-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.381
HndSLm senin kaçıncı gün transferiydi?Ay inşallah ya valla içime su serpiliyor içim icimi yedi acaba bir anormallikmi var acaba ilactan falanmi gerçi birtek crinone jel kullanıyorum. Inanın her namazda sizede dua ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
selam kizlaaar bugun acibademde opum vardi doktor beyin tabiriyle benim folluktan 27 yumurta toplamislar ama ben cok kotuyum ya hala yatiyorum oksuremiyorum gulemiyorum nefes alirken bile zorkaniyorum cok acim var benden baska bugun opusu olan var mi ayni yada ayni problemle karsilasan var mi
HndSLm senin kaçıncı gün transferiydi?
4. Gün transferi. Biri 12 biri 10 hücreli iki tane koyuldu
Belki de ikizdir.Hayırlı olsun.Umarım 9 ay sonra ikizlerin sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açarlar.
benn citroid lacıı hiçç almadimm acabaa niyekiii......demekiiii bu tedavii 20 gün falan alıyoo
Arkadaşlar tedavimin 7. Günündeyim. 4. Gün kontrole gittiğimde bir hemşire bir test listesi verdi yaptıracaksınız zorunlu dedi "Hastanede pahalı 500 tl civarı bence sağlık ocağında yaptırın" dedi.
HbsAg
Anti hbs
Anti hcv
Hıv
Siz nerede yaptırdınız nedir? Yahu sadece benden mi istediler ki..
Eşim tc vatandaşı değil yabancı ondan mı ki?
Birde neden ücretin içinde değil bu testler?
Karauslu34 çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla gebe kalacaksın. Maslak Acıbadem'de Bülent Bey'de mi yaptırdın? Ben de araştırıyorum şu an aysonu adet olunca artık ya aşılama tada tüp bebek olacak, yaş 34. 27 yumurta maşallah, nasıl normal mi, doktorun yorumu neydi? Umarım çok ağrın yoktur, bu durum için ilaç vermişlerdir umarım. Hayırlısını diliyorum:)
Canım benim ilk opuda da 27 tane olmuştu. baya bir sancı çekmiştim. ee normal tabi bir nevi söküp alıyorlar yumurtalarını( o kadar ilaç müdahele derken normal. ama geçici bir durum. sıkıntı yok inşallah
Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
Arkadaşlar merhaba. Bende listede varım görmüşsünüzdür. Bugün transferden sonraki 7. Günüm idrar testı yaptım dayanamadım kardeşimın ısrarları üzerine. Ve ikinci pembe çizgi çıktı. Sonra gidip kan verdim sonuç 55,96 çıktı. Sizce herşey yolunda mı
Inşallah çok isterim sağlıklı hayırlı ikiz :) Rabbim burdaki herkese nasip etsın. Inşallah degerlerim güzel güzel katlanir dua edin Banada lütfen
Allah hayırlsıyla tamamına erdirsin inşallah, pozitif sonuçları duydukça heyecanlanıyorum bende
Allahım inşallah bizlerede nasip eder
selam kizlaaar bugun acibademde opum vardi doktor beyin tabiriyle benim folluktan 27 yumurta toplamislar ama ben cok kotuyum ya hala yatiyorum oksuremiyorum gulemiyorum nefes alirken bile zorkaniyorum cok acim var benden baska bugun opusu olan var mi ayni yada ayni problemle karsilasan var mi
aaaaa ne demek herşey yolundamııııı
hamilesin ayol hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin
Allah arttırsınnnnnnnbir hamişimizzzz daha olduuuuuuuuu
HndSLm tebrik ederimmmmmm... hayırlııı olsuuuuuuuuunnnnn.... Allah tamamına erdirsin insallahhh
Allah hayırlsıyla tamamına erdirsin inşallah, pozitif sonuçları duydukça heyecanlanıyorum bende
Allahım inşallah bizlerede nasip eder
gözün aydın inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi geçirerek bebiş/bebişler ini kucağına alırsın. bana da dua et.