- Konu Sahibi superisi_21
- #1.801
Tebrik ederim destina.Çok sevindim.İyi ki test yaptırdın.Bu gün iki güzel haber aldık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar birsey soracagim size. Crinone jel abdesti bozar mi? Gunde 2 defa kullaniyorum icim hic rahat etmiyo. Ne diyosunuz?
canım destina hamile inş sıra bana gelmiştir çok sevindim...
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
DESTina tebrikkk ederim .....................
canım destina hamile inş sıra bana gelmiştir çok sevindim...
esraberat sende hamileymişsin tebrik ederim canım allahım kucağımıza almayıda nasip etsin
Ferjininde hangi doktor acaba doktorum bana seval hanım diye bir doktor önermişti orda
Aaaaaaaa inanmiyorummm masaahh değerinde çok ıyi tebrikler canimmm Allah tamamina erdirsin
canım senide tebrik ederim sende mi hamilesineveeettt:))) tebrikler canım daha diyemiyorum ben kendime öyle:)) ama çok güzel şimdiden:))) Rabbim utandırmasın sevincimizi kat kat artırsın canım senle aynı günde mi teransfer olmuştuk biz?? değerin kaç??
sizin sorun ne kaçıncı tedavin ne için lenfosit aşısı yaptırıcaksınız :26::26:evet cnm seval taşdemir...aslına bakarsan üç aydır tedavide sayılırım ..lenfosit aşılarını denemek istedik bu sefer çok umutsuz iki arkadaş doğuma gün sayıyorlar şuan benzerdi hikayelerimiz...darısı bize inşallah, çözümümüz hangi tedavide ise hangi doktorda ise rabbim biran evvel karşımıza çıkarır inş.
esraberat sende hamileymişsin tebrik ederim canım allahım kucağımıza almayıda nasip etsin
merhaba esraberat
tebrik ederim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
murat sönmezer den memnun kaldın mı?ben genart ta görmüştüm doktorunu...merak ettim ben de 5.deneme için doktor araştırıyorum da,rahim aşısı falan yapıldı mı?önceki tedavilerden farklı bir şey uyguladı mı?ben de 4 denemede maalesef buraya yazdığın gibi hiçbir gebelik elde edemedik,bana son deneme negatif olursa görüşelim demişti,ben de merak ettim...bana yardımcı olursan sevinirim:)
tekrar tebrikler
burdayım geldim canım müjdeli haberle hemde HAMİLEYİMMMMMMMMM
dansözümü istiyom ama pastadan çıksın taammı
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
DESTina tebrikkk ederim .....................
eveeettt:))) tebrikler canım daha diyemiyorum ben kendime öyle:)) ama çok güzel şimdiden:))) Rabbim utandırmasın sevincimizi kat kat artırsın canım senle aynı günde mi teransfer olmuştuk biz?? değerin kaç??
Benim de yarın yumurta toplama var
eşden örnek almayla aynı saate mi denk geliyor
kızımı da yanımda götürsem mi
destina ve esraberat allah tamamına erdirsin hayırlı imanlı çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin allah
darısı başımıza