Hangi programdan bakıyorsunuzBenim programda 4+3 gözüküyor ama yumurtlama günüme göre 2 haftalık arada çok fark var bu iş çok karıştırdı kafamı
Canım kabul edersenHaziran 2020 anneleri..Hadi burda toplanalim
B Bnmo1980 canım grup taşınsın mı. Yoksa rica edelim adminler bize 2020 Haziran anneleri grubun açsınBazen adminler açıyor ve isteyen bir anne adayına devrediyor ama çoğunlukla üyeler açıyor, bu konuyu açan arkadaşınız burayı uygun görüp açmış ama Haziran Annelerine taşınabilir sorun olmaz, tabii konu sahibesi onaylarsa.
Ay hangi program bu söyleyin daaaBenimde 19-20 haziran olucakmış program öyle diyor inşallah
Happy mom takvimim hamilelik takibiHangi programdan bakıyorsunuz
Aaa aynıyızzz canımmmBenim de 18 haziran gösteriyor:) haziran anneleri grubu var mi ayrı arkadaslar
Geldim geldimmmm
Aminn canım insallahAaa aynıyızzz canımmmrabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Burası haziran anneleri canımm
Bana normal tek gibi geliyor. Hayırlısı olsun.karın ağrım ara ara kasık ağrılarım çok. adet 1 gün geçti bethcg 600dü. 3 gün geçtiğinde 1300. ikiz olma ihtimali var mı acaba yoksa normal mi değerler? hepimiz haziran 2020 de bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
TeşekkürlerAttım canımmm
Aynen bende sürekli canım makarna istiyo ve araba da fenalık geçiriyorımArkadaşlar belirtileri yaşamak için sakın hevesli olmayın :) son 3 gündür aniden başlayan ve hiç geçmeyen bulantı yaşıyorum. Sadece 2 kere istifra ettim ancak midem sabahtan akşama kesintisiz bulanıyor. Makarna ve çubuk kraker dışında bir şey yiyemiyorum ve en kötüsü su içemiyorum. Felaket bir şey. Araba tutanlarınız bilir istifra etmezsiniz ama o yol bitmek bilmez ya aynı öyle. Napacağım bilmiyorum inanın.
Anladım canım hayırlısıYok canim yablis yazmisim pazartesi gidicem suanda 4+6 gunluk oldum bakalim pazartesi goruncek mi
İnşallah canım yaOoo başladı minik şimdiden belirtilere. İnşallah daha da zorlamaz
Yarin ogrenicem bakalim insallah hayirli haberlerle gelicemAnladım canım hayırlısıkese gözükür heralde beta hcg 1000nin üstünde olunca gözüküyomş
Benim 3000 e yakındı karından ultrason la görünmediYarin ogrenicem bakalim insallah hayirli haberlerle gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?