Dedi canim hep kalp atisina bakicakmis hemde kan tahlilleri istedi rutin ona bakicakKalp atisi icin demedimi canim ☺
Iyi canim hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insAllahDedi canim hep kalp atisina bakicakmis hemde kan tahlilleri istedi rutin ona bakicak
Ben de 4+4 canım ayniyizşuan da 4+6 dayım
Canim senin adetin kaç gün geçti kaç haftalık hamilesin ve 13 32 değeri ne ?Kızlar doktor sizede progesteron testi yaptı mı geçen gittiğimde kan almışlardı bunun içinmiş sonuç bugün çıkmış baktım 13.32 yazıyor internetten biraz araştırdım ama korktum sanki ya düşükmüş galiba benim değrim anlamadım ki
Bugün 5+2ydik adetim 13. Gecikti bugün yanı o değerde progesteron değeri cuma günü kese görmeye gittiğimde görünmeyince doktor beta HCG ve bu testi yapmıştı bunun sonucu bugün çıktıCanim senin adetin kaç gün geçti kaç haftalık hamilesin ve 13 32 değeri ne ?
Değer düşük muymuş pekiBugün 5+2ydik adetim 13. Gecikti bugün yanı o değerde progesteron değeri cuma günü kese görmeye gittiğimde görünmeyince doktor beta HCG ve bu testi yapmıştı bunun sonucu bugün çıktı
Dktorumla konuşamadım randevum haftaya çarşamba referans aralığı 11-44 yazıyor inşAllah bir sorum olmaz yaDeğer düşük muymuş peki
Inşallah bi sorun olmaz değer olarak normal gözüküyorDktorumla konuşamadım randevum haftaya çarşamba referans aralığı 11-44 yazıyor inşAllah bir sorum olmaz ya
Yaa Doğum tarihleri aynı olacak hemen hemenBen de 4+4 canım ayniyiz
Yaaa çok sevindim canım ne güzelKızlar bugün ilk kontrolüme gittim6+4 günlükmüşüm vajinal ultrasonla baktı bizim tüp bebek olduğu için muayneleri hep vajinal ultrasonla yapıyolarmış hatta ben bu sefer normal ultrason dimi dedim yok biz hep alttan bakıyoruz dedi Neyse kalp atışlarını dinletti ve gösterdi o kadar güzeldi ki anlatamam Yaklaşık yarım santim dedi başka şeylerde dedi ama o an ona bakıp kalp atışlarını dinlemekten dr un dediklerni duymadım hiç bi sorun yok çok sağlıklı görünüyo dedi çok şükür Rabbim sizlernde hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah bide bana nar maydanoz taze nane kekik kafeinli içecekler asitli içecekler ve işlem görmüş ürünler tüketmemeye dikkat et dedi haftaya fln kendime kadın doğum dr u seçip ilk tahlillerimi yaptırıcam inşallah
Bugun kan verdim sonuca göre inşallah cuma gitmeyi düşünüyorumYaa Doğum tarihleri aynı olacak hemen hemenDoktora ne zaman gideceksin sen canım
Sen dr gittin mi naptinYaa Doğum tarihleri aynı olacak hemen hemenDoktora ne zaman gideceksin sen canım
Sen dr gittin mi naptin
hcg ye mi bakacaksın? Bende Cumartesi gününe aldım randevu kalp atışı duyulmaz herhalde bu kadar erken diye düşünüyorum. Ama daha fazla da sabredemicemBugun kan verdim sonuca göre inşallah cuma gitmeyi düşünüyorum
Evet sonuç çıktı yükselmiş çok şükür kese görürsün. Ben de cuma gitcem inşallah kese için hadi hakkımızda hayırlısı olsunhcg ye mi bakacaksın? Bende Cumartesi gününe aldım randevu kalp atışı duyulmaz herhalde bu kadar erken diye düşünüyorum. Ama daha fazla da sabredemicem
aminnn inşallahEvet sonuç çıktı yükselmiş çok şükür kese görürsün. Ben de cuma gitcem inşallah kese için hadi hakkımızda hayırlısı olsun
Hayırlı olsun vajinal mi görüldü karından mıKalp atımını da duyduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inş
Teşekkür ederim karından göründüHayırlı olsun vajinal mi görüldü karından mı
Oh çok şükür hadi darısı bizeKalp atımını da duyduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?