- 23 Haziran 2008
- 773
- 17
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.241
günler geçmio yine en sevmediğim dönemdeyim..yolun yarısını geçtik çok şükür..geriye kaldı 5 gün..bekleyemem öyle 12 gün falan..belirti bi his bi şey hala yok..arada batma oluyo o da daha çok erken olduğundan anlamsız bi belirti.. her gün iğneye gidiyorum progestan 2 tüp..mayın tarlası gibi oldum vuracak yerim kalmadı..Allaha şükür kabızlık yok,sanırım keten tohumu,zeytinyağlı incir ve akupunktur işe yaradı..embriyo fotolarına bakıyorum arada:) çok komikler..küçük baloncuklardan bir canlı..ne ilginç bi şey ya..
var mı gün sayan..???siz ne durumdasınız??
günaydinn canlar.............. ayy zaman ne cabukk geçiyooo bugun 2.ignemii oluyoorumm......pazarteside kontrolimm var...benim dozumm 225 sizinkilerrr kaçç acabaa......
haydi hayırlısı kuzum ya inş çift çizgiyi erkenden görüverirsinde rahatlarısn bende yarın karne için okula gitcem çıkmışken 2 tane test alıyım diyorum kendimi tutabildiğim kadar ben testlere testler bana bakar artık ama ilkini pazar günü telef ederim gibime geliyoooo:))))
Dayanamadim bu sabah idrar testi yaptim transfer sonrasi 9. Gunum. 3. Gun embriyosu transfer edilmisti.negatif cikti( cok moralim bozuldu tutamadim galiba melegimi ((
Kahaydi hayırlısı kuzum ya inş çift çizgiyi erkenden görüverirsinde rahatlarısn bende yarın karne için okula gitcem çıkmışken 2 tane test alıyım diyorum kendimi tutabildiğim kadar ben testlere testler bana bakar artık ama ilkini pazar günü telef ederim gibime geliyoooo:))))
Dayanamadim bu sabah idrar testi yaptim transfer sonrasi 9. Gunum. 3. Gun embriyosu transfer edilmisti.negatif cikti( cok moralim bozuldu tutamadim galiba melegimi ((
Du bakalim cnmm yaa bence 11.gun cikar idrarda tabi kesin olan kan
uzme kendini bebecinde uzulmesin daha kesin dgl bisii
Günaydın yawyaw.Bu süreç gerçekten hızlı geçiyor.Asıl zor olan transfer sonrası bekleme.İnsan sürekli kendini dinliyor.
Canım yazarsan çok sevinirim duaya o kadar çok ihtiyacımız varki...
günler geçmio yine en sevmediğim dönemdeyim..yolun yarısını geçtik çok şükür..geriye kaldı 5 gün..bekleyemem öyle 12 gün falan..belirti bi his bi şey hala yok..arada batma oluyo o da daha çok erken olduğundan anlamsız bi belirti.. her gün iğneye gidiyorum progestan 2 tüp..mayın tarlası gibi oldum vuracak yerim kalmadı..Allaha şükür kabızlık yok,sanırım keten tohumu,zeytinyağlı incir ve akupunktur işe yaradı..embriyo fotolarına bakıyorum arada:) çok komikler..küçük baloncuklardan bir canlı..ne ilginç bi şey ya..
var mı gün sayan..???siz ne durumdasınız??
kızlar bgn gece adet olcakmışım gibi çok kötü bi şekilde karnım belim ağrıdı kesin adet oluyorum dedim ama bşy yok şimdilik. acaba bebeklerim tutunamadıda adetimi ilaçlarla durdurduğum içinmi vücudum tepki veriyo çok korkuyorum olmadı galiba((
Canım benm de transfer sonrası 5. Günüm. 3.gün embriyosuydu. Bende de kabızlık yok şuanda kuru faslye, kuru kayısı ve kuru erikle hallediyorum bende. İlaç olarak sadece crinone jel kullanıyorum. Hiç belirti yok hatta son ii gündür unutuyorum çoğu zaman sonradan aklıma geliyo bebeciklerim
haydi hayırlısı kuzum ya inş çift çizgiyi erkenden görüverirsinde rahatlarısn bende yarın karne için okula gitcem çıkmışken 2 tane test alıyım diyorum kendimi tutabildiğim kadar ben testlere testler bana bakar artık ama ilkini pazar günü telef ederim gibime geliyoooo:))))
ben dün dayanamayıp kanda beta hcg yaptırdım negatif çıktı kısmet değilmiş Mrkez yinede ilaçlara devam et pazar günü tekrar yaptır dedi umudum yok ama denilenleri yapmamış olmak için yapıyorum :,( DÜN 9. GÜNDÜ
günaydinn canlar.............. ayy zaman ne cabukk geçiyooo bugun 2.ignemii oluyoorumm......pazarteside kontrolimm var...benim dozumm 225 sizinkilerrr kaçç acabaa......
Benimde 225 gonal f 75 menagondu dün bitti yarın toplama günü cok stresliyim
Mrbb kizlarrr transfer olup gun sayanlara Allah sabir ve kuvvet versin.gercektenn cok zor bi surec benim bi basarisiz tup denemem var.insallah bu ay 27sinde adet gorup basliycazz..baslamak ve baslamamak istegi arasinda gidip geliyo insan o sureci gozum yemiyo ama yasim elimden. gidiyo morelli olun sewdiniz seyleri yiyin filmler izleyin komik bu sefer ben boyle sey yapicam...tabi bol boll dua sizleri takipteyim insallahh guzell hberlerrinizi okurymm