- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.421
ayyyyyyyyy hayırlı olsun canım.Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
canım inşallah ikisi de tutar.cok dua edelim çook.Kizlar herkese gunaydin. Transferim icin bekliyoruz giricem birazdan. Doktorla konustuk 1 tane 5 1 tane 6 hucreli olmak uzere iki tane yumusum var. Doktor 2 sinide koyacagim dedi. Cok mutlu oldum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin benden
bu dönemi birlikte geçireceğiz en az strestle bol neşeyle geçiririz inşallah. 2. gün embiryosu seninki benimde öyle çarşamba toplandı cuma transfer edildi:) allahım kucagımıza da almayı nasip eylesin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!
transferim oldu.1 tane embrio koydular..iki tane koyun dedik ama doktor böyle daha ii olacak falan dedi.ikna olduk.neler yapmam lazım?bu bebişin bana sıkı sıkı tutunması için yapçak bişi var mı???????????????
ayyyy bi tuhafım ben.napçam şaştım.oturcamı kalkçaamı bilemedim..
günaydin kizlarr benim debugun 7.günüm sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc kocaman bi negatif((( zaten hic umudum yoktu kendimi hazirlamistim bu sonuca cok yikilmadim oyuzden.....
Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
günaydin kizlarr benim debugun 7.günüm sabah dayanamayip idrar testi yaptim ama sonuc kocaman bi negatif((( zaten hic umudum yoktu kendimi hazirlamistim bu sonuca cok yikilmadim oyuzden.....
cnm maşallah süper inş ikizlerin geliyor ve kucağına sağlıcakla alırsın cnm ..dularında bizleride unutma hamişlerin duası kabul olurmuş:)
Canım neden böyle düşünüyorsun. Ben dün kesin negatif olacak diye aldım tamamen süpriz oldu. Ben testi kenara biraktim ellerimi falan yikadim belli belirsiz olustu ama cikmiyor normalde 7. Günde lütfen bozma.moralini 12. Günü bekle
cnm dinlen bir kaç gün önce bebişin ttutunma aşamalarını paylaşmışlardı o yazıya göre 5 gün dinlenmek faydalı görünüyor.tabiki insanlar normalde hamile kaldığını anlamıyo ve işlerine devam ediyorlar ama bizim bebişler biraz nazlılar cnm onları nazlamak gerek bence:)
Kizlarr ben ciktim transferdenAyyy idrara sikisk olmak ne zormus oluyodum sancidan Transferde hic agri sizi olmadi ama :) bu arada ultrasonla ustten bakiyolar ya koyarken doktor gosterdi iki yumusuda inci gibi parliyodu. Duygulandim o an, icim umut doldu. Ins hayrlisiyla Rabbim kucagima da almayi nasip etssiiinn
Kizlarr ben ciktim transferdenAyyy idrara sikisk olmak ne zormus oluyodum sancidan Transferde hic agri sizi olmadi ama :) bu arada ultrasonla ustten bakiyolar ya koyarken doktor gosterdi iki yumusuda inci gibi parliyodu. Duygulandim o an, icim umut doldu. Ins hayrlisiyla Rabbim kucagima da almayi nasip etssiiinn
Rabbim güzel bir transfer gecirmeni nasip etsin. Rahat olmaya çalış inşallah güzel sonuçlar alacaksın
musmutlu çok sevindim kavuşmuşsun kuzularına inşallah hemencecik tutunurlar annişlerine canım
evet canım haklısın ....yeter ki orda kalsın tutunsaun bana sıkı sıkı-:))))))))))))))))))))
tutunacak sana bebeğin cnm tutunacak merak etmesen şimdi yat dinlen pozitif düşün cnm
hayırlı olsun musmutlucum.çok sevindim.2 tane koydular di mi
koymadan bana da göstermişlerdi.insan bi hoş oluyor.
idrara sıkışmak meselesine gelince ay ben 1 bardak su içsem en az 2 kere tuvalete giden bi insanım.içtik içtik suları,bir de yarım saat ameliyathanede bekledim,benle beraber gelen bayanı önce aldılar.sıkıştım kaçtı kaçacakbaktım olacak gibi değil hemşireye söyledim ,birazını yap ama az yap kalanını tut dedi .yaptım.5 da sonra bi daha sıkıştım yine gittim az yaptım.5 dk sonra bir daha aynı şekilde. tam 3 kez tuvalete gittim....opudan daha zor oldu benim için.ama beni önce almamaları hayırlı oldu.yoksa o esnada yapsaydım nolurdu Allahım halim
cnm maşallah süper inş ikizlerin geliyor ve kucağına sağlıcakla alırsın cnm ..dularında bizleride unutma hamişlerin duası kabul olurmuş:)