- 26 Kasım 2012
- 1.635
- 46
- 32
-
- Konu Sahibi superisi_21
yaptırcaktımm...raporum dün çıktıı...bugunde ilaçlarımı alcaktımm yarinda adanaya randevuu aldım adet olurum diyee..amaa allahımm nasipp ettiii.........
evett darsii danada olsun canimm benim.....bugun kanda baktıracagimm emin olmakk içinn
Başın sağ olsun canım insanın en yakınlarını kaybetmesi çok acı Allah c.c sabırını versin doğum ve ölüm kardeş derler ............... bebeğin hayırlı olsun kucağına da alırsın inşallah sana mutlu güzel günler getirir bebeğin için moralini yüksek tut
yaptırcaktımm...raporum dün çıktıı...bugunde ilaçlarımı alcaktımm yarinda adanaya randevuu aldım adet olurum diyee..amaa allahımm nasipp ettiii.........
evett darsii danada olsun canimm benim.....bugun kanda baktıracagimm emin olmakk içinn
cokk tesekkür ederimm....inşaşalhh testin ACİZliginie ugramam....kandada hayırlısıyla bi göreyimm
evet canim yarin için randevumu aldımm..raporumu alldımm.ilaçlarimida bugun alıyodum amaa test cift çıktıı...rabbime sükür olsun....aminnn güzell dilekrin içinn.....kandada okeylerse doktor bundan iyisi samda kayısıcnm çok sevindim sen adanaya gidecektin demi.. wawww süppr ya mevlam verdi seni bunaltmadan çok şükürkucagınada da alırsın inş . hemen git kanda da baktır.. ohh ohh süpper :) ve bizlere de dua etmeyi unutma cnm
evet özlemmcammm haziranda biliyosun tüp yaptırcagimii buraya kayıtlıydımmcanım sen burada mıydınnnn????
inş kandada çıkar canım...ne güzel keşke bizim de öyle olsa.....sizin sorun neydi :26::26:
evet canim yarin için randevumu aldımm..raporumu alldımm.ilaçlarimida bugun alıyodum amaa test cift çıktıı...rabbime sükür olsun....aminnn güzell dilekrin içinn.....kandada okeylerse doktor bundan iyisi samda kayısı
evet özlemmcammm haziranda biliyosun tüp yaptırcagimii buraya kayıtlıydımm
aminn..............belkii sizinde olurr benimde umudum yoktuu 2 hamililk gecirdim....8 aydir istiyodum olmuyoo sanirim busefer olduu...ben plokistik overim..buay sogan suyu içtimm ve belimee yakıı yapıştırdımm
çok teşekkür ederim canım.inşallah allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın.acımla çok bişey hissedemiyorum ama yinede orada olduğunu bilmek biraz olsun bana güç veriyo.
yakıyı bende duymuştum ama hiç denemedim....sen daha öncede hamile kalmışsın o zman hamile kalabiliyomuşsun...inş bu sefer 9 ay gider
Canım seninki farklı demekki ben adetin 3. Günü başladım iğnelere bugün 7. Gün birazdan kontrole gidicem benim doktorum dilek hanım. bu ilk denemenmi
Arkadaslarr bugun ya da dün adet günümdüü ama olmadim.dedimkii bi test yapayımm yaptım çıkmadı.dün antepte olgum için uykusuzdum hemen uyudum sanah ise giderken bi bakayım dedim anaa o da neee cift cizgii barizz...eger testt yanlıs degilse HAMİLEYİM ALLAHIN İZNİYLE....Rpor cıktıı bugun ilaçlarimi alcaktımm
bugün muayene oldum
kist oluşmuş
ginera verdi doktorum
2 ay doğum kontrol hapı kullanıcam
sonra tedavime başlayacakmışız(
Merhaba canim. Benimde carsamba opum var. bende de 8 yumurta var. ilk duydugda moralim bozuldu ama doktorum bize en fazla 2 tane gerek kaliteleri onemli dedi. Insallah senin 4 ude 1. Kalite olur
Tedaviye başlayacak arkadaşlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
haziran ayında tüpbebek tedavisine başlayacaklar
[tr]z
sıra-isim yaş neden kaçıncı deneme merkez durum 1-superisi_21 25 endometriozis(çikolata kisti) 2.deneme kayseri tüp bebek tedavisi başladı 2-destina38 29 1.deneme kayseri acıbadem 21 haziran test günü 3-iskorpit 29 47xxx mozailliği 1.deneme ege üniversitesi tedavisi temmuza ertelendi 4-panterol 29 sperm hareketsizliği-troid 1.deneme osm tüp bebek merkezi 12 haziran 5-sea1905 32 rezerv azlığı 2.deneme kadıköy acıbadem transferi olacak 6-deniz1717 29 troid-5 nolu kromozom bozukluğu 1.deneme 7-elifnaz2013 29 4.deneme kayseri acıbadem tedavisi başladı 8-melek181 29 erkek infertilitesi 5.deneme kadıköy acıbadem 9-musmutlukiz 26 sperm hareket yavaşlığı ve morfoloji 1.deneme acıbadem maslak bülent Tıraş tedavisi başladı 10-canan456 28 erkek infertilitesi 1.deneme izmir şifa tedavisi başladı 11-34kelebek34 26 azosperm 1.deneme bahçeci tüp bebek merkezi tedavisi başladı 12-aykiz9 28 sayı,hız ve morfoloji 1.deneme bahçeci kliniği 15 haziran test günü 13-emos8935 24 tüp tıkanıklığı 1.deneme izmir bornova şifa tedavisi başladı 14-herseyhayal 23 sperm sorunu 15-eminemiz ankara murat sönmez tedavisi başladı 16-pumpkin4321 sebepsiz infertilite 1.deneme ankara Anatolia 20 haziran test günü 17-yekzeban 26 spermde hareket ve morfoloji problemi bursa jineplus doç.dr murat arslan tedavisi başladı 18-filologum 28 sperm sayısı ve morfoloji 1.deneme samsun medical park eurofertil tedavisine temmuzda başlayacak 19-umut1983 29 pko 2.deneme dondurulmuş eurofertil 8 haziran transfer 20-yawyaw 30 pko 1.deneme adana ankada 21-conqueror 27 sayı hız ve morfoloji 2.deneme dondurulmuş embriyo beylikdüzü medicana tedavisi başladı 22-arjin1977 36 sebepsiz infertelite 2.deneme dondurulmuş embriyo Adana Turan Çetin tüp bebek merkezi tedavisi başladı 23-ankara12 36 2.deneme tedavisi sonraki aylara ertelendi 24-papatyamm 38 azosperm 3.deneme Antalya IVF 25-ha_ya_t 25 sperm hareketsizliği 2.deneme umut tüp bebek merkezi 26-tuana26 26 sebepsiz infertilite 1.deneme dondurulmuş embriyo izmir irenbe tüp bebek merkezi tedavisi başladı 27-babex 30 sperm hareketsizliği 2.deneme dondurulmuş embriyo,daha önceki mikro denemesinden bir kızı var tedavisi başladı 28-mavera19 28 sperm sayı ve hız düşüklüğü 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş tedavisi başladı 29-canobebek 1.deneme tedavisi başladı 30-elifyesiller 29 yumurtlama bozukluğu tedavisine temmuzda başlayacak 31-MIRACLEVALERIE 1.deneme 32-karauslu34 23 sebepsiz infertilite,pko 2.deneme maslak acıbadem bülent tıraş tedavisi başladı 33-velocilaptor 29 rezerv azlığı 1.deneme bahçeci 17 haziran test günü 34-deti 43 yaştan dolayı 1.deneme acıbadem maslak bülent tıraş tedavisi başladı 35-hope06 35 rezerv azlığı 2.deneme hacettepe hastanesi 36-sedenim 30 sebepsiz infertilite 1.deneme buca tınaztepe hastanesi tedavisi başladı 37-ygenc 34 2.deneme dondurulmuşlarla,ilk denemeden 23 aylık bir oğlu var konya eurofertil tedavisi başladı 38-HndSLm 1.deneme 19 haziran test günü 39-esraberat 31 endometriosiz 4.deneme 40-kelebekk86 28 rezerv azlığı 2.deneme frankfurt 24 haziran test günü
allah'ım tedavimizin sonucunu hayırlı kıl, okunan ayetel kürsi-yasin-i şerifleri kabul et.bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.amin
Merhaba hanımlar hayırlı gunler herkese.benim transfer belli oldu haziran 15 Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah.