Bende 28 eylulde transfer oldum ama beni doktorum cuma gunu cagirdiSizinle memorial sayfasnda da beraberdikk
Daha keseyi görmedik ki kalp atışı için erken canımKalp atışını duyan var mı kızlar
Kolay gelsin size de :)) çok zor gerçekten.. iki gündür gece gündüz dışarda plan yapıyorum arkadaşlarla kafam dağılsın diye. Çok şükür bu gece daha iyiyim şimdilik.. sabahları kabus gibi :)Aynen bende sürekli canım makarna istiyo ve araba da fenalık geçiriyorımaniden geliyo bide hiç bişy anlamıyosunz☺
Bilmiuoeum ki beni neden erken cagirdi bakalim yarin gittigimde ogrenicemBende 28 eylulde transfer oldum ama beni doktorum cuma gunu cagirdi
Bana 20sinden sonra gel kalp atisina bakalim dedi duyulur mu bilmiyorum.Kalp atışını duyan var mı kızlar
Belki biraz önde gidenler vardır diye dedim canım beklemek çok zor yaDaha keseyi görmedik ki kalp atışı için erken canım
Hadi bakalım inşallah duyulur canımBana 20sinden sonra gel kalp atisina bakalim dedi duyulur mu bilmiyorum.
bende kalp atışını duymadana söylemek istemiyorum.ama daha keseyi bile göremedik tabiBelki biraz önde gidenler vardır diye dedim canım beklemek çok zor yakayınvalidemler de bizde ama haberleri yok kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum ailelere falan. İnş onlar gitmeden başlamaz bulantılarım
Ben 16sında oldum şuan 7. Haftamı dolduruyorm bugün çağırdılar merkezden öğleden snra gidicez bakalım kalp atışı ve kese içinBende 28 eylulde transfer oldum ama beni doktorum cuma gunu cagirdi
Benim özellikle yemek yedikten snra oluyo ya bide arabada geçse keşke bi an önceKolay gelsin size de :)) çok zor gerçekten.. iki gündür gece gündüz dışarda plan yapıyorum arkadaşlarla kafam dağılsın diye. Çok şükür bu gece daha iyiyim şimdilik.. sabahları kabus gibi :)
Cumartesi duyucam inşallah o güne kadar bekleyebilirsemKalp atışını duyan var mı kızlar
Anladim canim hayirli haberlerle gel insAllah hersey cok guzel olsunBen 16sında oldum şuan 7. Haftamı dolduruyorm bugün çağırdılar merkezden öğleden snra gidicez bakalım kalp atışı ve kese için
Aynen canım insan hemen görmek istiyor sabırsızlanıyor bizim bütün sülale öğrendi vallahaBelki biraz önde gidenler vardır diye dedim canım beklemek çok zor yakayınvalidemler de bizde ama haberleri yok kalp atışını duymadan söylemek istemiyorum ailelere falan. İnş onlar gitmeden başlamaz bulantılarım
Doktorunuz mu fitil verdi bana bişey yazmadı da akıntı için falanMerhabalar bi sorum olacak 6 haftaligiz biz de ama bugun su gibi akintim geldi normal mi ,devam etmedi yalniz. Vajinal enfeksiyon icin fitil vermisti doktor onu kullanmaya baslamistim ondan midir acaba.
Ben ikisini de aynı anda görmek istiyorum o yüzden biraz bekleyip öyle gitmek istiyorum bakalm dayababilirsembende kalp atışını duymadana söylemek istemiyorum.ama daha keseyi bile göremedik tabi
Değişiyor kişiden kişiye canm. Alttan ultrasonla daha erken duykuyor ama karından biraz daha geç duyuluyor. 6.7.8.haftalardan herhangi birinde duyuluyor ama işte değişebiliyorkalp atışı kaç hastalıkken duyuluyor?
Gbelik kesesini gordunmu canim sen :)Değişiyor kişiden kişiye canm. Alttan ultrasonla daha erken duykuyor ama karından biraz daha geç duyuluyor. 6.7.8.haftalardan herhangi birinde duyuluyor ama işte değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?