• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ KIZLAR GELİN BİRLİKTE OVULASYON TEST TAKİBİ YAPALIM

Eklentiler

• 20241130_145611.jpg
    20241130_145611.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 24
  • 20241130_145545.jpg
    20241130_145545.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 25
Sanırım koyulasma gördüm kuzu ben 🥲
Aaa çok güzel hadi hayırlısı olsun kuzum ama benim testlere güvenim kalmadı ya benim testlerde hiç birinde pik yoktu olmuyordu hamile kalmışım meğerse teste göre yumurtlama yoktu ama gebelik olmuş inşallah sendende güzel haberler gelir 🥰❤️

Aaa çok güzel hadi hayırlısı olsun kuzum ama benim testlere güvenim kalmadı ya benim testlerde hiç birinde pik yoktu olmuyordu hamile kalmışım meğerse teste göre yumurtlama yoktu ama gebelik olmuş inşallah sendende güzel haberler gelir 🥰❤️
Yaaaa çok sevindimm içime de doğdu varya yemin ederim kaç haftalikti nasıl öğrendin 🥰

Kuzum 7 Aralık adet günümde öğrendim 4 haftalıkti sanırım 🥹iki kez kan verdim işte pazartesi bidaha gidicez darısı sana olsun inşallah kuzum🥰
Çok sevindim canım benimmm bende en son 10 kasımda regl oldum regl duzensiz ya tam umudu kestim dün bir baktım kop koyu bir test ovulasyon zamanindayim hahahah 2 hafta sonrada benimki belli olur siz günasiri beraber oldunuz demi ek vitamin vs bisi kullanmadiniz dimi canim

Çok sevindim canım benimmm bende en son 10 kasımda regl oldum regl duzensiz ya tam umudu kestim dün bir baktım kop koyu bir test ovulasyon zamanindayim hahahah 2 hafta sonrada benimki belli olur siz günasiri beraber oldunuz demi ek vitamin vs bisi kullanmadiniz dimi canim
Çok sağol canım benim çok sevindi valla senin pik olmasına ben bekliyordum ama benden umudu kesmiştim sana yoğunlaşmiştim 😄 valla canım 1 gün dolu 1 gün boş oldu bizim ne epey geç yumurtlamişim bende reglden 10 gün önce yumurtlamişim bişey kullanmadım sadece folik asit vermişti doktorum o zamanda hamileymişim işte hadi inşallah güzel haberlerini alalım amin amin amin 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

Back