Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba sat 4 eylül bat 1 ekimdi. Salı günü kesem 5,8 mm çıktı bugün (5+3) 9,9 mm olmuş dr çok iyi dedi ama karından baktığı için içinde yolk sac veya bebeği görmedi zaten görünmez dedi. 10 gün sonra gel net görelim dedi. İki kürtajımdan hatırladığım kese bu mm de iken yolk sac görünüyordu diye hatırlıyorum. Sizde durumlar nasıl. Bu arada vajinal muayene etmedi.
Demek ki yalnız değilmişim son 5 gündür sürekli bulantım var. Yatakta kreker yiyorum vs banamısın demiyor. ARa sıra azalıyor ama sürekli bulantı var. Yok mu bunun bir çaresimide bulantım 14 gündür var. Gece uykumdan kalkıyorum o derece midem bulanıyor.. Ahhhh.. çok zor. Daha dr. a gitmedim hayırlısı bakalım.. çarşambaya gidicem..
Yok canım kalp atışıyla birlikte göreyim diye bekliyorumInsAllah canim gebelik keseni gormusmuydun sen
Demek ki yalnız değilmişim son 5 gündür sürekli bulantım var. Yatakta kreker yiyorum vs banamısın demiyor. ARa sıra azalıyor ama sürekli bulantı var. Yok mu bunun bir çaresi![]()
Bulantı olunca hep kız olur diyorlar doğrumuDemek ki yalnız değilmişim son 5 gündür sürekli bulantım var. Yatakta kreker yiyorum vs banamısın demiyor. ARa sıra azalıyor ama sürekli bulantı var. Yok mu bunun bir çaresi![]()
Ne zaman gideceksin peki canim ☺Yok canım kalp atışıyla birlikte göreyim diye bekliyorum![]()
Değil, tamamen hurafe :) benim çok yakın arkadaşım iki hamilelik geçirdi. Biri kız biri erkek. İkisinde de sürekli bulantısı oldu. Hatta benden de vahimdi durumu, çantasında poşetle geziyordu çıkarıyordu yediklerini sürekli erkekte de kızda daBulantı olunca hep kız olur diyorlar doğrumu
Bendede oluyor canim hatta bugun rahmimde kasilmalar batmalar oldu bende endiselendim ama gecti sanirim normal boyle seyler bende cuma gunu gidicem kese gormeyeselam kızlar son günlerde kasığımın sol tarafında batmalar oluyor çok şiddetli değil ama sadece solda olunca bir şüpheye düştüm ara ara sağda da oluyor ama solda daha fazla 5. haftadayım. Sizlerde de bu durumu yaşayan varmı? Doktor randevum cumartesi günü ama insan bir tereddüte düşüyor![]()
Bence doğru.. çünkü ilk çocuğum erkek ti ve hiç bulantım olmadı.. ama bunda su bile içemiyorum, suyun tadı tatlı geliyor ve ekşi yiyorum.. bulantıdan uyuyamıyorum.Bulantı olunca hep kız olur diyorlar doğrumu
birde hcg hormunu sindirim sistemini yavaşlatıyormuş oda gaz sancısına sebep olabiliyormuş ama işte insan yinede tereddüt ediyor. Sende inşallah keseni görür kalp atışını duyarsın :)Bendede oluyor canim hatta bugun rahmimde kasilmalar batmalar oldu bende endiselendim ama gecti sanirim normal boyle seyler bende cuma gunu gidicem kese gormeye
Bencede bende inanmamıştımDeğil, tamamen hurafe :) benim çok yakın arkadaşım iki hamilelik geçirdi. Biri kız biri erkek. İkisinde de sürekli bulantısı oldu. Hatta benden de vahimdi durumu, çantasında poşetle geziyordu çıkarıyordu yediklerini sürekli erkekte de kızda dabulantı yaşamayan kız anneleri de var çok bulantı yaşayıp oğlu olanlar da var. AMa genelde öyle derler siz yine de inanmayın. İnternetten hamile günlükleri izlerseniz görürsünüz ki çok rahat hamilelik geçirip kızı olan da var bulantısı olup kızı olan da var. Şans yüzde elli :)
bi çaresi yok.. kraker ve leblebi.. tuzlu gıdalar.. elmayı tuza batırıp yiyorum.. iğrenç bir damağım olduDemek ki yalnız değilmişim son 5 gündür sürekli bulantım var. Yatakta kreker yiyorum vs banamısın demiyor. ARa sıra azalıyor ama sürekli bulantı var. Yok mu bunun bir çaresi![]()
ben kıyaslama yapabiliyorum. ilk gebeliğime göre.. kişiden kişiye değişir. benim önümde örnek var.. o yüzden böyle yazabiliyorum..Bencede bende inanmamıştım![]()
Arkadaş örnek vermiş kız olup bulanmayanda varmışBence doğru.. çünkü ilk çocuğum erkek ti ve hiç bulantım olmadı.. ama bunda su bile içemiyorum, suyun tadı tatlı geliyor ve ekşi yiyorum.. bulantıdan uyuyamıyorum.
InsAllah canim sende Allahin izniyle keseni gorur sonrada kalp atisini duyarsin ☺birde hcg hormunu sindirim sistemini yavaşlatıyormuş oda gaz sancısına sebep olabiliyormuş ama işte insan yinede tereddüt ediyor. Sende inşallah keseni görür kalp atışını duyarsın :)
senin de ilk gebeliğin mi :)InsAllah canim sende Allahin izniyle keseni gorur sonrada kalp atisini duyarsin ☺