Benim Bat 5 ekim. Bekliyorum heyecanla..
beklenen adet tarihinin baş harfleri canım bende burda öğrenmiştim bat la sat ı :))Konuya yabancıyım biraz..
Bat dediğiniz nedir merak ettim.
beklenen adet tarihinin baş harfleri canım bende burda öğrenmiştim bat la sat ı :))
haha süpermiş :))))çok iyi ya..
Bende sanıyorum ki tüp bebek tedavisinde bi işlem
beklenen adet tarihi canımKonuya yabancıyım biraz..
Bat dediğiniz nedir merak ettim.
hayırlısı olsun inşallah canımBenim bat yarın dün test yaptım silik cıktı yarın adet olmazsam tekrarliycam inşallah hamileyimdir
hayırlı olsun canımben de gelebilirim her an testim silik çıktı ama saatler sonra bugün bat ama gelen giden yok 2 gün sonra bir test daha yapıcam inşallah aranıza dahil olurum bende
hayırlı olsun topiğiniz
canım en erken belirtilerini yazar mısın. çok kişi okuyor. hepimiz de bilelim :)Benim bat yarın dün test yaptım silik cıktı yarın adet olmazsam tekrarliycam inşallah hamileyimdir
Az, önce adet oldum canımhayırlı olsun canım
Üzülme. Hayirlisini dile Allahtan..inşallah en.yakin zamanda olurAz, önce adet oldum canım
Hayırlısı canım tabii Bi oğlum var Allah a şükür tek büyümesin dedik ama yaş oldu 40 sanırım tek büyüyecek öyle görünüyor nasip artık Rabbim onun bahtını güzel eylesinÜzülme. Hayirlisini dile Allahtan..inşallah en.yakin zamanda olur
Allahin izni ile bi sorun olmazsa bende haziran annesi olucam Hayalim mucize seni burda gormek cok hosuma gitti Insallah birdahaki ay TutarHayırlısı canım tabii Bi oğlum var Allah a şükür tek büyümesin dedik ama yaş oldu 40 sanırım tek büyüyecek öyle görünüyor nasip artık Rabbim onun bahtını güzel eylesin
merabalar bende haziran annesi adayıyım 5 gün kaldi netlesmesine bakalim insallahHaziran 2020 anneleri..Hadi burda toplanalim
5 gundur gecikiyormu canim yoksa bata mi 5 gun kaldimerabalar bende haziran annesi adayıyım 5 gün kaldi netlesmesine bakalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?