- 9 Nisan 2013
- 555
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.401
gözünüz aydııınnnnnnnnnevet klasik belirti sorumu soruyum:) nasıl belirtilerin vardı canım???
Kizlar herkese gunaydin. Transferim icin bekliyoruz giricem birazdan. Doktorla konustuk 1 tane 5 1 tane 6 hucreli olmak uzere iki tane yumusum var. Doktor 2 sinide koyacagim dedi. Cok mutlu oldum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin benden
Canım ilk 4 gün şiddetli kasık ağrılarım oldu sonra 5. Gün azaldı 6. Gün kesildi. Goguslerim aciyor. Bide benim en farkettigim içim yanıyor sürekli soğuk biseyler istiyorum sürekli ağzım kuruyor. Bende hiç ihtimal vererek yapmadim testi yani. Dün o kadar sıkıntılı bir gündü ki. Ağrım kesildi hiç bişey hissetmedim tutmadı diye ağladım. O testide negatif çıkması kesin gibi yaptım sonrada şoka girdim :)
canım geçmiş olsun maşallahh iyi yumurtlamışsın :) benimde dün opum vardı 9 yumurta topladılar, dün dediğin gibi çok ağrım oldu ama bugün çok şükür iyiymm, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşş....
benim de benim de
musmutlucum cok sevindim bölünmüşler inşallahdevamı gelecek canım:))))))))))
hoşulduk canım
ayy hiç bana kaç hücreli olduunu söylemediler
benim çarşamba günü opum vardı bugün de transfer ,3.gün emb mu oluyor kızlar yoksa 2.gün mü???????
sen de endoluymuşun canım umut oldun bana da ne güzell...peki kabızlığın geçti mi onu naaptın??
Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
Kizlar herkese gunaydin. Transferim icin bekliyoruz giricem birazdan. Doktorla konustuk 1 tane 5 1 tane 6 hucreli olmak uzere iki tane yumusum var. Doktor 2 sinide koyacagim dedi. Cok mutlu oldum. Lutfen dualarinizi esirgemeyin benden
kizlaaaar hastaneden haber geldi 27 yumurtamin 17si olgun cikmis o yuzden 17 tanesine islem.yapilmis onunda 12 si dollenmis simdilik iyi dediler daha hucreye bolunme asamasi degil yarin sizi tekrar arayacagiz dediler
maşallah cnm ya hamilesin hemde bu kadar kısa sürede öğrendiğine göre ikiz olma ihtimalide var ayyy içime umut doldurdun allah kucağına almayıda nasip etsin inş bizede nasip etsiiiin:)
Canim gozin aydin hayirli olsun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Ne guzel erkenden ogrenmissin degerin de guzel ikizler mi geliyo yoksaaa
Oh oh masallah canim cok iyi. Onsallah guzel guzel dollenip hayirlisiyla tutunurlar annislerinee..hayirli haberler verelim insallah hep beraber
arkadaşım naptın? kendine gelince hemen yaz merak ediyorum cnm seni. inş herşey güzel geçmiştir:) dualarımdasın...
Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
canimm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr..... hayirli ugurlu olsun darisi basimiza....:))