- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
- Konu Sahibi superisi_21
evet:)) transfer sonrasi 5. günden itibaren test yapmaya baslarsin artik:))
evet yaparım inşallah
baştan okuyamadım kelebek 4.gündesin sanırım.test yaptın mı canım??????
doğru söyleeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet:)) transfer sonrasi 5. günden itibaren test yapmaya baslarsin artik:))
Bende Temmuzda başlayacağım inşallah.. Kayseri memorıal Tüp bebekte Rabbim hiç birimizin boynunu bükmesin...
benimde doktorum nurettin bey temmuz adetimi bekliyorum ben okuyorum hep bazı arkadaşlar doğum kontrol kullanıyolar neden acaba ?
meleğim kusum napan
yani bu yumoş kalitesi ne zaman belli oluyor?
evet yaparım inşallah
baştan okuyamadım kelebek 4.gündesin sanırım.test yaptın mı canım??????
doğru söyleeeeee
slm kızlarbenimde adetime az kaldı heyecanlanmaya başladım
iyyim kusum yeni geldim eve gezmedeydim sen nasılsınteyzoşum nasıl bakim
Sayısını hemen, kalitesini ertesi gün söylüyorlat canım
evet canım az kaldı başta heyecanım yoktu günüm yaklaştıkça heyecanım artıyosenin ne kadar kaldı adetineslm canımkız melek bende adet bekliyorumm sıra bize geliyorrne kaldıı
şimdi yatsınlar usluca göbüşünde çıkınca acısını çıkartır nasılsa sıpacıklarbende geziyom nasılsa tedaviye başlayınca gezemicem acısını çıkartıyım inş hamile kalırsam hiç gezemem zatençok şükür toparladım canım ya bugün bendede ablam vardı biraz insan yüzü görmek iyi geldi heheheheeh
ooooooo maşallah gez kuzum tabi bundan soona yatcan şimdi tadını çıkar
aaaaa düzeltelim lütfen teyzoşların napsınlar uslu uslu bekliyolar
6.gün maşallahhh en çok 5.gün duymuştumcanım rahmin içinde de belli bir sürece ihtiyaç olduğu için 9 ünden itibaren yapılan testlerde çıkıyor bence.rezerv azlığın varmış canım maşallahh kaç yumurtan çıktı bilmiyorum ama 6.güne güzel gitmiş
canım meraba benim transferin 2. gün ilk günü saymıyorum bizim 3. gün embriyosu
çok şiştim bi kere kasık ağrılarım var özellikle sol tarafta birz bel ağrım var ama artık onu yatmaya veriyorum bide akıntım var
evet canım az kaldı başta heyecanım yoktu günüm yaklaştıkça heyecanım artıyosenin ne kadar kaldı adetine
şimdi yatsınlar usluca göbüşünde çıkınca acısını çıkartır nasılsa sıpacıklarbende geziyom nasılsa tedaviye başlayınca gezemicem acısını çıkartıyım inş hamile kalırsam hiç gezemem zaten
oy ben senin heycanını yirim :125::125::125:
aman olsun kız bizde uşakları bebek arabasına atar yine gezeriz beyawwwwwww