- 30 Ağustos 2024
- 226
- 36
- 13
Valla bende akıntı var birazOlabilir canım akıntı oldu mu sende benimde kasıklarım çok ağrıdı akıntı oldu ama olmadı Çarşamba günü kadın doğuma gidicem bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende akıntı var birazOlabilir canım akıntı oldu mu sende benimde kasıklarım çok ağrıdı akıntı oldu ama olmadı Çarşamba günü kadın doğuma gidicem bakalim
Sen devam et testlere bence olucak senin başından beri diyorum bilmiyorum içime öyle doğuyorValla bende akıntı var biraz
İnşallah birazdan yapicam bugünün testiniSen devam et testlere bence olucak senin başından beri diyorum bilmiyorum içime öyle doğuyor
Hadi hayırlısıİnşallah birazdan yapicam bugünün testini
Son yaptığım fotoda göründüğünden biraz daha kırmızı pike yakınım galibaHadi hayırlısı
Evet canım bı kaç güne olucak gibi öyle görünüyorSon yaptığım fotoda göründüğünden biraz daha kırmızı pike yakınım galiba
Kasiklarim böyle hafif ağrılı dolu dolu bakalım inşallah canım benimEvet canım bı kaç güne olucak gibi öyle görünüyor
Güzel haberlerini alırız inşallah canım benimKasiklarim böyle hafif ağrılı dolu dolu bakalım inşallah canım benim
İkimizde bebislerimize kavuşuruz inşallah canimmGüzel haberlerini alırız inşallah canım benim
Kuzucuk naptın sen ya sesin çıkmıyorİkimizde bebislerimize kavuşuruz inşallah canimm
Canım ben pozitif görmedim daha övüde ama dün akşamdan beri şeffaf kokusuz uzayan akıntı var bu yumurtlama belirtisi değil mi yaKuzucuk naptın sen ya sesin çıkmıyor
Yumurta akı kıvamında oluyormuş canım bilemedim yaCanım ben pozitif görmedim daha övüde ama dün akşamdan beri şeffaf kokusuz uzayan akıntı var bu yumurtlama belirtisi değil mi ya
Yumurta akı şeffaf uzayan akıntı işte hahahaYumurta akı kıvamında oluyormuş canım bilemedim ya
Bende bilmiyorum o kadar karmaşık durumlar ki akıntılar ovulasyon testleri gebelik testleri karman çormanim sen devam et bakalım testlere sonuç hayrolaYumurta akı şeffaf uzayan akıntı işte hahaha
Sanırım koyulasma gördüm kuzu benBende bilmiyorum o kadar karmaşık durumlar ki akıntılar ovulasyon testleri gebelik testleri karman çormanim sen devam et bakalım testlere sonuç hayrola
Aaa çok güzel hadi hayırlısı olsun kuzum ama benim testlere güvenim kalmadı ya benim testlerde hiç birinde pik yoktu olmuyordu hamile kalmışım meğerse teste göre yumurtlama yoktu ama gebelik olmuş inşallah sendende güzel haberler gelirSanırım koyulasma gördüm kuzu ben
Yaaaa çok sevindimm içime de doğdu varya yemin ederim kaç haftalikti nasıl öğrendinAaa çok güzel hadi hayırlısı olsun kuzum ama benim testlere güvenim kalmadı ya benim testlerde hiç birinde pik yoktu olmuyordu hamile kalmışım meğerse teste göre yumurtlama yoktu ama gebelik olmuş inşallah sendende güzel haberler gelir
Kuzum 7 Aralık adet günümde öğrendim 4 haftalıkti sanırım iki kez kan verdim işte pazartesi bidaha gidicez darısı sana olsun inşallah kuzumYaaaa çok sevindimm içime de doğdu varya yemin ederim kaç haftalikti nasıl öğrendin
Çok sevindim canım benimmm bende en son 10 kasımda regl oldum regl duzensiz ya tam umudu kestim dün bir baktım kop koyu bir test ovulasyon zamanindayim hahahah 2 hafta sonrada benimki belli olur siz günasiri beraber oldunuz demi ek vitamin vs bisi kullanmadiniz dimi canimKuzum 7 Aralık adet günümde öğrendim 4 haftalıkti sanırım iki kez kan verdim işte pazartesi bidaha gidicez darısı sana olsun inşallah kuzum
Çok sağol canım benim çok sevindi valla senin pik olmasına ben bekliyordum ama benden umudu kesmiştim sana yoğunlaşmiştim valla canım 1 gün dolu 1 gün boş oldu bizim ne epey geç yumurtlamişim bende reglden 10 gün önce yumurtlamişim bişey kullanmadım sadece folik asit vermişti doktorum o zamanda hamileymişim işte hadi inşallah güzel haberlerini alalım amin amin aminÇok sevindim canım benimmm bende en son 10 kasımda regl oldum regl duzensiz ya tam umudu kestim dün bir baktım kop koyu bir test ovulasyon zamanindayim hahahah 2 hafta sonrada benimki belli olur siz günasiri beraber oldunuz demi ek vitamin vs bisi kullanmadiniz dimi canim