- 23 Ağustos 2020
- 4.402
- 8.057
- 108
- 34
Değil annen işte sağdan soldan duyup gelip sana diyor boşver senDers çalış çalış bıktım artık. Yasitlarim kendi parasıyla geziyor tozuyor. Herkes akademisyen ya da memur olmak zorunda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil annen işte sağdan soldan duyup gelip sana diyor boşver senDers çalış çalış bıktım artık. Yasitlarim kendi parasıyla geziyor tozuyor. Herkes akademisyen ya da memur olmak zorunda mı?
Bir de o zengin görücü için evimizi satacaktik, baska sehire gidecektikAyh içim sıkıldı; sürekli bu muameleye maruz kalmak insanın ruh sağlığını bozar. Siz amacınızdan sapmayın, işinizi sağlamlaştırın, çevre edinin ve yapabilirseniz 1-2 arkadaşla ayrı bir eve çıkın, ailenizle aranıza mesafe koyun.
25 olacağım birkaç ay sonraKaç yaşındasınız
O zaman neden bunları . ayrı eve çıkın hayatınıza istediğiniz şekilde düzen verin . Zaten çalışmakta istiyormuşsun anladığım kadarıyla hani çalışamam edemem derslerım var da dememişsin .25 olacağım birkaç ay sonra
Ayrı eve çıkmama bile izin vermezler kiO zaman neden bunları . ayrı eve çıkın hayatınıza istediğiniz şekilde düzen verin . Zaten çalışmakta istiyormuşsun anladığım kadarıyla hani çalışamam edemem derslerım var da dememişsin .
İzin almadan yaşamak ıcın ayrı eve çıkacaksınız çAyrı eve çıkmama bile izin vermezler ki
Üniversite yıllarımdan beri altın biriktiriyorum.Canım kardeşim yaşındasın. Sana birkaç abla tavsiyesi ve acı tecrübe söylemek isterim lütfen kulağına küpe yap. Öncelikle katiyyen çalışmayı bırakma bu senin felaketin olur boyle bir annenin elinde. İkincisi maaşını asla tam söyleme. Ve mutlaka altın birikimi yap bankaya koy evde tutma . Zamanında deli paralar kazandım lakin savurgan biri olduğum için çok pişmanım. Üçüncüsü de maaşının bir kısmından -fazla değil ama iki veya üç bin kadar-ya annene ver yada evin bir faturasını öde birkaç market alışverişini yap bu tarz şeyler çenesini biraz kapatır . Ama en en önemlisi birikim yap mutlaka. Ve maaşını asla bilmesinler .
İzin verseler de kiralar çok pahalı. Sabretmekten başka çarem yok. İyi biriyle tanışıp evlenmek isterim ama önceliğim meslek ve para.Bu tarz insanlar çoktur anne olması ama o annr diyip susmayı gerektirmez gerçi konuşsanızda bu tip insanlarla başedemezsiniz. Kendiniz pişman olmayacağınız iyi biriyle tanışıp evlenip evden çıkın huzur bulun ya da iyi işiniz paranız varsa kendi evinize çıkın diyeceğim ama buna bence asla izin vermezler...
İzin verseler de kiralar çok pahalı. Sabretmekten başka çarem yok. İyi biriyle tanışıp evlenmek isterim ama önceliğim meslek ve para.