Biz baya uzun zor bi süreç yaşadık canım o yüzden kimseyi ümitlendirmek istemiyorum bi göreyim de kalp atışını inşallahAynen canım insan hemen görmek istiyor sabırsızlanıyor bizim bütün sülale öğrendi vallaha
Yok canım kalp atışıyla birlikte görmek istiyorum o yüzden bekliyorm beta hcg ye baktırdım 2 günde bir iki kere sadeceGbelik kesesini gordunmu canim sen :)
Kac çikti canim sonuclarinYok canım kalp atışıyla birlikte görmek istiyorum o yüzden bekliyorm beta hcg ye baktırdım 2 günde bir iki kere sadece
Anladim canim hadi saglikli bir sekilde gecirirsin insAllah gebeligini ☺4 gün gecikmede 994.5
6 gün gecikmede 3700 çıktı
Evet enfeksiyon vardi doktor verdi hamileleikte kullanilabilen fitilDoktorunuz mu fitil verdi bana bişey yazmadı da akıntı için falan
Cok şükür canim darısi bana insAllah bende cuma günü görürüm keseyi kalp atisini duymak icin cagirmistir canim ☺Kizlar bende muayene oldum kese gorundu allaha sukur 5 haftadayim kese boyutum 7.5 haftaya sali cagirdi yine doktorum
Hayirlisiyla duyarsin insAllah canim ☺Allah razi olsun insallah hepimiz iyi haberler duyariz suanlik iyi kap atisinida duyarsak allahinnizniyle
Amin canım hepimiz inşallahAnladim canim hadi saglikli bir sekilde gecirirsin insAllah gebeligini ☺
InsAllah canimmmAmin canım hepimiz inşallah
Bulantilariniz ne zaman basladi insAllah canimBen de yarın gidiyorum kalp atışı için inş herşey yolundadır. Bulantılarım başladı sabahları çok kötü oluyorum hiç iştahım yok bu sürede bir kilo daha verdim. İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ❤
6.hafta dolduktan sonra başladı çok uzunda sürmez inş :)Bulantilariniz ne zaman basladi insAllah canim
InsAllah canim bende bir belirti yokda onun icin sordum ☺6.hafta dolduktan sonra başladı çok uzunda sürmez inş :)
Aynen canım benim de yok bu gidişle son bulantısız haftamız gibi görünüyorInsAllah canim bende bir belirti yokda onun icin sordum ☺
Bellimi olur canim belki bulantimiz olmadan geciririz gebeligimizi ☺Aynen canım benim de yok bu gidişle son bulantısız haftamız gibi görünüyor
İnşallahBellimi olur canim belki bulantimiz olmadan geciririz gebeligimizi ☺
InsAllah canim gebelik keseni gormusmuydun senİnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?