-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.781
ne kadar şükretsem az heyecandan ölüyorum,inanamıyorum,yazamıyorum,parmaklarım dolanıyo,sevinçten ağlıyorum bu kez,,Rabbim sen ne büyüksün...................Ben öylesine adet sancısı çekerken ve bir damla umudum kalmamışken beni nasıl sevindirdin..Nasıl dua etmeliyim,nasıl şükretmeliyim bilmiyorum...
8.Sonucum 126,6....MAŞALLAH...Allahım sağ sağlim kavuştur sevincimizi yarım bırakma.........
Arkadaşlar inanamıyorum sürekli elimde sonuç bakıp duruyorum..bi yanlışlık olabilir mi...iğnemi bile vurunmamıştım boşa işkence çekiyorum diye..hemen gittim vurundum ilk defa hiç acımadı ya da ben bende değilim hiç bi şey hissetmiyorum...
ayyyyy çok saolun kızlar ya çoklu alıntıyı beceremiyom kuzular kusura akmayın çok çok teşekkür ederim allahım harkese nasip etsin inşallah
hala inanamıyom test kağıdına bakıp duruyom
Kac cikti degerin? Ikiz annesi mi olcaksiinnDualarini esirgeme bizlerdeenn
Kizlar birsey soracagim size. Crinone jel abdesti bozar mi? Gunde 2 defa kullaniyorum icim hic rahat etmiyo. Ne diyosunuz?
burdayım geldim canım müjdeli haberle hemde HAMİLEYİMMMMMMMMM
dansözümü istiyom ama pastadan çıksın taammı
çok sağol canım Allah razı olsun (bebeğin) kelimesini duymak ne güzel bi şeymiş 8 yıldır her gün bunun için dua ettim..3 kez tüp denedim bırak 126 yı 6 bile görmedim hatta bir kez bile 0 dan yüksek rakam görmedim bu kez yüzümüz gülsün inşallah yarım kalmasın..şimdi tek dileğim bu..
9. gün değerim 50.77 çıktı canım
ne demedk kuzucum yaa her zaman duamdasınız
destinacığım gözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim canım hopecim darısı başına
canım tahlil mi yaptırdın doğrumu okuduklarım
doğru melekim doğru HAMİLEYİMMMMMM çok şaşkınım
o bebiş o göbişee geldi kızcemm...bir de burdannn tebrik ediyorum....hayırlısını diliyorum senin için RABBİMDEN.....
canım çok şaşkın ve sevvinçliyim tebrik ederimdoğru melekim doğru HAMİLEYİMMMMMM çok şaşkınım
melekim inş sıra bizdedir artıko bebiş o göbişee geldi kızcemm...bir de burdannn tebrik ediyorum....hayırlısını diliyorum senin için RABBİMDEN.....
ne kadar şükretsem az heyecandan ölüyorum,inanamıyorum,yazamıyorum,parmaklarım dolanıyo,sevinçten ağlıyorum bu kez,,Rabbim sen ne büyüksün...................Ben öylesine adet sancısı çekerken ve bir damla umudum kalmamışken beni nasıl sevindirdin..Nasıl dua etmeliyim,nasıl şükretmeliyim bilmiyorum...
8.Sonucum 126,6....MAŞALLAH...Allahım sağ sağlim kavuştur sevincimizi yarım bırakma.........
Arkadaşlar inanamıyorum sürekli elimde sonuç bakıp duruyorum..bi yanlışlık olabilir mi...iğnemi bile vurunmamıştım boşa işkence çekiyorum diye..hemen gittim vurundum ilk defa hiç acımadı ya da ben bende değilim hiç bi şey hissetmiyorum...
eve yeni geldim hemen pc yi açtım hiç beklemiyodum bu haberi çok sevindim çok duygulandım canım benimay canım saol allah razı olsun allahım tez vakitte sanada nasip etsin çok tuhaf bi duyguymuş hastaneden çıktığımdan beri ağlıyom kocam yemeğe götürdü ordada ağlıyodum millet tuhaf tuhaf bakıyodu kendimi tutamadım
canım çok şaşkın ve sevvinçliyim tebrik ederimben sana hep biz geriden gelicez demiştimi bak gördünmü inş sıra bendedir
melekim inş sıra bizdedir artık
eve yeni geldim hemen pc yi açtım hiç beklemiyodum bu haberi çok sevindim çok duygulandım canım benim
saolasın bacım sıra sana geldi inşallah kuzucum dualarım seninle canım benim
yaa çok tuhaf bişeymiş eşime diyorum gerçekten benim içimdemi
Gözün aydın hemşerim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin