Kac haftalikken duyuldu acabaKalp atımını da duyduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inş
Ben nar faydalı diye eve stok yapmıştm bol bol yerim düşüncesiyle hepsini kaynanama vericmYaaa çok sevindim canım ne güzeldemek gününe kadar söylüyorlar o da güzelmiş. İnşallah bizlerde miniklerin kalplerini duyarız sağlıkla kucaklarımıza alırız canım. İşlem görmüş ürünleri benim doktorum da söylemişti ama narı şimdi duydum ve beni biraz üzdü
Yaaa çok sevindim canım ne güzeldemek
Oncelikle hayirli olsun canimm ☺ cok sevindimm senin adina benim bebegimde tup bebekle oldu cuma gunu kontrole gidicem asitli kafeinli dindurulmus seyler zaten tedavinin basindan beri yasak canimda nari yeni duyuyorum ben senden ben uc gundur nar yiyorum gribim de gecsin diye icimi bi korku sardi inankiKızlar bugün ilk kontrolüme gittim6+4 günlükmüşüm vajinal ultrasonla baktı bizim tüp bebek olduğu için muayneleri hep vajinal ultrasonla yapıyolarmış hatta ben bu sefer normal ultrason dimi dedim yok biz hep alttan bakıyoruz dedi Neyse kalp atışlarını dinletti ve gösterdi o kadar güzeldi ki anlatamam Yaklaşık yarım santim dedi başka şeylerde dedi ama o an ona bakıp kalp atışlarını dinlemekten dr un dediklerni duymadım hiç bi sorun yok çok sağlıklı görünüyo dedi çok şükür Rabbim sizlernde hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah bide bana nar maydanoz taze nane kekik kafeinli içecekler asitli içecekler ve işlem görmüş ürünler tüketmemeye dikkat et dedi haftaya fln kendime kadın doğum dr u seçip ilk tahlillerimi yaptırıcam inşallah
Allah Allah merak ettim sebebini söyledi mi canım niye yememek lazımmış ki acep
Valla bnde anlamadım ama sanırım kan sulandırıcı etkisinden kanama yapma ihtimali olabilir diye düşündüm belkide başka bi sebebi vardır bilmiyorum. Diyetisyene gitmiştim önceden gebeliğin ilk zamanları hurma da yeme demişti. Onu da paylaşıyımOncelikle hayirli olsun canimm ☺ cok sevindimm senin adina benim bebegimde tup bebekle oldu cuma gunu kontrole gidicem asitli kafeinli dindurulmus seyler zaten tedavinin basindan beri yasak canimda nari yeni duyuyorum ben senden ben uc gundur nar yiyorum gribim de gecsin diye icimi bi korku sardi inanki
Kabak çekirdeği muz incir protein ağırlıklı süt yumurta yoğurt haftada yiyebiliyosan balık benim şu an balık gözümden çıktı yiyemiyorum ama sürece girdiğimden beri yiyodum. Ceviz badem fındık bol su bunları söylemişti bana diyetisyen canımKızlar nardan bahsetmişken aklıma geldi. Gebeliği öğrendiğinizden beri Nelere dikkat ediyosunuz. Neler tüketiyosunuz. Birbirimizden bişeyler öğrenebiliriz.
Tesekkur ederimm canim bilgiler icin ama saglik icagindaki ebe bana hurma yiyebirsin demisti hic yemedim amaValla bnde anlamadım ama sanırım kan sulandırıcı etkisinden kanama yapma ihtimali olabilir diye düşündüm belkide başka bi sebebi vardır bilmiyorum. Diyetisyene gitmiştim önceden gebeliğin ilk zamanları hurma da yeme demişti. Onu da paylaşıyım
6+5 de duyulduKac haftalikken duyuldu acaba
Amin inşOh çok şükür hadi darısı bize
Yani hurma hamilelik sonunda bol bol tüketin diyolar rahmin açılmasını sağlayıp doğumu kolaylaştırıyomuş o yüzden düşük riski olma ihtimaline karşı şimdilik yeme demişti banaTesekkur ederimm canim bilgiler icin ama saglik icagindaki ebe bana hurma yiyebirsin demisti hic yemedim ama
Anladik canim tamam tesekkur ederim bilgiler icin nar konusunda korkuttun beni canim ya bende tüp bebekle hamile kaldimYani hurma hamilelik sonunda bol bol tüketin diyolar rahmin açılmasını sağlayıp doğumu kolaylaştırıyomuş o yüzden düşük riski olma ihtimaline karşı şimdilik yeme demişti bana
Kaç haftalık şuanKızlar benim gebelik olduğu kesinleşti fakat henüz çok yenii ultrasonda kaç haftalıkken görünüyor acaba bizim keremiz haftaya görünürmüş
6 haftalikken gorunuyor sanirim canim bende 5 haftalik hamileyim cuma gunu bende gidicem kesemizi gormeyeKızlar benim gebelik olduğu kesinleşti fakat henüz çok yenii ultrasonda kaç haftalıkken görünüyor acaba bizim keremiz haftaya görünürmüş
Bugün 7. Haftama girdim Cumartesi gidecektim normalde ama bekliyemiycem galibaAmin inşsizle aynıyız biz duydunuz mu siz ?
Bende son adet tarihine göre 5 haftlığım canım haftaya görürüz dedi doktorum6 haftalikken gorunuyor sanirim canim bende 5 haftalik hamileyim cuma gunu bende gidicem kesemizi gormeye
Son adet tarihimegöre 5 hafta canımKaç haftalık şuan
Burda 4 haftalik gozukuyon canimm takvime goreBende son adet tarihine göre 5 haftlığım canım haftaya görürüz dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?