- 23 Haziran 2008
- 773
- 17
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.761
canımmmm çok sevindim oh ne güzel hamişler artıyor Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım
sağol canım Allahım bin kere razı olsun..Bebişler O na emanet..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmm çok sevindim oh ne güzel hamişler artıyor Allah kucağına almayı da nasip etsin arkadaşım
çok sağol canım Allah razı olsun (bebeğin) kelimesini duymak ne güzel bi şeymiş 8 yıldır her gün bunun için dua ettim..3 kez tüp denedim bırak 126 yı 6 bile görmedim hatta bir kez bile 0 dan yüksek rakam görmedim bu kez yüzümüz gülsün inşallah yarım kalmasın..şimdi tek dileğim bu..
Coşkun sevincin hiç bitmesin vallahi burdan güzel haberler alınca yüzüm gülüyor niye gülüyosun diyolar bide gülerim tabii yiğen geliyorrr :))
ne kadar güzel ve hayirli bir haber verdin bize. göbekler senin ve bebislerin icin gelsin
Eki Görüntüle 738251 Eki Görüntüle 738251
canım çok sevindim üçlendi hamişlerimiz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim darısı bizlere inş
çok sağol canım Allah razı olsun (bebeğin) kelimesini duymak ne güzel bi şeymiş 8 yıldır her gün bunun için dua ettim..3 kez tüp denedim bırak 126 yı 6 bile görmedim hatta bir kez bile 0 dan yüksek rakam görmedim bu kez yüzümüz gülsün inşallah yarım kalmasın..şimdi tek dileğim bu..
ankaranın bağları da büklüm büklüm yolları...yok öyle müziksiz...:))))))))
Canim hayirli olsun bebisin Allah tamamina erdirsin...
Bu arada opu oldum 16 zannederken 22 yumurta cikti.Cok agrim var kizlar...Rabbim insallah bu sefer yuzumu guldurur..
nerdesin kuzum merak ettim seni...
burdayım geldim canım müjdeli haberle hemde HAMİLEYİMMMMMMMMM
dansözümü istiyom ama pastadan çıksın taammı
:118:
Cok mutlu oldum canim yaa Allahim saglikli hayirli kucagina almayi nasip etsiiinnn
çok sağolun çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah katlansın değerim de sevincimiz tam olsun..doktor ikiz olabilir dedi hayırlısı bakalım..
sizin yumurtalar coşmuş maşallah..hepsi de döllensin sağlıklı embriyolarınız olsun inşallah..donduacak kadar var baya maşallah..