• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Aynen liste yapıyorum doğumdan sonra ziyaret edeceğim doktorlar var😂 hayırlı olsun afiyetle sağlıkla gelsin paşanız bende etrafa kızım olucak diyorum kendi kendime kesinleştirdim Tabii Rabbim bilir hissiyat yüzde elli yani ya kız ya erkek olucak demi 🤣şaka bir yanada gerçekten sağlıklı olsun afiyetle gelişsin 2.kızım engelli çok zor dönemler ağır ameliyatlar geçirdi çok güçlü şuan 8 yaşında bazen aklıma geliyor diyorum ki erkek olsun 2 kızım var sonra hemen silkeleniyorum sağlık iste sağlık önemli olan o diyorum...
Allah yardımcın olsun. Sağlık versin hepsine, hepimize inşallah. Fakat net göremediyseniz cinsiyeti bu kadar benimseme sonra çok sıkıntı oluyo. Kızım mı desem oğlum mu desem. 😂 bir de doğumdan sonra vaktin olmayacak, bir de o zaman sinir geçiyo, şimdi yakaladığını yol gitsin :))

Allah yardımcın olsun. Sağlık versin hepsine, hepimize inşallah. Fakat net göremediyseniz cinsiyeti bu kadar benimseme sonra çok sıkıntı oluyo. Kızım mı desem oğlum mu desem. 😂 bir de doğumdan sonra vaktin olmayacak, bir de o zaman sinir geçiyo, şimdi yakaladığını yol gitsin :))
Hahahahahahaah öyle yapıyım 😂😂😂 zorlanmam herhalde kızsa zaten kızım dedim hep derim erkek olursa bir özür dilerim seni kızım diye sevdim derim amin ecmain...Rabbim hakkımızda hükmettiği herşeyin şerrinden muhafaza etsin...

Hahahahahahaah öyle yapıyım 😂😂😂 zorlanmam herhalde kızsa zaten kızım dedim hep derim erkek olursa bir özür dilerim seni kızım diye sevdim derim amin ecmain...Rabbim hakkımızda hükmettiği herşeyin şerrinden muhafaza etsin...
Amiiinnnn 🙏🏻

3 günlük süper kampanya..
İster Kapı süsü hediyeli
İster 50 adet çikolata hediyeli
İster yastık hediyeli
11 parça hastane çıkısı seti
Havale eft yapan herkese
İndirimli fiyatla gönderilecek
Model seçeneği mevcut
Kızlar instagram sumeyye_doruk
05462094947 whatsapdan ulaşabilirsiniz
PicsArt_03-22-04.39.34.jpg