Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Benim bat yarın dün test yaptım silik cıktı yarın adet olmazsam tekrarliycam inşallah hamileyimdir

ben de gelebilirim her an testim silik çıktı ama saatler sonra bugün bat ama gelen giden yok 2 gün sonra bir test daha yapıcam inşallah aranıza dahil olurum bende
hayırlı olsun topiğiniz

bu arada şimdi baktım da eğer hamileysem 1 gün le kaçırıyorum haziran ı 30 mayıs diyor doğum tarihine :)))

Üzülme. Hayirlisini dile Allahtan..inşallah en.yakin zamanda olur
Hayırlısı canım tabii Bi oğlum var Allah a şükür tek büyümesin dedik ama yaş oldu 40 sanırım tek büyüyecek öyle görünüyor nasip artık Rabbim onun bahtını güzel eylesin

Hayırlısı canım tabii Bi oğlum var Allah a şükür tek büyümesin dedik ama yaş oldu 40 sanırım tek büyüyecek öyle görünüyor nasip artık Rabbim onun bahtını güzel eylesin
Allahin izni ile bi sorun olmazsa bende haziran annesi olucam Hayalim mucize seni burda gormek cok hosuma gitti Insallah birdahaki ay Tutar

Hu huuu meehaba kızlar nasılsınız hala gecikenler varmi benim 4 .gunum gecikmemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…