- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
kaç haftalıksın canım senbirde hcg hormunu sindirim sistemini yavaşlatıyormuş oda gaz sancısına sebep olabiliyormuş ama işte insan yinede tereddüt ediyor. Sende inşallah keseni görür kalp atışını duyarsın :)
şuan da 4+6 dayımkaç haftalıksın canım sen
Evvet canim ilk gebeligim :)senin de ilk gebeliğin mi :)
inşallah hepimiz sorunsuz şekilde geçiririz bu dönemiEvvet canim ilk gebeligim :)
Amin canim insAllah ☺inşallah hepimiz sorunsuz şekilde geçiririz bu dönemi
Şimdilik 26 ekim gibi düşünüyorum ama bakalım canımNe zaman gideceksin peki canim ☺
Iki hafta sonra yani ilk gebeligin mi canim ☺Şimdilik 26 ekim gibi düşünüyorum ama bakalım canım
Hiç vajinal bakılmadı bana karından da bu haftada yolk sac zor görülür zaten değil miMerhaba benimde 4 Eylül, bendede vajinal ultrason ile görülemedi, Perşembe bir daha çağırdılar.
Yani benimde umudum o yönde, yedim bitirdim kendimi.Hiç vajinal bakılmadı bana karından da bu haftada yolk sac zor görülür zaten değil mi
Canim bilmiyorum ama 5 haftada vajinadan mi bakildi gebelik keseneEki Görüntüle 2545114 kizlar 5 haftalikmis Kese boyutu 7.5 mm normal mi sizce ya
Yok nornal karindan bakti ve gordu sanki icindede nokta gibi bisey var acaba bebek miCanim bilmiyorum ama 5 haftada vajinadan mi bakildi gebelik kesene
Bilmiyorum ki canim kalbi olusmaya baslamistir o olabilir cunku ilk kalp olusuyor diye biliyorum bende 5 haftamin icindeyim o yuzden sordum canim ☺Yok nornal karindan bakti ve gordu sanki icindede nokta gibi bisey var acaba bebek mi
Sorsaydin keske merakin giderdi bende cuma gunu gidicem kesemizi görmeye insAllahYani insallah oyledir kesenin ici dolu gibi ama iste doktora sormayada cekiniyoe bazen insan boyle arastiriyosunswninde kese gorunur artik
Kalp atisi icin demedimi canim ☺Benide sali gunu cagirdi tekrardan bakalim ne olucak
InsAllah canimm ☺Evet canım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?