- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.281
canim benim bebislerin simdiden hayirli olsun. insallah gzel kan degerlerini müjdeli haberlerini de burada paylasirsin. su su icme olayi da ancak bizim Türk doktorlarda var. dünyanin baska hicbir yerinde duymadim o kadar yabanci forumlara da takiliyorum ve hatta bende 3 taneyi geride biraktim ...
hayirli ugurlu olsun canim. allah sorunsuz bir sekilde sonuna kadar götürmeyi nasip eylesin insallah.
musmutlukiz lütfen böyle kendini yipratma. birbirinizin etkisinde kaliyorsunuz konu hormon dozajlarina gelince. herkezin bünyesi farkli herkez farkli cevap verir hormon dozajlarina. ama sundan emin olunki HORMON DOZAJI NE KADAR YÜKSEK OLURSA YUMURTA SAYISI ARTABILIR AMA YUMURTA KALITESININ DÜSME RISKI DE ARTABILIR. ben tam 3 tüp bebek denemesi ve bir de mini tüp yaptirdim. en kalite yumurtalar ki bunlar 3. denemede 5.güne kadar giden ve mükemmel sekilde bölünen yumurtalardi neredeyse sifir hormon ile elde edildi. sadece agizdan alinan tablete destek vermisti doktor (mini tüp). ve gonal F 300 birim aldigim ikinci tüp bebek denememde sadece tek bir yumurta elde edildi ve 2. kalitedeydi.
bu yüzden ne kadar düsük doz o kadar yi. kaldi ki önemli olan yumurtanin sayisi degil. önemli olan yumurtanin kalitesi. hepimiz tek bir yumurta ve tek bir spermden olustuk. insallah senin döllenen yumilarin de saa bebis olarak geri döner. benim doktorum bana demisti ki "ben ne 1. sinif yumurta gördüm ama sonuca ulasamadi ama 3. kalit olup da nurtopu gibi bebis olanlari da gördüm" sonuc olarak Yüce Rabbin taktiri. o OL dedikten sonra ne kalite ne de sayinin önemi kalir. sana da simdiden hayirli olsun derim :)
inşallah cümleten sen hangi aşamadasın
aaaa hope73 nasılsın canım
yaaaa gerçekten sadece trdemi yapıyolar bunu ben heryerde aynıdır sanıyodum
saolsaın canım bekliyoz bakalım teyzesi sen neler yapıyosun
haaa unutmadan söylim bana bi dansöz borcun var taaammı
Mrbb cnm seninde tedavin hayirli ve sonucu guzel olsun insallah bende ankaradayum baskent hastanesi gogsen beyin hastasiyim..rezerv azligi var bende 28yasindayim.dger
canım ben dondurulmuşlarla deneyeceği o nedenle pek bir zahmeti yok sadece adet olana kadar lucrin iğne yağacağım (koldan) adet olunca estrafem alıcam ve yine iğneye devam edicem sonra bir defa muayeneye gidicem ve sobnrada transfere gidicem inşallah yani toplamda 3 kez merkeze gitmiş olucam
benim doktorum 5 günkk progestan verdi jelde kullanıyorumya ondan heralde bide iğne bittikten sonra jeli sabah akşam kullancan dediler
selam bayanlar belki ben doktora gidene kadar bana fikir verecek birileri vardır.6 aydır hamile kalamadım.daha önce bi düşük bi de diş gebelik yasadım dış gebeliğimi ameliyatla aldılar sag taraftaki tüpüm yok ve kan pıhtılaşma sorunum var eşiminde spermlerinde hareket sorunu var çok düşük bi dahaki ay tüp bebek merkezine gidicem ama doktor ne der bilmiyorum.adet olmayı beklemek zorundaymışım.sizce benim durumum tüp bebeklik mi bu konuda fikri olan varsa bana yazsın lütfen kafam çok karışık ve mutsuzum
canim benim sen buradan ver haberini bak ben kimleri oynatiyorum gör. insallah hayirli haberlerinle sevinecegiz. ben takip ediyorum sizi ama deneme yapmadigim icin pek yorumda bulunmuyorum. bizim plan Eylülde Cek cumhuriyetinde donasyon. o yüzden de rahat rahat günlerimi geciriyorum. dertsiz tasasiz :) gerci baksak benim yumiler de güzel kalitelenmistir bu siralar sigarayi birakali 8 ayi gecti ama ugrasamam daha benim yumilerle. gecen sefer 1.kalite blastim bile tutmadi. benimkilerden gecmis. gelsin taze yumiler
destına mrb hayırlı olsunn canımm yuzunu guldurur rabbım ınsallahh...
progesteron ıgnesı neden kullanıyosun bı nedenı varmı??
canım inşalah o iki embriyonda transfer edilir ve ikizlere hamile kalırsın ne olacağı hiç belli olmazIyi degil yumurtalar. 10 taneden 4 u olgun cikmis ve 2 si dollenmis. Pek iyi konusmadi laboratuvar. Cok uzgunum agliyorum hala
Canım bendede o batmalar olmuştu meğer oğluşum annesine yerleşiyormuş tıpkı iğne batırı gibi değil mi? bunlar güzel gelişmelergünler geçmio yine en sevmediğim dönemdeyim..yolun yarısını geçtik çok şükür..geriye kaldı 5 gün..bekleyemem öyle 12 gün falan..belirti bi his bi şey hala yok..arada batma oluyo o da daha çok erken olduğundan anlamsız bi belirti.. her gün iğneye gidiyorum progestan 2 tüp..mayın tarlası gibi oldum vuracak yerim kalmadı..Allaha şükür kabızlık yok,sanırım keten tohumu,zeytinyağlı incir ve akupunktur işe yaradı..embriyo fotolarına bakıyorum arada:) çok komikler..küçük baloncuklardan bir canlı..ne ilginç bi şey ya..
var mı gün sayan..???siz ne durumdasınız??
canım idrarda çıkmaz bak aykizin 5. gün embriyosu ve net olarak 10. gün gördü idrarda hemen moralini bozma en doğru sonuç kan testi bence kan ver moralini bozma benimde 9. gün çok çok silik çıkmıştı benimkide 5. gün embriyosuydu değerin düşükse idrarda çıkmazhaydi hayırlısı kuzum ya inş çift çizgiyi erkenden görüverirsinde rahatlarısn bende yarın karne için okula gitcem çıkmışken 2 tane test alıyım diyorum kendimi tutabildiğim kadar ben testlere testler bana bakar artık ama ilkini pazar günü telef ederim gibime geliyoooo:))))
Dayanamadim bu sabah idrar testi yaptim transfer sonrasi 9. Gunum. 3. Gun embriyosu transfer edilmisti.negatif cikti( cok moralim bozuldu tutamadim galiba melegimi ((
inşallah dediğin gibi olur canım meleklerim sağlıklı çözünsünlerde ben başka birşey istemiyorum aklım hep onlardaslm ygenc en kolay senın ıs olsa gerek keske burdakılerın ve benımde oluverse bı dondorulmus tutsun tutmasın yedekte bı yumos herzaman ınsanın ıcını ferahlatıyoo....
bence hamıle kalabılıyosun doktorunla gorus pıhtılasma ıcın clexın dıye ıgne var bende vurundum bendede vardı ..yanı ılıskı sonrası verılıp dogal yolla kalman ıcın vıtamın takvıyesı yapsın sonucta hamıle kalmıssın ve dusukle sonuclanmıs acele etme derım tabı yasnda genc ıse yoksa bu tup bebek işleri cok zor ve maddı manevı yıpranırsın psıkolojık olarak olacagı varsada olmaz...
Canım unutmaya çalışıyorum, kendimi oyalamaya çalışıyorum, boşlukta baya baya strese giriyorum.bekleyiş nasıl geçiyo canım
Arkadaslar sanirim ilk negatif haber benden gelecek..bgn transfer sonrasi 9. Gunum dayanamayip bhcg yaptirdim.sonuc 2,5 cikti..bu negatif demek degil mi???nolur yorumlarinizi paylasin(
beklemen gerekebilir yogun kanamali bakiyolar yani bende oyle oldu.arkadaşlar sabah 9 gibi adet oldum ama leke leke başladı
şuan itibariyle tam aktif hale gelmedi
tedaviye başlayacağm bu birinci gün sayılır mı sayılmaz mı
merkezde görüştüğüm görevli randevu verip vermemekte tereddüt etti