- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.221
Allahin izniyle sen hamilesin canikom ne demistin test gunune kadar hamileyiz.baska bi yerde kan veremiyormusun hic bisekilde nec sacma
Ben kendimi çok kötü hissetmiyorum.transfer sonrası beş kilo almışım.50 kiloyla transfere girmiştim.şuan 55 kiloyum.bel çevrem hergün artıyor.ama kan değerlerim normalmiş.şimdilik yatıyorum hastanede dahaCanim sen nasil oldun?
evet cnm gunde 2-2bucuk litre filan iciyorum daha mi fazla icsem acaba?Bol su iciyormusun canim?
Kan degerlerinin normalBen kendimi çok kötü hissetmiyorum.transfer sonrası beş kilo almışım.50 kiloyla transfere girmiştim.şuan 55 kiloyum.bel çevrem hergün artıyor.ama kan değerlerim normalmiş.şimdilik yatıyorum hastanede daha
Gayet iyi iciyorsun zaten doktorlarda 2-3evet cnm gunde 2-2bucuk litre filan iciyorum daha mi fazla icsem acaba?
Ben de okadar içiyordum.ohss olunca suyu az içmişsin dedi dr.daha ne içeceksem anlamadım.evet cnm gunde 2-2bucuk litre filan iciyorum daha mi fazla icsem acaba?
SOL KASIĞIMDA BENİMDE SIZLANMAM OLUYOR. NEDEN ACABA?İlaçlardan ve strestendir bence bu kadar erken belirti olmazben hiç atamadığım için birşey hissetmiyorum bi sol kasığımda sızlamanın dışında
inşallah canım sağol.. transferi bekliyorum dört gözle..Valla
Bilemiyorum canım ama inşallah bir an evvel iyi olursun
kabak çekirdeği de tüket canım,, benim de öyle sıkıntım vardı akşam yarım kase kabak çekirdeği yedim sabah lavaboya çıkabildim..bende de kabızlık hat safadabütün gün kayisi, salatalik, erik vs yiyorum zerre faydasi yok anca dublahec surupla azcik rahatliyorum.
Ben de okadar içiyordum.ohss olunca suyu az içmişsin dedi dr.daha ne içeceksem anlamadım.
Cnm acilde yapmiyorlar evet kanama v.s onemli bisiy.olursa komtrol amacli yapiliyor. Neyse olsun saat 4 e ne kaldi surdaMerhaba canlar acil de gebelik testi yapmıyorlarmış muhtemelen başlarından savdılar eşim başhekime şikâyet edecek onları sağlık ocağına gittim o da sonucu öğleden sonra 4 te verecek beklemedeyim yani canlar isyerinde oldugumdan ancak yazabildim
PembeHelvam inşallah sonucun ilaçtan dolayı değildir canım.inşallah gebesindir sende hadi bakalım çoğalsın pozitifler
damacanaylami icmek lazim acaba :))) bu arada kan değerlerinin normal olmasina sevindim cnmBen de okadar içiyordum.ohss olunca suyu az içmişsin dedi dr.daha ne içeceksem anlamadım.
eşime soyledim gelirken alicak onu da yapayim bakalim... kabiz olmamaya dikkat edin diyorlar ya ne zarari var acabainşallah canım sağol.. transferi bekliyorum dört gözle..
kabak çekirdeği de tüket canım,, benim de öyle sıkıntım vardı akşam yarım kase kabak çekirdeği yedim sabah lavaboya çıkabildim..
evet benim merkezde de kabız olmayın diye özellikle söylediler.. transferden sonra ıkınma vs olmasını istemiyorlar muhtemelen.. her gün ananas ve kabak çekirdeği yersen düzenli olarak lavaboya çıkarsın canım bir de bol su tabiki..eşime soyledim gelirken alicak onu da yapayim bakalim... kabiz olmamaya dikkat edin diyorlar ya ne zarari var acaba
Ben pazar günü acilde yaptırdım testimi demek ki iyi insanlara denk gelmişim:)Cnm acilde yapmiyorlar evet kanama v.s onemli bisiy.olursa komtrol amacli yapiliyor. Neyse olsun saat 4 e ne kaldi surda
Ananas yeme cnm ananasi dogumu yaklasana yediriyirlar rahim kaslarini gucsuzlestiriyormua odem attiriyormus. Baya arastirma yaptim da.ananas yiyorum kayisi da yiyorum ama dedigin sekilde gün kurusunu da bi deniyeyim canim sağol
Cnm bozma moralini su topladi vucudun o su gidecek eski kilona ineceksin korkmaBen kendimi çok kötü hissetmiyorum.transfer sonrası beş kilo almışım.50 kiloyla transfere girmiştim.şuan 55 kiloyum.bel çevrem hergün artıyor.ama kan değerlerim normalmiş.şimdilik yatıyorum hastanede daha
Olabilir cnm ben de acile gitmistim yapmamislardiBen pazar günü acilde yaptırdım testimi demek ki iyi insanlara denk gelmişim:)
canım benim tüp bebek yaptırdğım başkent hastanesnde doktor özellikle ananas yememi söyledi her gün bir dilim.. transferden sonra bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş.. ben de ilk tüp bebeğimde deneyip faydasını görmüştüm..Ananas yeme cnm ananasi dogumu yaklasana yediriyirlar rahim kaslarini gucsuzlestiriyormua odem attiriyormus. Baya arastirma yaptim da.
Saatler geçmiyor işler de birikmiş heyecandan onları da yapamıyorum :)Cnm acilde yapmiyorlar evet kanama v.s onemli bisiy.olursa komtrol amacli yapiliyor. Neyse olsun saat 4 e ne kaldi surda
Hayırlısı inşallah canim ben de heyecanla beklemedeyimAaaaa ne sacma.. bal gibide yapiyolar.. ne giciklar ya parasinla degil mi sonucta ... uyuzlar ..
Hadi bakalim merakla beklicez sonucunu..
insaAllah canim hakkimizda hayirlisi olsun.. carsambayi beklicem simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?