- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.261
kızlar bgn gece adet olcakmışım gibi çok kötü bi şekilde karnım belim ağrıdı kesin adet oluyorum dedim ama bşy yok şimdilik. acaba bebeklerim tutunamadıda adetimi ilaçlarla durdurduğum içinmi vücudum tepki veriyo çok korkuyorum olmadı galiba((
ben dün dayanamayıp kanda beta hcg yaptırdım negatif çıktı kısmet değilmiş Mrkez yinede ilaçlara devam et pazar günü tekrar yaptır dedi umudum yok ama denilenleri yapmamış olmak için yapıyorum :,( DÜN 9. GÜNDÜ
canım daha var ki pazara o zamana kadar yükselir sen erken yaptırmışsın
Merhaba,
Bende bu ayın sonuna doğru adet olunca iğnelere başlayacağım.Nerde tedavi oluyorsun ? Şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun ?
Yaş ? İlk denemenizde neden olmadı sorun neydi ? Çok soru sordum ama aynı dönemdeyiz paylaşalım ? Sevgiler,
günaydinn canlar.............. ayy zaman ne cabukk geçiyooo bugun 2.ignemii oluyoorumm......pazarteside kontrolimm var...benim dozumm 225 sizinkilerrr kaçç acabaa......
aynıı benimkide öylee...............kaç gün vuruldun igneleriiii...sterss yapmaa herşey güzel olcek
9 Gün gonal f 8 gün menagon 4 gün citrotid kullandım dün catlatma iğnesi yapıldı bide kan tahlillerini eklersek delik deşik oldum... inşallah hersey güzel olur.
günler geçmio yine en sevmediğim dönemdeyim..yolun yarısını geçtik çok şükür..geriye kaldı 5 gün..bekleyemem öyle 12 gün falan..belirti bi his bi şey hala yok..arada batma oluyo o da daha çok erken olduğundan anlamsız bi belirti.. her gün iğneye gidiyorum progestan 2 tüp..mayın tarlası gibi oldum vuracak yerim kalmadı..Allaha şükür kabızlık yok,sanırım keten tohumu,zeytinyağlı incir ve akupunktur işe yaradı..embriyo fotolarına bakıyorum arada:) çok komikler..küçük baloncuklardan bir canlı..ne ilginç bi şey ya..
var mı gün sayan..???siz ne durumdasınız??
meraba esraberat
benimde transfer sonrası 5. günüm içim içimi yiyo oyalanacak bişeyler arıyorum o yüzden bütün gün nette takılıyorum
çok şükür iğne faslı bitti son progestanımı dün yaptırdım sadece jel estrofem bide elevit kullanıyorum
günaydın kızlaarrrrrbu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
progestanı test gününe kadar vurcaksın canım bi doktora sor istersen biterse tekrar alcaksın ben öyle biliyorum doktor 10. gün bırakcaz dedi.çok istedim ama jel vermedi iğne daha etkiliymiş..
canlar dün transferim yapıldı..bir tane 5. gün embriyosu konuldu..bebeğim şimdi benimle..inşallah sıkı sıkı tutunur ve annesinden hiç ayrılmaz..bu arada test tarihim 22 haziran..Rabbim şu cuma saati dualrımızı kabul etsin ve bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımızın göbüşlerini doldursun inşallah
kızlar bugün transferim oldu suan yatmaya gidiyorum haber vereyim dedim 24 haziranda kan testi yapacağız inş bende güzel sonuçlar bende veririm
ben dün dayanamayıp kanda beta hcg yaptırdım negatif çıktı kısmet değilmiş Mrkez yinede ilaçlara devam et pazar günü tekrar yaptır dedi umudum yok ama denilenleri yapmamış olmak için yapıyorum :,( DÜN 9. GÜNDÜ
canım acele etmişsin inşallah bebişin tutunmaya çalışıyodur :26::26::26::26::26:
canım meraba transfer yapıldı çok şükür biz iki embriyo istiycektik zaten doktorumuzda öyle yapcam dedi 2 tane 2. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi.... canım o idrara sıkışık olma durumu çok zormuş yaaaa sabahtan itibaren içtiğim 1 litre suydu 3 kerede vc ye gittim yinede çok zorlandım hatta doktorada dedim hocam fenayım her an kaçırabilirim die :)))))))))
diğer 2 embriyomuz 3. kaliteymiş dondurmaya dayanmaz dediler....
sıpalarımı aldım geldim canımcım
kızlar 10. günde idrarda çıktı 1 tane embriyo koydular ikiz gebelikler riskli oluyor dedi doktorum eğer embriyon kaliteliyse 1 tane koyalım risk almayalım dedi 5. gün transfer olmasının nedeni eğer sağlıklı embriyo gelişimi varsa 5. güne kadar bekletip en kalitelisini seçiyorlarmışAllah bu mutluluğu herkese hepinize yaşatsın bebeklerimizi kucağımıza alalım bir sürü bebeğimiz olsun
Bilmiyorum kizlar. Ben acibademe cok guveniyordum. Hem doktora hem laboratuvara. Ama Allahim ol derse olacak tabiki. Benim anlamadigim neden ben hep 75 dozla devam ettim herkes 125 200 lerden bahsediyo. Ben yumurta sayimi ilaclara bagliyorum. Esimde zaten prob varken benim yumurtam da az olunca boyle oldu. Bu arada canimi sikan diger sey de bulent bey bize cep numarasini vermisti herhangi prob veya danismak isterseniz arayin diye, esim benim cok uzuldugumu gorunce bi arayayim olumlu biseyler solecekmi dedi. Aradi 5 dk sonra arayin dedi, bi sure sonra tekrar aradi, acmadi. Uzuldum boyle yapmasina sonucta biz umut bagliyoruz onlara kalkip istanbullara geliyoruz. Ama ne diyeyim bu ise ticaret gozuyle bakiyolar sonucta burdan ekmek yiyolar.