Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Aynen bende sürekli canım makarna istiyo ve araba da fenalık geçiriyorım aniden geliyo bide hiç bişy anlamıyosunz☺
Kolay gelsin size de :)) çok zor gerçekten.. iki gündür gece gündüz dışarda plan yapıyorum arkadaşlarla kafam dağılsın diye. Çok şükür bu gece daha iyiyim şimdilik.. sabahları kabus gibi :)

Merhabalar bi sorum olacak 6 haftaligiz biz de ama bugun su gibi akintim geldi normal mi ,devam etmedi yalniz. Vajinal enfeksiyon icin fitil vermisti doktor onu kullanmaya baslamistim ondan midir acaba.

bende kalp atışını duymadana söylemek istemiyorum.ama daha keseyi bile göremedik tabi

Bende 28 eylulde transfer oldum ama beni doktorum cuma gunu cagirdi
Ben 16sında oldum şuan 7. Haftamı dolduruyorm bugün çağırdılar merkezden öğleden snra gidicez bakalım kalp atışı ve kese için

Kolay gelsin size de :)) çok zor gerçekten.. iki gündür gece gündüz dışarda plan yapıyorum arkadaşlarla kafam dağılsın diye. Çok şükür bu gece daha iyiyim şimdilik.. sabahları kabus gibi :)
Benim özellikle yemek yedikten snra oluyo ya bide arabada geçse keşke bi an önce

Ben 16sında oldum şuan 7. Haftamı dolduruyorm bugün çağırdılar merkezden öğleden snra gidicez bakalım kalp atışı ve kese için
Anladim canim hayirli haberlerle gel insAllah hersey cok guzel olsun

[/QUOTE]
Aynen canım insan hemen görmek istiyor sabırsızlanıyor bizim bütün sülale öğrendi vallaha

Merhabalar bi sorum olacak 6 haftaligiz biz de ama bugun su gibi akintim geldi normal mi ,devam etmedi yalniz. Vajinal enfeksiyon icin fitil vermisti doktor onu kullanmaya baslamistim ondan midir acaba.
Doktorunuz mu fitil verdi bana bişey yazmadı da akıntı için falan

Aynen canım insan hemen görmek istiyor sabırsızlanıyor bizim bütün sülale öğrendi vallaha
[/QUOTE]
Biz baya uzun zor bi süreç yaşadık canım o yüzden kimseyi ümitlendirmek istemiyorum bi göreyim de kalp atışını inşallah

Değişiyor kişiden kişiye canm. Alttan ultrasonla daha erken duykuyor ama karından biraz daha geç duyuluyor. 6.7.8.haftalardan herhangi birinde duyuluyor ama işte değişebiliyor
Gbelik kesesini gordunmu canim sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…