-
- Konu Sahibi superisi_21
Mrb tutku doktorum banada verdi esrofermde sen niye iciyosun?? 15 gun sonra adetim basliycan bende tupe basliycam yani 2.denememe.
Listeye girmişim mutlu oldum:) Bizim hastane ankara tıp murat sönmezer bu arada listede eksik kalmış:)..kendisi genartta yaptı işlemleri.test günüm de 10 gün sonra yapacağımdan 19 haziran..2 tosun gibi embriyoyu kaptım geldim inşallah canım Allahım bu kez yüzümüzü güldürür.3 emb.de dondurduk..İlk kez donduracak embriyom oldu onun için ayrıca seviniyorum..Hala ankaradayım test gününe kadar yola çıkmamayı düsünüyorum.Sürekli yatmıyorum doktor kan dolaşımı önemli dedi.Zaten progestan iğne için acile gidip geliyorum mecburen yürüyorum,merdiven çıkıyorum ama çok yavaş tabi çok dikkat ediyorum.Sürekli dua ediyorum tüm dileyenlere,sizlere ve en son da kendime..41 fetih suresi başladım ve burdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle''Rabbi hebli milledünke zürriyyeten tayibeten inneke semuddua''..''Rabbim bana senin katından tertemiz bir soy armağan et,şüphesiz sen duaları kabul edensin'' hep dilimde bu dua..
merhaba kızlar!
yarın 09:00da opum var.bu opu yapılınca yumurta sayısını hemen söylyorlar mı?hani bazılarının içi boş oluyormuş ya.
yani bu yumoş kalitesi ne zaman belli oluyor?
testinn bozuguda beni buldu kan negatiff arkadaslarr....tekrar ezcaciyi aradikk ilaçlarıı aldıkk..adet olmayıı bekliyorum adanayaa gitmekk içinn.....
iyim canım sen nasılsınnasıl gidiyor opuya az kaldı heralde.benimki uzun protokol olduğu için lucrin iğneye başladım ama adeti bekliyorum.normalde yarın adet günüm ama hiç olacakmışım gibi değil gecikecek galiba:18::18:
İnsallahhhh canimmmm adet basliycan basliycaz ama aklimda bi doktordaha varr onuda dusunuyommcansucum slm sende basliyormussun bu ay hayirli ugurlu olsun simdeden...
Ayy ayni gun opu olcaazzcanim hemen cikin a kactane oldugunu soyliceklermis ama kalitesini 1 gun sonra soleyebiliriz dollenmesinden anliyolarmis cunku. Heyecanlimisin ben cook :):)
İnsallahhhh canimmmm adet basliycan basliycaz ama aklimda bi doktordaha varr onuda dusunuyomm
hem de nasıl heyecanlıyım anlatamam musmutlu:)
off o bi gün geçer mi yaaa.
Allahım hayırlı haberler duyur bize
Kelebekcimmmm darisi bizlere srn kurtuldun insallahh bebisin tutuncakk sanaa
kizlar sizce blastosist embriyosunda en erken kacinci gün teste cikabilir.....
canım idrarda genelde 3.gün ve 5.gün transferlerinde çıkıyor.kanda da zaten belli oluyor ama değer biraz düşük çıkabiliyor.benim ilk denememde 9.gün idrarda çıkmıştı 3.gün embriyosuydu.senin bugün kaçıncı gün???
gecer hayatim gecer ama hele bi transfer olsun ondan sonra görürüm sizi günler sanki sene oluyor :)))
di mi :) şimdi böyleysek...
canim benim 6.gün embriyosu bugun transfer gününüde sayarsak 4.günüm daha.....
transferi olan arkadaslar hicbir belirtiniz varmiii??? benim icim bomboss sanki walla transfer oldugumu bile unutuyorum artik hicbiyerim agirmiyor iyimi kötümü bilemedim simdi:))