amh degerim 0,14
maç 90 dakika olarak düşün senin bu değer ile 85 inci dakıkadasın ya da 89 uncu dakıkadasın dedı
çok az zamanın kaldı dedi
yaşım 32
temmuz ayında tup bebek tedavısıne başlayacagız
ancak amh degerim çok dusuk oldugu ıcın sağlıklı embrıyolar gelmez bu saatten sonra dedı ve embrıyolara pgt yöntemi uygulanacağını, pgt ıle saglıklı bulunan embrıyo olursa onu transfer edeceklerını soylediler
400 usd embrıyo pgt analazı her embrıyo 400 dolar
ben sunu öğrenmek istiyorum
pgt yontemı faydalı mı
Eki Görüntüle 2010872
Buda benim sonucummmmmm tabi hcg yaniltmasi olabilir
2-3 hafta önce döllenme olmussss yani 4 haftalik hamilelik sayiliomus bu sonuc..
Cnm 5. Gün embriyosuyduCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu
canim benim de ilk tedavide uzun zaman ağrıdi ikinci tedavide nerdeyse hic agrimadi simdikininde yine agri var. sanirim degisken bi durum bi de toplanan yumurya sayisi da etkiliyor olabilir belki
Canım doktorlar hep en kötüsünü söyler zaten takma sen ama böyle bi durumun varsa şansını iyi değerlendir ve iyi bir merkezde yap boşuna Maddi manevi zararın olmasın iyi araştır benceGünaydın arkadaşlar benimde doktor görüşmem vardı
size bi kaç sorum olacak
amh degerim 0,14
maç 90 dakika olarak düşün senin bu değer ile 85 inci dakıkadasın ya da 89 uncu dakıkadasın dedı
çok az zamanın kaldı dedi
yaşım 32
temmuz ayında tup bebek tedavısıne başlayacagız
ancak amh degerim çok dusuk oldugu ıcın sağlıklı embrıyolar gelmez bu saatten sonra dedı ve embrıyolara pgt yöntemi uygulanacağını, pgt ıle saglıklı bulunan embrıyo olursa onu transfer edeceklerını soylediler
400 usd embrıyo pgt analazı her embrıyo 400 dolar
ben sunu öğrenmek istiyorum
pgt yontemı faydalı mı
evet canım 5. gün embriyosunun testte daha çabuk çıktığını duymuştum, 3. gün embriyosu bu kadar kısa sürede çıkmaz hele ki idrar testinde hiç görünmez.. hayırlı uğurlu olsun :)Cnm 5. Gün embriyosuydu
Canım benimde toplama işleminden sonra hiç ağrım geçmedi hatta biraz çişim gelse kramplar giriyordu ve transfer sonrasındada adet olacakmışım gibi ağrı yaşadımcanim benim de ilk tedavide uzun zaman ağrıdi ikinci tedavide nerdeyse hic agrimadi simdikininde yine agri var. sanirim degisken bi durum bi de toplanan yumurya sayisi da etkiliyor olabilir belki
Neden bu bukadar olumsuz konuşmuşki doktorun benim amh 0,18 fsh 15,76 çıktı üstelik eşimin spermide %90 cansız %10 yerinde hareketli olmasına rağmen doktorum bukadar olumsuz konuşmadı vitamin ve ilaçlarla kaliteli yumurta toplayabiliyolar transferimin 7. Günü 2 yumurta toplandı sadece çok şükürde ikiside döllendi biri 8 hücreli biri 4 hücreli 3. Gün embriyolarım konuldu.. karsmsar olma lütfen iyi düşün iyi olsun . Yeterki rabbim ol desin
Vuhuvvvvvvvvvvvvvvv tebriklerEki Görüntüle 2010872
2-3 hafta önce döllenme olmussss yani 4 haftalik hamilelik sayiliomus bu sonuc..
Canım hayırlı olsun ikiz mi acaba?Eki Görüntüle 2010872
Hayırlı olsun canım, kan testini ne zaman yapacaksın?Canım benimde toplama işleminden sonra hiç ağrım geçmedi hatta biraz çişim gelse kramplar giriyordu ve transfer sonrasındada adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım
Canım hayırlı olsun ikiz mi acaba?
iğnenin kaçıncı günüydü ki, benim aşılamamda iğnenin 10. gününe kadar silik ikinci çizgi çıkmıştı.Daha cok ignenin etkisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?